Quote:
Originally posted by dreamOn
Δεν ειναι ολοι οι αδυνατοι σεξι και δεν ειναι ολοι οι ευσωμοι για τα μπαζα, αυτο προσπαθω να πω. Σαφως άλλα πραγματα εκτιμωνται σε μια γυναικα και άλλα σε ενα αντρα, καλέ μου Σκορπιέ όμως μην είσαι τόσο σιγουρος οτι δεν μας ενοχλει η καράφλα και η τριχάρα ή οτι ολες πουλιωμαστε σε ενα χοντρό πορτοφόλι.
Γενικα οι πολυ ομορφοι ανθρωποι που ετσι ηταν απο γεννησιμιου τους και ουδεποτε χρειαστηκε να προσπαθησουν για να συγκεντρωσουν τα βλέμματα ειναι ναρκισσοι, και αυτο στο σεξ δεν ειναι καλη συνθηκη για να περασει ο αλλος καλά. Και οσους ετυχε να γνωρισω απο πιο κοντα ηταν βαθυτατα ανασφαλεις. Ούτως ή αλλως εγω ψηφιζω "περιεχομενο", οι σπορτιβ τυποι δεν μου ταιριαζουν, και δεν το λεω εμφανισιακα αλλά σαν τροπος ζωης, και αναφερομαι και σε αντρες και σε γυναικες, φιλες, παρεα. Ολοι οι εραστες μου ηταν αντικειμενικα από πανεμορφοι εως καλοι, και τις πιο πολλες φορες αιθανομουν οτι εμφανισιακα ειναι καλυτεροι μου, αναλογικα παντα στα προτυπα αντρας-γυναικα. Το βαρος μου δεν με εμποδισε ποτέ στην απολαυση ουτε μου τσακισε την libido (πολυ ελευθερη τεστοστερονη μαλλον. Δυσκολευει την προσπαθεια για την απωλεια βαρους, οπου βγει τριχα ειναι τριχα-τριχα και οχι χνουδακι αλλά εχει και κατι θετικο τελικα). Στην κινηση μαλλον θα συμφωνησω, αλλα ειμαι γυναικα και δηλωνω τεμπελα :-) Αφηνω την βρωμοδουλειά για τα αγορια, και το παιζω παραδοσιακη, χα χα χα. Υπαρχουν εσωρουχα που τα θεωρω γελοια πανω μου ενω θα τα γουσταρα σε αλλα κιλα ή τι να πω για τακουνια-στιλετο και καλτσες με δαντελα στο μπουτι; Ο.Κ. δεν ειναι για εμενα τωρα, αλλά αυτο ειναι ολο μας το προβλημα; Αν ο αντρας εχει απολυτη αναγκη ενα στρινγκ για να διεγερθει...... χαιρετα μου τον πλατανο my friend! Και να ξεκαθαρισω οτι τοση ωρα μιλαω για συντροφικες σχεσεις, όχι για one night stands ή αντε, one week, one month max.
Ο τωρινος μου συντροφος ειναι 38 κιλα λιγοτερα απο εμενα. Τωρα που το γραφω το συνειδητοποιω κι εγω! Θα ηθελα να ειναι λίγο ψηλότερος, Ο.Κ, ανησυχουσα παρα πολυ στην αρχη οτι δεν θα κατσει η φαση μεταξυ μας, οτι θα ειμαστε εντελως αταιριαστοι. Μύθοι!
Ευτυχως που επεμενε τοσο πολυ διοτι εγω εκανα τα παντα για να κλωτσησω την τυχη μου. Σιγουρα δεν εχω κατι που θα μπορουσε να οφεληθει απο εμενα (δεν ειμαι διευθυντρια του, δεν λεγομαι Λατση, δεν εχω μπαρμπα στην Κορωνη), δεν ηταν "νηστικός" και η ερωτικη του διαθεση οταν ειναι μαζι μου ειναι συνεχως "στα κοκκινα". Να μην το πω λοιπόν; Ναι, εχω απορριφθει για το σωμα μου, εχω στενοχωρηθει πολυ, εχω περασει πολυ μεγαλες περιοδους μοναξιας γιατί είμαι απολυτη και τα θέλω οπως τα θελω, κι εγω απορουσα με κατι παχυσαρκες που ειχαν παντρευτει "κανονικους" αντρες, νεοτατους, με την δουλιτσα τους, τα παδακια τους και που βγαιναν τα βραδια και τσακιζαν ασυστολως ότι υπηρχε στο τραπεζι, δεν είναι όμως μόνο αυτή η πραγματικότητα. Υπαρχει και η αλλη πλευρά.