Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Ναι και εγώ σου ξαναλέω, περιμένω ονόματα, επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιά μοναστήρια έγιναν αίσχη. Επίσης αν εννοείς ιστορίες από αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ, έχω να σου πω "συγχαρητήρια" για τις έγκυρες πηγές σου. Τέλος τα γενικά και τα αόριστα, όπως λες εσύ και η ρεμεντυ, εμένα δεν μου λένε κάτι. Παρέθεσε τις αποδείξεις σου εδώ και τώρα, αλλιώς θα λες ψέματα. Θέλω ονόματα-επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιές μονές έγιναν αίσχη. Δεν μπορεί να βγαίνει η ρεμεντυ και η κάθε ρεμεντυ να λέει, ότι έγιναν αίσχη επειδή το μοναστήρι είναι αντρικό. Λογική 10χρονου. Είναι αντρικό το μοναστήρι, άρα σύμφωνα με την λογική της ρεμεντυ έγιναν αίσχη. Πραγματικά σκέφτεστε πριν γράψετε κάτι; Λοιπόν επειδή τα γενικά και τα αόριστα, δεν λένε ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν τίποτα, περιμένω από εσένα και από την ρεμεντυ: Ονόματα-επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιές μονές αντρικές ή γυναικείες, έγιναν αίσχη. Δεν θα κάθομαι να εξηγώ την κάθε μπούρδα, που διαβάζετε από το ίντερνετ. Περιμένω τις αποδείξεις σας που είπα παραπάνω και από εσένα και από την ρεμεντυ.