ονειρο ε??? αντε να δουμε!!!!!!!!!!
Printable View
ονειρο ε??? αντε να δουμε!!!!!!!!!!
εγω ευελπιστω Οκτωβρη Νοεμβρη να ειμαι κατω απο 100
ε σε 6 μηνες πιστευω θα εχεις χασει αρκετα.. αν οχι 37 κιλα αλλα τουλαχιστον 27 θα εχουν φυγει....
ααααα και μενα μαρεσει πολυ ο χειμωνασ το καλοκαιρι απελπιζομαιιιιιιι απ την ζεστη κ τον κοσμο....σε νησι μενω !!!
Κι εγω το πιστευω, αν βαλεις και κολληματα που θα εχω, φυσιολογικά, 27 κιλα θα τα εχω χασει, παρτυ θα κανω μολις δω 99,9Quote:
Originally posted by mtsek85
ε σε 6 μηνες πιστευω θα εχεις χασει αρκετα.. αν οχι 37 κιλα αλλα τουλαχιστον 27 θα εχουν φυγει....
τελικα...εδω μεσα ειναι ο μονοσ χωροσ που νιωθω ανετα για τα κιλα μου...καραμελα καλη επιτυχια θα τα καταφερεισ.......μολισ δεισ τα 99 κ κανεισ παρτυ τηα μασ καλεσεισ???χεχεχεχεχεχεχε
μπουμπουλιτσα ειναι επειδη ολοι εδω εχουμε το ιδιο προβλημα, αλλοι μικροτερο αλλοι μεγαλυτερο αλλα το ιδιο, καλε εδω μεσα θα γιενι το παρτυ :D
χαχαχα ναιιιιιιιιι ! τι καλα !!!! τι ομορφα τελικα πουειναι να μιλασ κ να μοιραζεσαι τα προβληματακια σ κ οσα σε απασχολουν........... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΤΥ ΧΕΧΕΧΕ
περιμενεεεε γιατι εχω δροοομο ακομα ;PQuote:
Originally posted by bubulitsa
χαχαχα ναιιιιιιιιι ! τι καλα !!!! τι ομορφα τελικα πουειναι να μιλασ κ να μοιραζεσαι τα προβληματακια σ κ οσα σε απασχολουν........... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΤΥ ΧΕΧΕΧΕ
ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ...Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...ΠΕΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑ� �Α ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...ΧΕΧΕΧΕ
σε ποιο νησι εισαι καλε????
Quote:
Originally posted by bubulitsa
ααααα και μενα μαρεσει πολυ ο χειμωνασ το καλοκαιρι απελπιζομαιιιιιιι απ την ζεστη κ τον κοσμο....σε νησι μενω !!!
ΚΕΡΚΥΡΑ.....!!!
Ξεκίνησα 118,7 τη Δευτέρα 19 Απριλίου, είμαι 115,3 και θέλω μέχρι το τέλος Αυγούστου να είμαι 95.
:D
:) Ναι, το είδα και για να σου πω την αλήθεια μου δίνει κουράγιο!!
Λοιπόν, είμαι 28 χρονών και λόγω του ότι είμαι σε συνεχή αγώνα με το βάρος μου το 60% της ζωής μου , ξέρω πολύ καλά τι θέλει το σώμα μου για να χάσει κιλά.
Όπως έχω γράψει σε άλλο ποστ :
---------
Στα 15 μου 1,76 ύψος και 62 κιλά
στα 18 μου 1,80 ύψος 90 κιλά
στα 19 μου 1,80 ύψος 80 κιλά
στα 20 μου 1,80 ύψος 110 κιλά
στα 22 μου 1,80 ύψος 85 κιλά
στα 23 μου 1,80 ύψος 76 κιλά
στα 27 μου 1,80 ύψος 130 κιλά :O
στα 28 μου (σήμερα) 115 κιλά
--------
Αυτό που κάνω είναι να τρώω μικρές ποσότητες από όσο το δυνατόν πιο <φυσικά προιόντα>.. Λαχανικά απο τη λαική, κρέας άσπρο και τώρα θα αρχίσω το κόκκινο 2-3 φορές το μήνα, μαγειρεμένα στον ατμό ή στο φούρνο, ανάλατα, λαδάκι αφού έχουν μαγειρευτεί με μέτρο και ΤΙΠΟΤΑ εκτος από το cottage cheese που να έχει συντηριτικά, ή να είναι σε συσκευασία! Σαλτσούλες κάνω μόνη μου με πολλά πολλά μυρωδικά και μπαχαρικά, η ντοματούλα μου δηλαδή που τη λιώνω.. Και όλα είναι μούρλια :D
Μαγειρεύω μεν εις διπλούν για μένα και το φίλο μου, αλλά δε με πειράζει γιατί τα φαγητά μου είναι εξίσου νόστιμα, με το 30% των θερμίδων από τις δικές του χεχε
Ότι θα τα χάσω το ξέρω, έστω τα περισσότερα.. το πως θα τα διατηρήσω δε ξέρω γιατί σε διάφορες στιγμές γίνομαι trashfood maniac!!
Ελπίζω αυτή τη φορά να συνειδητοποιήσω πραγματικά ότι η διατροφή που κάνω είναι ιδανική για μένα, για να ζήσω γενικά μια ποιοτική ζωή... και να μη ξαναπέσω στη παγίδα των trash food!
Ααα και κάτι ακόμα.. τους τελευταίους μήνες απέκτησα ένα φιλαράκι που είναι μεγάλος σύμμαχός μου στη προσπάθεια αυτή.. Τη σουρτούκο τη σκυλίτσα μου που με παροτρύνει να αλητεύουμε με τις ώρες :D
80/67/55
Ξεκινησα με καμια 80αρια κιλα μετα τις πανελληνιες
Αρχισα διαιτα και γυμναστικη στις 1-8-2009 και μεχρι τις 30-9-2009 καταφερα να φτασω στα 69 κιλα.
Μετα απλα δεν εκανα κατι ιδιαιτερο και διατηρησα αυτα τα κιλα μεχρι και σημερα που ξανααρχισα γυμναστικη και διαιτα για να φτασω στον τελικο μου στοχο τα 55 κιλα που ειναι και τα φυσιολογικα μου για το υψος μου(1.66).....Αντε να δουμε τι θα καταφερω...
Η μεγιστη ειρωνια ηταν πως η ζυγαρια μας ηταν χαλασμενη. Ετσι ξεκινησα με 70 κιλα(της χαλασμενης ζυγαριας) και μετα την πρωτη διαιτα εφτασα στα 57 κιλα (της χαλασμενης ζυγαριας) και ημουν ευχαριστημενη. Ωσπου μια μερα ανεβηκα για πλακα σε μια ζυγαρια φαρμακειου και ειδα 67 κιλα....Λεω μεσα μου .."χαλασμενη θα ειναι" ρωταω την υπαλληλο μου λεει οχι.... Την ιδια μερα πηγα και ζυγιστηκα σε 10 φαρμακεια μεχρι να συνειδητοποιησω πως εχω εγω χαλασμενη ζυγαρια....τοτε απογοητευτηκα πληρως ....φτου και απο την αρχη.....παμε παλι για τα 55 που υποτιθεται οτι ημουν 1 χρονο τωρα...