ελα πανο μολογα τα μυστικα γρηγορα ....το καλοκαιρακι ερχεται
Printable View
ελα πανο μολογα τα μυστικα γρηγορα ....το καλοκαιρακι ερχεται
Ναι είχα μπει σε πρόγραμμα 5 μήνες, αλλά έχω την εντύπωση πως , και να σας δώσω το πρόγραμμα μου δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει γιατί για να μου το δώσει , έκανα κάποιες εξετάσεις, λιπομετριση, μου πήρε κάποιο ιστορικό, με ρώτησε τι φαγητά μαρεσουν και μετά με όλα αυτά τα στοιχεία μου έφτιαξε το πρόγραμμα.
Θέλω να πω ότι το κάθε πρόγραμμα είναι προσωπικό για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον κάθε οργανισμό. Αυτό πιστεύω, γιατί όσες φορές είχα δοκιμάσει να κάνω δίαιτες μόνος μου δεν τα κατάφερνα. Μπορεί να παίζει ρόλο και ο συνδυασμός των τροφών μεταξύ τους για τις καφσεις?
Για παράδειγμα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι στο πρόγραμμα μου, κάθε μα κάθε απόγευμα έπρεπε να τρώω φρούτα (επειδή ήταν καλοκαίρι τοτε έτρωγα καρπούζι , πεπόνι, ροδάκινο κλπ)
Επίσης σε κάθε γεύμα είχα σαλάτα
Πάντως δεν είχα στερηθεί τίποτα, και τις μπριζόλες μου είχα και τα μακαρόνια μου είχα και τα λαδερά μου είχα , ακόμα και μια πίτα είχα μια φορά στο πρόγραμμα που μου χε λείψει και του είχα ζητήσει να μου βάλει! :p όλα τα παραπάνω βεβαία σε κάθε γεύμα προσεκτικά μαγειρεμένα με οδηγίες για το λάδι και ζυγισμένα σε γραμμάρια οι μερίδες. Η μητέρα μου ξέρει τι τράβηξε τόσο καιρό κάθε μέρα για να μου τα ετοιμάζει και να μου τα ζυγίζει!...
συγχαριτηρια και σε σενα και στη μανουλα σου
Quote:
Originally posted by panos83
Δεν το ήξερα ότι το φόρουμ γυνεκοκρατείται !
χωρις εμας δεν μπορουνε πανο.... ;)
Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό
η λυση απλη. θα τρωγατε σε διαφοτερικες ωρες. :) μουχαχα!Quote:
Originally posted by panos83
Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό
αντε πανο, τελος καλο, ολα καλα.... ευκολο στοχο εχεις απο εδω και περα.
BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα
Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!
ναι αλλα αυτες τις μερες αρχιζω διαιτα... θα χιονισει παιδια!Quote:
Originally posted by gourounitsa
BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα
ναι ακουγεται παλαβο, δεν ξερω αν κανω λαθος ομως στην εκτιμηση μου.Quote:
Originally posted by ant
Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!
να ξερεις πως στους περισσοτερους αντρες, αρεσουν λιγα κιλα παραπανω στην κοπελα.
αντ ελπιζω να βρεις τον δρομο σου και να ηρεμησεις ψυχολογικα ωστε πλεον να χαιρεσαι την ζωη στο επακρο.
ΑΝΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
απο οτι φαινεται την παρασκευη που θα αγορασω και ζυγαρια θα κανω και εγω την προσπαθεια μου....
καλη μας υπομονη και δυναμη!
sea polla filia!
δλδ μεχρι ποσα κιλα σασ αρεσουμε να ξερω να φτασω τοσα :):):)
οι αριθμοι ειναι υποκειμενικοι...
ελα τωρα αστα αυτα.μεχρι 65 κιλα?
μα δεν ειναι τοσο απλο... πρεπει να λαβεις υποψην καποιους παραγοντες που ειναι μοναδικοι για καθε ατομο.....