χαχαχα πιους τσαντιζει αυτη η δηλωσει?
ησουνα τεμπελα ε?χαχαχαχ καλα σ καταλαβα :p
E kai λιγο φυτουκλακι τοτε?:p Kala ekanes συνηθως οσοι δεν διαβαζουν τοτε το μετανιώνουν.
Καλα σιγουρα θα υπηρχαν και χειροτερα
Printable View
Πιο οφ τόπικ πεθαίνεις..........
Τους παντες τσατιζει εκτος απο αυτους στην ιδια φαση με εσενα...καλα μπορει να μη τους τσατιζει ακριβως αλλα πιστευουν οτι λες ψεμματα. Τι λογο εχω να πω ψεμματα; Αν ειχα σκιστει ποτε στο διαβασμα θα το ελεγα. Απλα ισως δεν μου φαινοταν τοσο καψονι το διαβασμα για να πω "ααα εκανα φοβερο κοπο πραγματικα διαβασα"? Ειναι και αυτο μια πιθανοτητα. Ναι ημουν τεμπελουλα με τα μαθηματα :P
Μετα δουλευοντας εδω κ εκει ομως ειδα τι εστι βερυκοκο, καμια σχεση χαχα
Πιος σ κακολογησε οτι λες ψεματα?
Το γουσταρες με λιγα λογια ,εμενα ποτε δεν με ενθουσιασε να διαβαζω στο σχολειο γτ τα μυαλα μου ητταν πανω απο το κεφαλι μου
Μετα μαθαινεις πως βγαινει η δουλεια αν και θα σ πω πως εγω ουσιαστικη περα απο κατι λιγα δεν εχω δουλεψει ακομα :p
τον μελλοντικό εργοδότη σας τον ενδιαφέρει η σχέση παραγωγικότητας / απόδοσης με την μικρότερη δυνατόν αμοιβή. Τα βιώματα σας, η συναισθηματική σας κατάσταση όπως και τα χαρακτηριστικά της προσωπικοτητάς σας θα πρέπει να συνάδουν με την πολιτική της εταιρείας , άλλως ο εργοδοτης θα επιλέξει κάποιον/α άλλο ώς υπάλληλο