Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by stargazer
Δεν είναι τόσο απλό. Εσείς δεν είπατε μόνο για δείκτες υγείας. Το πήγατε πολύ παραπέρα. Ότι δεν αρέσει σε κανέναν ένα άτομο τόσο αδύνατο. Πέραν της υγείας είπατε ότι "αντικειμενικά" δε βρίσκετε άντρα που να θέλει κάτι τέτοιο, δηλ. θεωρείτε τα κιλά αισθητικό πρόβλημα.Δηλώνετε μάλιστα με βεβαιότητα ότι τα λίγα κιλά δεν αρέσουν, πέραν του θέματος της υγείας, ενώ τα πολλά κιλά είναι θέμα γούστου. ʼρα έχετε ένα πρότυπο ότι από κάποια κιλά και πάνω είναι οκ ένα άτομο. Εγώ το συμπληρώνω και λέω και μέχρι κάποια! Απλά το άνω όριο δε το δέχεστε γιατί το πάχος είναι πιο οικείο από την υπερβολική αδυναμία. Απλά δεχτείτε ότι αισθητικά είναι άδικο να ξεχωρίζετε καταστάσεις, όπως κάνατε πριν. Απλά δεν ανατριχιάζετε στη θέα μιας γυναίκας 100 κιλών, όπως κάνετε με κάποια 40 κιλών, επειδή το έχετε συνηθίσει.
Όσο για κάτι που γράφτηκε για τα 100 πχ κιλά. Ότι ο άλλος ξέρει ότι είναι χάλια αλλά αν του το πεις επιβεβαιώνεις την ιδέα του περί δικής του σωματικής υστέρησης. Τότε τι να κάνουμε? Να του λέμε όλα ωραία και καλά και μας αρέσεις? Δε πρέπει να καταλάβει πόσο αφύσικα είναι τα 100 κιλά όταν έπρεπε να είναι πχ 65?
ααααχ παιδακι μου, θ αρχισω να σε χρεωνω εσενα για μαθηματα απλης λογικης....τη βαρεθηκα την ακαμψια του εγκεφαλου σου...
επειδη αδυνατεις να κατανοησεις τους ανθρωπους, διαστρεφεις οτι κι αν σου πουνε μεχρι να το χωρεσεις στο μικρο σου μυαλουδακι....
δεν ειπα ποτε οτι τα λιγα κιλα ειναι αισθητικο προβλημα αντικειμενικο...ειπα τα ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΑ ΚΙΛΑ ειναι, κι αυτο γιατι δηλωνουν αρρωστια, που οντως υπαρχει...
γιατι βλεπεις ενα ατομο εμφανως αρρωστο, και τα ατομα που δειχνουν αρρωστα μας απωθουν αισθητικα γιατι με αυτον τον τροπο κανουμε επιλογη συντροφων.....επιλεγουμε συντροφους που δειχνουν υγειεις...
και οντως το ειπα και το ξαναλεω οτι δεν αρεσει σε κανεναν ενα ατομο 36 κιλων ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.....ΟΧΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!!κι αν μου βρεις εσυ εναν αντρα που να του αρεσει, θα το δεχτω....πουντος?
τα ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ οπως και τα ΠΟΛΛΑ κιλα, ειναι θεμα γουστου...απλα το γουστο μας διαμορφωνεται στην κοινωνια που ζουμε κι ετσι ακομα και κιλα σε υγειεστατα σωματα ,οι περισσοτεροι τα θεωρουμε ασχημα..
λιγα ομως τα 50 κιλα (εστω οτι μιλαμε για το παραδειγμα του υψους 1.70) ΟΧΙ ΤΑ 30!!!! τα 30 δεν ειναι ΛΙΓΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ?
εμενα τα 50 κιλα πχ για 1.70 δεν μου αρεσουν...προσωπικο γουστο και γουστο των περισσοτερων ανδρων που ξερω...αλλα υπαρχουν και ανδρες και γυναικες που τους αρεσουν....ΚΥΡΙΩΣ γυναικες!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ!
αλλα ενα ατομο 50 κιλων μπορει αν προσεχει να ειναι υγειεστατο, γι αυτο και ελκυει πολλους αλλα απωθει καποιους αλλους
οπως δεν μου αρεσουν και τα 90κιλα,αλλα ξερω αντρες που τους αρεσουν! ψεματα να σου πω?
φυσικα και το παραπανω κιλα εχει πανω οριο!!!!
μονο που ειναι διαφορετικο για τον καθενα....
και να σου πω και το αλλο....ολοι εχουμε τις ιδιες παραστασεις, θεωρουμε ωραιο λοιπον, ιδανικο για να το πω πιο σωστα,ενα σωμα με κιλα σαν τα σωματα που μας βομβαρδιζουν με τις διαφημισεις...θα εκπλαγεις ομως αν δεις ποια ειναι τα σωματα που θεωρει σεξουαλικα ο καθενας.....δεν ειναι τα υπεβραρα, απλα ειναι πολλα και διαφορετικα μεταξυ τους....
εμενα ετυχε να μου πει ενας αντρας που ημουν ερωτευμενη μαζι του και ηταν και λεπτος και πολυ ομορφος, "φτανει τοσο"!!!!!!!! οτι δεν θελει να χασω αλλα κιλα!!!το καταλαβαινεις?ουτε εγω συμφωνω με τα γουστα του, αλλα τα εχει......να του κοψω την καλημερα?
οσο για το τι θα πεις η δεν θα πεις σε ενα ατομο 100 η οσων κιλων, αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα...
αν νομιζεις οτι δεν ξερει οτι εχειπαραπανησια κιλα, η οτι δεν θελει και το ιδιο να τα χασει, εισαι τελειωςαλλου, αν ξεροντας αυτο, ακομα αναρωτιεσαι αν θα πρεπει να το βουλωσεις η να του γνωστοποιησεις οτι δεν σου αρεσει, τι να σου πω...
ειναι ακριβως το ιδιο σαν να σου [πω εγω, οτι κανοντας παρεα μαζι σου στενη, εβγαλα συμπερασμα οτι την εχεις μικρη και περαν τουτου δεν ξερεις να την χρησιμοποιεις,, και δεν φτανουν ολα αυτα, αλλα εισαι και βαρετος κι ετσι εκτος απο σεξ που δεν κανουμε καλο, δεν κανουμε και τπτ αλλο ενδιαφερον.....αυτη ειναι αληθεια που βλεπω και ζω και ισως να μη την ξερεις σε ολο της το ευρος....πρεπει να σου την πω ετσι απροκαλυπτα? ισως και να πρεπει ε?