την εχω κανει πολυ μικρη 271kb. αλλα τπτ
Printable View
την εχω κανει πολυ μικρη 271kb. αλλα τπτ
δε μου ρχετε τπτ αλλο :S
κανενας πιο γνωστης?
και γω ειχα ανεβασει με τον τροπο που ειπε η cherie δεν ξερω αν γινεται αλλιως ολο και καποιος θα μας πει, γιατι και γω μη νομιζεις ολο απο σποντα τα kaταφερνω, και ολο το ξεχναω :P
Πήγαινε στο imageshack.us για να τις ανεβάσεις και μετά κάνε εδώ ένα πόστ με το λινκ που σου δίνει με forum code
Κάνω μία προσπάθεια κι εγώ,μήπως καταφέρω τπτ...Quote:
Originally posted by *Katie
Μια χαρά γίνεται!Επί τη ευκαιρία αυτή είναι το μετά,βέβαια είμαι στα 62 κιλά,αλλά καλά να είμαστε θα τα ξαναφτάσω :blush:
Τα μπουτάκια όπως βλέπετε είναι το προβληματικό μου σημείο...:sniff:
http://imageshack.us/photo/my-images/841/86087886.jpg/
επιτελους τα καταφερα. ευχαριστω φιλιπαρα !!
Κέιτι μήπως η εικόνα δεν είναι jpeg?μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ
Τα κατάφερες!Πολύ μεγάλη η διαφορά!Μπράβο σου!:thumbup:
Εντυπωσιακή η διαφορά Katie, μπράβο.
Έχεις, και είχες πάντα δλδ, πανέμορφο χαμόγελο και φανταστική επιδερμίδα, φτού σου μη σε ματιάσω.
Τώρα Φίλιππε μήπως ξέρεις πως σβήνεται κιόλας?:yes:
απίστευτη διαφορά!!! φυσικά συμφωνω με τα σχόλια του filippara!!!
cherie μου θα σε φωναζω Kαιλι ! απ την Μινογκ! εισαι μια τοσοδουλα κουκλιτσα! τι εχουνε τα μπουτια σου παιδι μου? θες να τσιριξω???? οπως τσιριζουν οι αδερφες;??
Katie μου πρεπει να πω με ειλικρινια οτι και στις 2 τις φωτογραφιες εισαι πολυ κουκλινα και το χαμογελο ειναι ολα τα λεφτα!:roll:
Η διαφορα πολυ μεγαλη! και που εισαι ακομα!!!!! μοντελινα μου σαν σουιδεζα θα γινεις , εισαι και ξανθουλα! θα σε αλυσoδεσει ο αντρας :P
Εγώ πάντως δε βλέπω κανένα προβληματικό σημείο και επίσης δε βλέπω γιατί χρειάζεται να φτάσει 7 κιλά κάτω από αυτό το βάρος. Κούκλα είσαι και με πανέμορφο σώμα.Quote:
Originally posted by Cherie
Μια χαρά γίνεται!Επί τη ευκαιρία αυτή είναι το μετά,βέβαια είμαι στα 62 κιλά,αλλά καλά να είμαστε θα τα ξαναφτάσω :blush:
Τα μπουτάκια όπως βλέπετε είναι το προβληματικό μου σημείο...:sniff:
Για να τη σβήσεις κάνε edit και απλά σβήσε το κείμενο ανάεσα στις αγκύλες.