οχι ρε! δεν σημαινει οτι εχεις ψυχωση αν παιρνεις αντιψυχωτικα καλε!! ηρεμησε!
εννοει σε χαμηλες δοσεις!! χαλαρωσε !!
Printable View
οχι ρε! δεν σημαινει οτι εχεις ψυχωση αν παιρνεις αντιψυχωτικα καλε!! ηρεμησε!
εννοει σε χαμηλες δοσεις!! χαλαρωσε !!
εχεις υποψιν σου τι ειναι ψυχωση???
επισης πρεπει καπου να εχει εναν πινακα αποτελεσματων με LL,LS Κ τετοια..αυτα ειναι κοκκινα καποια?
Για αυτο τοσο καιρο με τα αντικαταθλιπτικα μαλλον δεν ειδα αποτελεσμα ισα ισα γινομουν χειροτερα επισης γραφει οτι τα αντικαταθλιπτικα σε μενα πιο πολυ παρενεργειες μου διημουργουν παρα θεραπεια οπως συναισθηματικη ασταθεια μανια αυπνια απαθεια και αλλα...δεν ξερω θα δειξει αν οντως κανει δουλεια αυτη η εξεταση η απλως κοροιδευουν το κοσμο για να τους τρωνε τα λεφτα γιατι οι περισσοτεροι ψυχιατροι ψυχολογοι ειναι λαμογια κοροιδευουν τν κοσμο και συνεργαζονται με εταιριες για να τα οικονομανε...
Ναι αυτα αnxious εγω τα εχω ολα στε μεση dld sl.tc glygly ka
Kai alla.........ola kokkina ta xw alla stn mesh t pinaka dld metria prodiathesh oxi full
Ξερω τ ειναι ψυχωση 2 χρονια με αυτα ασχολουμε διαβαζω συνεχεια αρθρα στο.ιντερνετ σε λιγο θα παρω κ πτυχιο ψυχιατρου με τοσο ψαξιμο π εχω κανει hahaha πλακα κανω φυσικα : p
αφου ξερεις λοιπον τι ειναι ψυχωση..ξερεις κ τα συμπτωματα της...εχεις κανει ψυχωτικο επεισοδιο ποτε?σου χουν πει αλλοι οτι δεν εισαι καλα κ πρεπει να πας γιατρο γιατι λες περιεργα πραματα?ακους φωνες?οποτε..πως να εχεις ψυχωση?
θελω τωρα να μου γραψεις απο κατω..
τα διπλα γονιδια που ειναι με κοκκινο..
καποια ειναι πχ L (ΜΑΥΡΟ), L (KOKKINO) Ή Μπορει να ειναι L(ΚΟΚΚΙΝΟ), L (ΚΟΚΚΙΝΟ)..
ΔΛΔ ποσα διπλα κοκκινα υπαρχουν κ ποια ειναι αυτα?
αν δω τον πινακα σου μπορω να καταλαβω καποια πραματα νομιζω...
Δεν εχω κανει αλλα φοβαμαι μην ειμαι στν προδρομη φαση και μου βγει σε λιγομ..γιατι απο οτι καταλαβα εχω προδιαθεση..λοιπον για αυτα π με ειπες εγω εχω τα εξης sl που σημαινει προδιαθεση για αγχοσ καταθλιψη...εχω glygly που σημαινειν προδιαθεση για διπολικη και εχω και ΤC που σημαινει προδιαθεση για ψυχικες διαταραχες διαβητη 2.. δλδ μετρια προδιαθεση για ολα αυτα...αμα ειχα ss, TT θα ειχα πιο πολυ προδιαθεση τα φυσιολογικα για να σου δωσω να καταλαβεις θα ηταν αμα ειχα το πρωτο LL . to allo serSEr και CC
εχει καπου αυτο το γονιδιο? DβH C-1021T
ειναι κοκκινα κ τα δυο δίπλα?διπλα θα πρεπει να εχει ενα CT ή TT, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ?
εχουμε γινει γιατροι ρε φιλε!
Τλπ τρεχα γυρευε δεν θα βγαλουμε ακρη...θα κανω υπομονη να τα δειξω στν γιατρο μην σας πριζω κ εσας
ρε συ τα κοκκινα μετρανε.
αν εχεις 2 κοκκινα ειναι προδιαθεση νομιζω..αν ειναι ενα μαυρο ενα κοκκινο ..οχι ιδιατερα..
ξερεις τι πιστευω?οτι δεν εχεις τιποτα!
αν κανουμε ολοι αυτο το τεστ..θα μας βγαλει λιγο απο ολα σε ολους!!
γιατι παιζουν πολλα με την κληρονομικοτητα κ τα γονιδια μας!
ποτε θα πας στον γιατρο?
Για την εξεταση δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω ιδεα!!μπορω να σε βοηθησω για την ψυχωση,απο προσωπικη εμπειρια οταν εχεις ψυχωση δεν το καταλαβαινει αυτος που πασχει αλλα το περιβαλλον του!εμεις δεν ακουγαμε φωνες ουτε ειχαμε παραισθησεις αλλα ειχαμε μανια καταδιωξεις!μας κυνηγαει η αστυνομια,θελουν το κακο μας οι συγγενεις μας,συγνωμη αλλα εγω φταιω για ολα τα ασχημα που σας εχουν συμβει...μπορω να σου πω απειρα αλλα δεν θελω να τα θυμαμαι!ξεκολλα!!δεν εχεις τιποτα!!κ εγω παιρνω αντιψυχωτικο,ξερω πως αισθανεσαι κ εγω τρελαθηκα και πηγα στον ψυχολογο,αυτος με ηρεμησε!πολλες φορες δινουν και αντιψυχωτικα,το ιδιο φαρμακο σε μικρες δοσης ειναι ηρεμηστικο και σε μεγαλες δοσης ειναι για ψυχωση!
δες εδω
http://psi-gr.tripod.com/dna_seroton...ine_table.html
αν δεις τα δυο κοκκινα ειναι βλαβη..δλδ καθε γονιδιο εχει 2 ελικες..αν κ οι δυο ελικες παρουσιαζουν βλαβη, δλδ ειναι κοκκινα κ τα δυο τα LL κλπ..ειναι ετεροζυγη βλαβη που σημαινει προδιαθεση!! αν ειναι ενα μαυρο ενα κοκκινο σημαινει ομοζυγη βλαβη που δεν ειανι κατι το ιδιαιτερο.