ΘΕΛΩ να φωτιστεί ο νους μου...να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτος ο δρόμος για το καλύτερο δυνατό μου...
Printable View
ΘΕΛΩ να φωτιστεί ο νους μου...να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτος ο δρόμος για το καλύτερο δυνατό μου...
ΘΕΛΩ έναν έρωτα δυνατό να με συνεπάρει!
--->LARA FABIAN - ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ : So in Love
ΘΕΛΩ να γυρίζω στο σπίτι μου από τη δουλειά και να με αγκαλιάζει αυτός που θα με αγαπάει, να μου τρυπάει τα σωθικά αυτή η αγκαλιά, να με πνίγει αυτή η αγκαλιά, να ένας ωραίος θάνατος, μια αγκαλιά..
Αν ήξερα τι θέλω καλά θα ήταν... θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω τους στόχους και τις επιθυμίες μου.
Να υπενθυμίσω σε όποιους τολμούν ν'αμολήσουν ελεύθερα τα ΘΕΛΩ τους σ'αυτό το τόπικ:
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!
Θέλω να είμαι ελεύθερη από όλα τα δεσμά που κρατάν.... Θέλω να τρέξω μακριά...
Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να διατηρήσω αυτήν την θετική διάθεση που έχω, που οφείλεται κατά κύριο και στην απώλεια κιλών αλλά κυρίως στην αυτοπεποίθηση ότι ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα πραγματοποιήσω τους στόχους μου... :)
θελω να ξυπνησω και να ειναι Χριστουγεννα
Σιγά το δύσκολο,Miss Nύστα 2011!Έτσι που το πας θα σε ξυπνήσει ο Μητσάρας επειδή σου έσπασαν τα νερά!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Θελω να βρω που εχει βαλει η μανα μου το μπλεντερ :grind:
xαχαχαχαχαχαχα λεςΝαταλακι μουυυυυυυυυυυυQuote:
Originally posted by NADINE
Σιγά το δύσκολο,Miss Nύστα 2011!Έτσι που το πας θα σε ξυπνήσει ο Μητσάρας επειδή σου έσπασαν τα νερά!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Θέλω αυτή η περιοδος να συνεχιστεί για πάντα!
Η ευχή σου Γιάννα μου, μου θύμισε ένα παιδικό που βλέπει καθημερινά ο γιος μου, (σε σημείο που έχει μάθει τους διαλόγους) με τον Donald και τα ανιψάκια του, Huey, Dewey, and Louie, τα οποία ευχήθηκαν να είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Χριστούγεννα!!!!
To xω δει σε παιδικο! Δεν είναι ότι όλα είναι ρόδινα αυτή την περιόδο και όλα πάνε καλά. Είναι αυτό το συναίσθημα της προσμονής.....
Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θες Γιάννα μου!!!! Και πιστεύω πως τα περισσότερα σου πάνε! Είναι η χρονιά σου φέτος!