Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, και δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στην ιστορία. Η κοπέλα συνεχίζει να αλλάζει φωτογραφίες προφίλ και να ποστάρει κανονικά. Εντύπωση βέβαια μου κάνει ότι έχει κάνει το προφίλ της Δημόσιο ενώ είχε ρυθμίσεις να βλέπουν μόνο οι φίλοι της, δεν ξέρω για ποιο λόγο βέβαια, πάντως το βρίσκω αρκετά παράξενο. Τέλος πάντων.
Σκέφτηκα να μεταφέρω σε εσάς αυτούσιους, σιγά-σιγά, κάποιους χαρακτηριστικούς διαλόγους που κάναμε κατά καιρούς για να καταλάβετε καλύτερα, και μέσα από τα γραφόμενά της, κάποια περισσότερα πράγματα γι αυτήν. Οι διάλογοι θα εμφανίζονται όπως ακριβώς έγιναν, ακόμα και με ορθογραφικά ή άλλα λάθη, με μόνη παρέμβαση στην απόκρυψη ονομάτων, πόλεων, μαγαζιών και οποιισδήποτε λεπτομέρειας μπορεί να μας "φωτογραφίζει".
Ξεκινάω με την πρώτη-πρώτη φορά που της μίλησα, 14 Ιουλίου 2016. Από το Μάιο του 2015 ήμασταν "φίλοι", μόλις 15 μήνες μετά βρήκα το θάρρος να της μιλήσω. Αφορμή μου έδωσε η ίδια όταν ανέβασε στο προφίλ της μια εκδήλωση που θα γινόταν στο στέκι μου και ενδιαφερόταν να πάει. Η εκδήλωση αφορούσε την αγαπημένη μου ροκ μπάντα της πόλης μου που έπαιζε στο μαγαζί που συχνάζω και ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινα εκεί με την παρέα μου. Δεδομένο είναι επίσης ότι είχα κατά καιρούς ανεβάσει στο παρελθόν φωτογραφίες μου από εκείνο το μαγαζί με τη συγκεκριμέμνη μπάντα, ήταν γνωστό σε όσους κοίταζαν το προφίλ μου ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα τραβούσε αμέσως την προσοχή μου. Δεν ξέρω αν η κοινοποίση της εκδήλωσης στο προφίλ της αποτέλεσε "δόλωμα" για μένα, η ίδια ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο, αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί ποτέ μετά δεν ξανακοινοποίησε κάτι ανάλογο, παρόλο που της έστελνα συνεχώς προσκλήσεις κάθε φορά που η μπάντα έπαιζε στο στέκι μου.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και τότε το ότι μέσα σε ελάχιστα λεπτά συνομιλίας με ένα παντελώς άγνωστο και χωρίς αφορμή, μου ανέφερε την "αρρώστεια" του πατέρα της. Από τότε μου φάνηκε ότι πήγαινε να εκμαιεύσει οίκτο. Επίσης, αρκετά αργότερα, όταν ξεκίνησαν τα "παράξενα", πρόσεξα και κάτι που τότε το είχα προσπαράσει. Το ότι, επίσης μέσα σε ελάχιστα λεπτά συνομιλίας, μου είχε ήδη αναφέρει δύο φορές της "απόσυρσή" της, το "κρύψιμό" της.
Πάμε λοιπόν στην πρώτη-πρώτη προσέγγιση που της έκανα....
14/7/2016 03:50 μ.μ.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το ότι θα είσαι στο xxxxx (μπαρ) αύριο για τους xxxxx (συγκρότημα).....αλλά αν ισχύει, με χαρά να σε δεχτούμε στο στέκι μας.
14/7/2016 03:54 μ.μ.
Θελω πολυ να ισχυει και θα το επιδιωξω, μεχρι ενα χρονο πριν απλα δεν εχανα τπτ ενδιαφερον οπως και να εχει θα χαρω να σας δω
με εχουν γνωρισει αλλα ηταν την εποχη που εξαφανιστηκα σταδιακα .... λολ...
οπως και να εχει να περασεις σουπερ!
14/7/2016 04:04 μ.μ.
Να ξέρεις ότι ειδικά στους xxxxxx (και σε άλλες μπάντες βέβαια, αλλά ΟΚ), έχουμε πάντα κρατημένη πρώτη θέση πίστα που χωράει και άλλα άτομα πλην των "γνωστών" της τσακολοπαρέας......αρκεί να ζητήσεις στην είσοδο να σε πάνε στο τραπέζι του ……(όνομα φίλου μου) ή του….. (το όνομά μου) και θα είσαι εκεί.....
14/7/2016 04:09 μ.μ.
σ' ευχαριστω πολυ... ωραιες εναρξεις εκθεσεις και μουσικες μου θυμιζεις
εχω απομακρυνθει λιγακι εδω και καιρο
ολα μου ελειψαν
θα ερθει η ωρα και η μερα
και πανω απ ολα το καλο λαιβακι ξερω τι θα χασω αν δεν ερθω
14/7/2016 04:24 μ.μ.
πατερα με καρκινο στο τελικο σταδιο σχετικα κρυφο επαναπροσδιοριζω τα παντα την παλευω σαν *******
εξκιουζ μι
ειιι
ειμαι κομπλε
εχω μαθει να το διαχειριζομαι
μμμμμμμμμουα
14/7/2016 04:27 μ.μ.
Τι μου λες τώρα........απλώς R E S P E C T και υποκλίνομαι.....κουράγια και κράτα γερά, το μόνο που θα μπορούσα να ου πω.
14/7/2016 04:27 μ.μ.
δε θα το αναλυσω
τα παντα εχω κανει
μεχρι π μ ειπαν
τελος
δεν εχει επιστροφη
εγω προσπαθω κ θα το αλλαξω
γι αυτο και χαθηκα
κ αναρωτιουνται πολλοι
τεσπα αγαπητε