ααα! τι ωραιο τικερ!
Printable View
ααα! τι ωραιο τικερ!
"Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί..."Quote:
Originally posted by Βιβή
μπήκα να γράψω στο τόπικ της ομάδας R, εγώ μία κυρία της ομάδας W!!!χα! χα!
κορίτσια , τα έχω λίγο παίξει.....έχω μπερδευτεί και συνέχεια προσπαθώ να θυμηθώ ποιός κάνει διατροφή ww, ποιός κάνει reductil, ποιός κάνει atkins, ποιός δεν κάνει ...τίποτα!
όταν γράφουμε στο topik εβδομαδιαίο ζύγισμα, να γράφουμε και τι μέθοδο ακολουθούμε...
σας χαιρετώ!
Εμένα δε με παίρνει να πω τίποτα τώρα γιατί κι εγώ κόβω συνέχεια βόλτες στο δικό σας στρατόπεδο και δε με πυροβολήσατε ακόμα!
Δεν κατάλαβα όμως σε ποιά στατιστική έρευνα συμμετέχετε κυρία Βιβή μου!Συγνώμη κιόλας που ρωτώ,αλλά γνωρίζετε το ποιόν μου...
Φαντάζομαι οι περισσότεροι κάνουν αρπαχτές στις διάφορες δίαιτες ή από του κεφαλιού τους έως τίποτα...
Τα καλά και μελετηρά παιδιά είναι στη σημαία με σημαιοφόρο τον p_k και λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε!
Εμείς πάντως ζυγιζόμαστε μόνο στο μάθημα της Παρασκευής και αποκλειστικά στη δική μας αίθουσα!
Οι άλλες τάξεις τώρα τι κάνουν δεν ξέρουμε!Στο διάλειμμα θα διαδόσουμε την παράκληση σας πάντως...
ναντινακι ελα στο chat!ειμαστε ολες εκει!
Ωραία είσαι Μπάρμπυ!Μας κάνεις δηλώσεις και προσκλήσεις για βραδινό τσατάκι,ψαρώνουμε όλες κι εσύ Λούης μετά!
Εσύ έχασες πάντως γιατι περάσαμε υπέροχα!Είχε γέλιο,επιμόρφωση,τα πάντα!Για άφεση πες τι ξέρεις για το μυστήριο της εξομολόγησης
χωρίς να ρίξεις μια φευγαλέα ματιά πριν στο βιβλίο!ʼμα είσαι αδιάβαστη όμως εξιλέωση θα πάρεις μετά από περικοπές!
Βλέπω τον κρύο ιδρώτα να λούζει το πρόσωπο σου,άρα μια χαρά κατάλαβες τι θα περικοπεί!
Για να στηρίξω ωστόσο την προσπάθεια σου με τη νηστεία,σου παραθέτω αυτό το σχετικό άρθρο:--->ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
(Η τακτική αυτή τύπου Σκωτσέζικο ντους είναι μια ευγενική διδασκαλία της Σαμπινοπλανεύτρας!)
Μαρικάκι μου γλυκό!ʼντε να έρθει η Τρίτη να οργανωθούμε!Δε χρειαζόμαστε χειρουργεία εμείς!Μπορούμε και χωρίς!
(Εδώ εγώ οφείλω να μουρμουρίσω το λαϊκό άσμα"και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος",αλλά εσύ είσαι άλλη ιστορία!)
Νεφελοδεύτερη,έφυγες από την παρέα μας χωρίς ένα "γειά"...
Στην περίπτωση που δε σε πέταξε έξω το δίκτυο,αλλά εγώ με τα σχέδια υποδοχής,
θα μείνω μέσα στο σπίτι τη Δευτέρα,μη φοβάσαι,μακριά από αεροδρόμια,λιμάνια και σταθμούς...
Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα,που λέει κι ο σοφός λαός μας!
Χανελέλι,ήρθες κι εσύ χθες αργά μέχρι εδώ και δεν έκανες έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά στο τσατοδωμάτειο που ήμασταν...
Κρίμα που σε χάσαμε από την ζουρλογυναικοπαρέα μας!Και για ν'απαντήσω στην ερώτηση σου(καθότι είμαι άτομο σοβαρό
και δε χαζοφέρνω)εγώ δεν ξέρω τι να σου απαντήσω...Ούτε στην αρχή κατάλαβα άμα μου κάνουν κάτι ούτε τώρα,σχεδόν δύο μήνες μετά.
Μπορεί βέβαια αυτά τα καημένα να κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ το ψώνιο να την καταλογίζω στη δική μου εγκράτεια και μεταστροφή...
KουκλαροLαγνοMαγεύτρα εσύ,ηρωίδα μάνα και πολυάσχολη,καταδέξου λιγάκι κι εμάς τους μη γαλαζοαίματους...
Μαριλενάκι,καημενούλι μου,φοβάμαι θα περιμένεις πολύ ακόμα...Εκτός αν θέλεις να το ξανασκεφτείς και ρίξεις λίγο τα στάνταρς σου...
Μυρτάλη,εσύ είσαι με τους άλλους,οπότε δε σου δίνω και πολλή σημασία...Εκτός αν έχεις καμιά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση να μας κάνεις!
Αλαλουμένια,άμα σε απολύσουνε θα κάνουμε έρανο χαπιών στην ομάδα για τη δόση σου,μη στεναχωριέσαι!
Αλλά σιγά μη βρούνε καλύτερη σου!Οπότε μη μας κόβεις,καλέ κυρία!Δε θα σε ξαναποπάρουμε και θα βάλουμε όριο
λέξεων σε κάθε ποστ και όριο αριθμού ποστ σε κάθε μέλος ανά μέρα κι αν θέλεις να μπαίνουμε ανά βάρδιες μισές μισές...
Τώρα που η Μπάρμπυ μας έδωσε και αυτοκόλητα αριθμημένα(κάτι σε ʼουσβιτς μου κάνει τώρα αυτο...)θα το πάμε
σαν τον δακτύλιο,μονά ζυγά,να μην έχει τόση κίνηση...ό,τι πεις θα κάνουμε!Μόνο μείνε!
Ξένια,είχες πολλή ρέντα απόψε!Που να χαπακωνόσουν κιόλας σαν κι εμάς,που λέει ανεβάζει τα γκάζια...ʼσε καλύτερα...
Δε θα σε μαζεύουμε μετά!Τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ σαν πιο σοβαρό άτομο να ήμουν πριν τα αρχίσω...
Εντάξει..είχα κάποια κρούσματα ανησυχητικά,αλλά τόσα πια;Όλο με λένε τρελή τελευταία κι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί...
Σαμπίνα,εμένα τι να μου κάνει ένα φοντάν;Θέλω όλη τη φοντανιέρα!Και καλά,ξέρω πως αυτά είναι για τους καινούριους
και τους καλεσμένους-βιζιτούδες μας,αλλά κι εμείς οι του σπιτιού τίποτα;Τέτοια τραύματα με οδήγησαν σε απωθημένα,
που ακόμα δεν καταλαγιάζουν...Μη! αυτά είναι για τους ξένους!Μη! τα άλλα είναι για μια γιορτή...Μη και μη και μιμίκος!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ! (ήχος καμπάνας εδώ!)
ΑΓΓΛΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ,Φ� �ΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ,
ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ!
ΣΤΟΙΧΙΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ, Μ'ΕΛΑΦΡΥ Ή ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΚΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ
ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΑΝΑ ΓΗ!
(να προσθέσω πως κάποιες της είμαστε πιο ελκυστικές από κάποιες άλλες...μην το πάρετε προσωπικά ούτε κατάκαρδα!)
Καλημέρα κοριτσια μου. Παρασκευή λεει σήμερα!!!!!!! Ω τι ωραία μέρα!!!!!! Αντε γειά σας τώρα.
Λοιπόν, μια και η προεδρος δε ξεχνά τιποτα και εγω έδωσα την ατιμη υποσχεση οτι θα είμαι πρωτη και καλύτερη στο ζυγισμα, έχουμε και λέμ: ΤΑ ΙΔΙΑ δηλαδή κάπου μεταξύ 79 με 80. Ξεκίνησα την προηγούμενη Τρίτη το ρεντουκτιλ και ήμουν 80 και την προηγούμενη Παρασκευή είχα λίγο ξεφύγει από το 80 όχι όμως και 79 ακριβως (η ζυγαρια ειναι μια μ*^^@α και μιση). Σήμερα, και μετά και το τριήμερο της καθαρας Δευτέρας, παλι τα ίδια. Μωρε καλά το λέω εγώ: αυτό που κάνει σε μένα το ρεντουκτιλ είναι απλά να μη βαζω βάρος . Κάτι είναι και αυτό. Πάντως κορίτσια, μίλησα με την ενδοκρινολόγο μου, θα κάνουμε λίγο υπομονή να τελειωσει το κουτί (δηλαδή άλλες δύο εβδομάδες) και το επομενο θα ειναι των 15 mg. Κύρια Πρόεδρε, στη κρίση σας......
Nadine, καληνύχτησα χθες. Sorry αν δεν το πήρατε. Απλά είστε με τις μεγάλες ώρες εσείς κι εγώ κοιμάμαι σχετικά νωρίς. Τα σχέδια υποδοχής δεν τα είδα, πάντως μακάρι να με περίμενε κάποιος. Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό υπόλοιπο μέρας.
ειδατε καλε τι καλο σας εκανα ολες και η κυρια προεδρος με μαλωνει? εσεις κανατε το chat και εγω τη συζητηση με τον αντρουλη μου (ξεχαστε ολα τα πονηρα) για το θεμα φαγητου της κορης μας. Nadine, γαι να μην λες οτι το αποφευγω. χθες βρηκα την καταλληλη ευκαιρια και ειπα να σας απατησω στο ραντεβου μας. ειχε ορεξη για συζητηση και βρηκα την ευκαιρια. Λεω, τα κοριτσια θα με δικαιολογησουν, θα με καταλαβουν. Ραντεβου παλι σημερα (λετε να εχω παλι δικαιολογια και να με χασετε?
σημερα, ως ημερα ζυγισματος, ζυγιστηκα πουρνο-πουρνο και πορνο-πορνο για να μην εχω δικαιολογια οτι φορουσα ρουχα. ειμαι 91.8, οσο ακριβως και την προηγουμενη παρασκευη. Απογοητευτηκα φυσικα αλλά μετα σκεφτηκα οτι πρωτον εχθες με εδειχνε 92,9 αρα καλυτερα που γραφουμε καθε παρασκευη. δευτερον με τοσα που εφαγα τοσες ημερες, μαλλον καλα που δεν με εδειξε και παραπανω
r6, φιλακια. τα ειχαμε πει σε ενα chat αν θυμαμαι καλα. τοτε που μιλουσαμε με τη hanelle, καλα θυμαμαι?
Hanelle, συνεχιζει η ιδια κατασταση? εισαι καλυτερα φανταζομαι τωρα. θα σε πετυχω σε κανενα chat να τα ξαναπουμε
ολλανδεζα μας, χαιρομαι που συνεχιζεις. θα ξεκολλησει η ρημαδα η ζυγαρια σου, υπομονη και επιμονη
αλαλουμακι, ψηφιζω να σε κανουμε αντιπροεδρο. αν δεν εχει καμια αντιρηση, κατοχυρωνεται. τελικη κατοχυρωση την δευτερα. α, και μη στεναχωριεσαι, μαζι θα απολυθουμε. αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα
sabe, τι κανεις κουκλιτσα μου? πολλα μυνηματα εχουμε να σε δουμε (πως λεμε χρονια και ζαμανια, ενα τετοιο πραγμα)
κοριτσακια, οποια την ξεχασα, συγχωρεστε με. εχασα τον μπουσουλα. ελπιζω απο εβδομαδα να μελετησω προσεκτικα ολα τα μυνηματα για να μη με αφησει η κυρια προεδρος στην ταξη.
εντωμεταξυ, οση ωρα τα γραφω αυτα, μου προεκυψε μια υποχρεωτικη επισκεψη στην εκθεση detrop με συναδελφους (καμια σχεση με το ασωτο group της προηγουμενης τεταρτης) οποτε δεν προβλεπω να μπαινω στο Chat σημερα. ακυρο το ραντεβου.
δυστυχως Nadine μου, αν και θα ερθω θεσσαλονικη, δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε. θα ειμαι με 6 αντρες, διαφορων ηλικιων και γουστων, αλλά ολοι δεσμευμενοι και τιποτε της προκοπης εκτος απο ενα νιοπαντρο με νεογεννητο παιδι που δεν κοιταζει αλλη (προς στο παρων....). θα το κανονισω ομως σιγουρα αργα ή γρηγορα.
φιλακια σε ολες!!!!!
καλε τοσα πολλα εγραψα παλι? σταματημο δεν εχω...
Βλέπω πολύ ομορφόκοσμο μέσα!Για κοπιάστε για ένα γρήγορο,καμάρια μου!
Καλημερα σας!Παρασκευη σημερα...Βαρος 80.300 Ποτε θα φυγω απο το καταραμενο 8 αμαν πια!!Ναντινακι ημουνα πολυ κουρασμενη χθες,απο τα φαρμακα και ολο χαζευα κατι βιντεο μπαλλετου.Και μετα την τελευταια συνεντευξη της Μαργαριτας Καραπανου.Σημερα δε νιωθω καλα.
Εχουμε και δουλειες το σκ,θα ξηλωσουμε τα παρκε,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.Τεσπα.Θα σας ξαναγραψω και αργοτερα,νε εχετε ολες μια ομορφη μερα!!!
Δεν προλαβαίνουμε να σε διαβάζουμε.....
Πάλι με μαλώνεις Ναντινάκι, αχ..... τι θα σε κάνω.
Βλέπω κάνουμε και τσατ αργά το βράδυ όλες μαζί...... ζηλεύω να μην το πω!!!!!!!!!!
Ζυγίστηκα σήμερα δεν θυμάμαι.................................. α, θυμήθηκα ζυγίστηκα και επειδή δεν έδειξε τίποτα συγχύσθηκα, λοιπόν θέλω 10 μέρες άδεια να μην ζυγίζομαι με παίρνει από κάτω.....
Που είναι οι υπόλοιπες, είστε όλες βραδινές ???
Πάντως εκτός από μερικές εξαιρέσεις, δεν πάει καλά η ομάδα, τι λες πρόεδρε?
Μπειτε στο chat!
Να συγχαρώ πρώτα απ' όλες σας την klm,που κράτησε το λόγο της και πουρνό πουρνό μας έβαλε τα γυαλιά!
Εγώ,τουλιποκόρη μου,ξεκίνησα κατευθείαν με των 15 mg...Βέβαια έχω και σχεδόν τα διπλάσια κιλά σου,ε;
Δείτε πώς πάει και ό,τι πει η ενδοκρινολόγος σου μετά!Αλλά εσύ εντωμεταξύ προσπάθησε να σε παρακολουθείς στενότερα...
Νεφελοδεύτερη,δεν είδαμε τον ασπασμό σου,δεν είδες εσύ τα σχέδια υποδοχής...μάλλον η τεχνολογία μας λογοκρίνει...
Δε μας έδωσες την αναφορά σου(το τικεράκι δε μετρά!Εδώ είμαστε της παλιάς σχολής...με το κλασσικό μετρηματάκι το πάμε)
Ελπίζω να επιφυλάσσεσαι...Ούτε μας είπες λεπτομέρειες για την άνοδο σου...Εγώ την εξέλαβα ως μετακόμιση πάντως...
Χανελέλι μου γλυκό,η αλήθεια είναι πως σε χωρίζουν εκατοντάδες γραμμάρια από τα 80 κιλά...σχεδόν όσα κι εμένα...
ε,εντάξει...κομματάκι παραπάνω εγώ...σε λεπτομέρειες θα κολλάμε τώρα;Τι 300 γραμμάρια τι 58.000 γραμμάρια...
Για χθες σε συγχωρώ βέβαια...δε με παίρνει άλλωστε καθότι σήμερα το μεσημέρι...εμμμ...δεν ξέρω τίποτα!είμαι αθώα!
Αυτό με το παρκέ,δεν το πιετεύω!Δηλαδή αν ερχόταν ο πρόεδρος της Φιλανδίας θα ξαναχτίζατε το σπίτι από την αρχή;
Αν είναι δυνατόν!ʼντε,κάντε μια καλή γενική να τελειώνουμε και πολύ είναι!Εξάλλου στον ήλιο θα τους έχετε συνέχεια!
Nadinaki ελα στο chat