Δεν γελαμε εις βαρος σου εννοειται!
Αλλα ειχε πλακα μωρε.. Σιγα δεν ειμαστε και παντογνωστες
Μην το παιρνεις αλλιως γιατι δεν ηταν καθολου ετσι..
Printable View
Δεν γελαμε εις βαρος σου εννοειται!
Αλλα ειχε πλακα μωρε.. Σιγα δεν ειμαστε και παντογνωστες
Μην το παιρνεις αλλιως γιατι δεν ηταν καθολου ετσι..
DALIA ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΙΓΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ! ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ :)
DALΙΑ μου εγω να σου πω μονο πως ημουν ετοιμη να κανω ακριβως την ιδια ερωτηση και στο τσακ με προλαβες!
σιγά βρε dalia
καταρχας δεν γελασε κανεις μαζι σου
απλα εγινε ενα μπερδεμα μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα =)
κουκλα μου να σου πω την αληθεια κ εγω μικρη ειμαι αλλα ετσι οπως το γραψε δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι!οποτε μην αγχωνεσαι και εννοειται μην στεναχωριεσαι για βλακειες!Quote:
Originally posted by DALIA
Να δω ποσο θα συνεχιστει το δουλεμα...
Εχει αρχισει και με πειραζει και δε φταιτε εσεις, φταιει που ειμαι υπερ-ευαισθητη!
Εκανα λαθος λοιπον που ανοιξα διαλογο με ενα νεο μελος, αλλη φορα θα ρωταω την ηλικια του πρωτα !
Νομιζα πως βρηκα ενα χωρο να μπορεσω να μοιραστω τις ανησυχιες μου και τους προβληματισμους μου, αλλα διαψευστηκα.
Δεν πειραζει, να ειστε καλα παιδια. Και παντα να βρισκετε τοσο ωραιους λογους να γελατε εις βαρος καποιου!
+100000000Quote:
Originally posted by loukoumaki
DALIA ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΙΓΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ! ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ :)
Μη μου πεις οτι παρεξηγηθηκες απο τον χαβαλε που εγινεQuote:
Originally posted by DALIA
Να δω ποσο θα συνεχιστει το δουλεμα...
Εχει αρχισει και με πειραζει και δε φταιτε εσεις, φταιει που ειμαι υπερ-ευαισθητη!
Εκανα λαθος λοιπον που ανοιξα διαλογο με ενα νεο μελος, αλλη φορα θα ρωταω την ηλικια του πρωτα !
Νομιζα πως βρηκα ενα χωρο να μπορεσω να μοιραστω τις ανησυχιες μου και τους προβληματισμους μου, αλλα διαψευστηκα.
Δεν πειραζει, να ειστε καλα παιδια. Και παντα να βρισκετε τοσο ωραιους λογους να γελατε εις βαρος καποιου!
γιατι ..θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!
Αγαπη μου , δεν ειμαι καν 23 και οταν τυχει να μου στειλει
σμσ κανενας μαθητης μου τρομαζω να καταλαβω τι λεει!
Λες να γελασαμε εις βαρος σου;Εγω προσωπικα την νεα
γραφη της νεολαιας εξεθεσα και ποσο χασμα εχει δημιουργηθει
με την γενια ανω των 18!
Χαλαρωσε , δεν γελασε κανεις εις βαρος σου!!
'Εχω σοβαρό πρόβλημα με τα ρούχα μου :(
Τα μισά ρούχα στη ντουλάπα δε μου κάνουν, τα κρατάω εδώ και 5 χρόνια μήπως και αδυνατίσω...
Τα άλλα μισά είναι της μάνας μου που είναι επείσης χοντρούλα σαν και εμένα και μου τα έχει δώσει για να έχω κάτι να φοράω..
Σαν σωματότυπος είμαι μήλο.. Μεγάλες πλάτες, μεγάλο στήθος, μπράτσα, κοιλιά, κανονικοί γοφοί, κανονικός πισινός, κανονικά μπούτια, λεπτές γάμπες.. Κυταρίττιδα στα πόδια και στο πισινό σχεδόν καθόλου!!ΑΛΛΑ έχω στην κοιλιά πολύ!!!καθώς και ραγάδες, τεράστιες, άσπρες και κόκκινες και όλα αυτά με ύψος 1.80! Φαίνομαι δηλαδή τεράστια!
Τα παντελόνια δε μου στρώνουν. 'Η θα είναι κανονικα στους γοφούς και στα πόδια και θά κουμπώνουν με δυσκολία στη κοιλιά και θα πετιέται τεράστια από όλες τις πλευρές ή θα είναι φαρδιά - με λάστιχο και θα επιπλέουν τα ποδια μου μέσα τους..
Μπλουζάκια ΔΕΝ βρίσκω! Μονο στην ulla και σε άλλα καταστήματα για παχουλές που δε μου αρέσει κανένα σχεδιο.. Ο τρόπος <κοψίματός> τους μου χαλάει τη διάθεση.. με κάνουν να φαίνομαι τριπλάσια, έτσι αεράτα που είναι και με ένα σωρο στρασάκια και μ@λ@κιούλες επάνω..
Έτσι δε πάω για ψώνια.. όσες φορές προσπάθησα να πάω κατέληξα με κλάματα στο κοντινότερο φαστφουντάδικο για να πνίξω το πόνο μου.. Και μου δίνει η μαμά μου τα δικά της.. αυτή είναι 55 εγώ 28 και τα τελευταια χρόνια φοράμε τα ίδια ρούχα. Γιατί τα ίδια δε θα πήγαινα ποτέ να τα αγοράσω μόνη μου..
Με έχουν πάρει τα ζουμιά πολλές φορές μπροστά σε καλές και κακές πωλήτριες..για διάφορους λόγους μα κυρίως γιατί με πιάνει το γ@μωτο.. ρούχα που μου αρέσουν δε μου κάνουν!!
dew έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα...βέβαια δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο με σένα...τα κιλά μου είναι μοιρασμένα ΠΑΝΤΟΥ!!!! χθες πήγα για ψώνια...έχω μια εκδήλωση να πάω και σου μιλάω ειλικρινά δεν μου κάνει τίποτα στη ντουλάπα μου...κυκλοφορώ με φόρμες τον τελευταίο χρόνο...μπας και αδυνατίσω και μου κάνουν τα ρούχα που έχω...τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι βρήκα μία βιοτεχνία η οποία έχει αρκετά καλά ρούχα...και διάφορα στυλ...αν θέλεις μπορώ να σου πω που είναι...είναι λίγο τσιμπίμένες οι τιμές αλλά απότι ξέρω ότι έχει σχέση με ρούχα και μεγάλα νούμερα, είναι πάντα ανεβασμένες οι τιμές...
Αυτή τη φορά θέλω τα φώτα σας όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την κολλητή μου.
Ας μιλήσουμε για εσώρουχα λοιπόν.
Η φίλη μου είναι γύρω στα 105 κιλά και έχει όνειρο ζωής να αποκτήσει ζαρτιέρες και ασορτί κάλτσες. Δεν θέλω σχόλια..
Πλησιάζουν τα γεννέθλιά της και θέλω να της κάνω αυτό το δώρο. Σας ρωτάω λοιπόν: Υπάρχουν νούμερα? Δεν ξέρω πώς θα τα ζητήσω. Φοβάμαι μήπως δεν έχει ζαρτιέρες και κάλτσες μέχρι ψηλά στο μηρό για παχουλές. Ζω σε επαρχία, είμαι 86 κιλά και η πωλήτρια θα με κοιτάξει λοξά, το ξέρω. Τι να κάνουμε, για τη φίλη μας θα θυσιαστούμε. Θα οπλιστώ με θάρρος, θα αντιμετωπίσω το ειρωνικό βλέμμα της πάρα πολύ αδύνατης πωλήτριας και θα εξηγήσω μετά αναγκαστικά πως όχι, δεν είναι για μένα, αλλά για μία ακόμη πιο γεμάτη. Από τώρα τρέμω στην ιδέα των σχολίων που ξέρω από τώρα πως θα γίνουν μόλις γυρίσω την πλάτη μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι ο άντρας της μέσα, γιατί είναι οικογενειακή επιχείρηση.
Το μόνο που είχα φορέσει όταν ήμουν γύρω στα 58 κιλά είναι σκέτες κάλτσες με σιλικόνη.
αγαπητη Ava!!!!
ξερω που μπορεις να βρεις στανταρ και ζααρτιερες αλλα και μεγαλα μεγεθη! θα πας σε ενα καταστημα ulla popken. Ειναι καταστηματα μονο για παχουλες και εχουν εκτος απο ρουχα τα παντα που μπορει να χρειασθει μια κοπελα με παραπανω κιλα δλδ εσωρουχα (και ζαρτιερες ναι!) καλτσες αντιστιχες, καλσον μαγιο, παρεο κλπ...
πηγαινε και θα βρεις... ελπιζω να βοηθησα :)
επειδη μενεις επαρχεια, μπορεις να δεις μεσω νετ τα σχεδια στο site της ulla popken και να κανεις μεσω τηλεφωνου παραγγελια.
ειχα βρει στα 95 κιλα ζαρτιερες σχετικα ευκολα σε καταστημα με εσωρουχα (κ καλτσες εννοειται)Quote:
Originally posted by Ava
Αυτή τη φορά θέλω τα φώτα σας όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την κολλητή μου.
Ας μιλήσουμε για εσώρουχα λοιπόν.
Η φίλη μου είναι γύρω στα 105 κιλά και έχει όνειρο ζωής να αποκτήσει ζαρτιέρες και ασορτί κάλτσες. Δεν θέλω σχόλια..
Πλησιάζουν τα γεννέθλιά της και θέλω να της κάνω αυτό το δώρο. Σας ρωτάω λοιπόν: Υπάρχουν νούμερα? Δεν ξέρω πώς θα τα ζητήσω. Φοβάμαι μήπως δεν έχει ζαρτιέρες και κάλτσες μέχρι ψηλά στο μηρό για παχουλές. Ζω σε επαρχία, είμαι 86 κιλά και η πωλήτρια θα με κοιτάξει λοξά, το ξέρω. Τι να κάνουμε, για τη φίλη μας θα θυσιαστούμε. Θα οπλιστώ με θάρρος, θα αντιμετωπίσω το ειρωνικό βλέμμα της πάρα πολύ αδύνατης πωλήτριας και θα εξηγήσω μετά αναγκαστικά πως όχι, δεν είναι για μένα, αλλά για μία ακόμη πιο γεμάτη. Από τώρα τρέμω στην ιδέα των σχολίων που ξέρω από τώρα πως θα γίνουν μόλις γυρίσω την πλάτη μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι ο άντρας της μέσα, γιατί είναι οικογενειακή επιχείρηση.
Το μόνο που είχα φορέσει όταν ήμουν γύρω στα 58 κιλά είναι σκέτες κάλτσες με σιλικόνη.
τωρα παιζει ρολο κ τι σωματοτυπο εχει, νομιζω καλυτερα να κανεις ο,τι λεει η μτσεκ μας
Κοριτσια αποψε παω για ψωνια καλοκαιρινα γιατι περυσι δεν ειχα ψωνισει λογω του οτι ημουν τετραπαχη...
ετσι ειμαι γυμνη για καλοκαιρι κ το καλοκαιρι απο,τι φαινεται...ηρθε για τα καλα...
Χθες λεω του ανδρα μου "κ πως θα ψωνισω που ειμαι παχυα" λ λεει μα εχεις χασει τοσα κιλα θα βρεις τελεια ρουχαλακια, αρκει να μη παρεις παλι μαυρα κ να εχουν χρωμα :D
αχ το μωρο μου κ στα 105 ρε παιδια του αρεσα :(
Σ' ευχαριστώ θερμά!
Και βέβαια με βοήθησες.
Ο ρατσισμός είναι δυστυχώς παντού, πόσο μάλλον στην επαρχία. Το ειρωνικό βλέμμα στις πωλήτριες δεν το αντέχω. Δεν κατάλαβα δηλαδή, μία κοπέλα με παραπάνω κιλά δεν έχει δικαίωμα στη σέξυ διάθεση? Θα την κάνω τη φιλενάδα σεξοβόμβα. Αποφάσισα να της πάρω όλο το οπλοστάσιο που διαθέτει μία πορνοστάρ που σέβεται τον εαυτό της, δηλαδή και στριγκάκι. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και θα τα πάρω με το κεφάλι ψηλά.
εγω ρε κοριτσια στα 82 δεν μπορω να βρω ρουχα να μου αρεσουν...Παντα κυκλοφορω με φορμα και αθλητικο παπουτσι...το παιζω και αθλητρια ..!!!!
θεσσαλονικη ειναι τα κεντρικα της ulla popken οποτε μπορεις να πας εκει και να βρεις ολα τα συνεργα (εχει και στριγκακια φυσικα)!!! καλα ψωνια!!!!!!!!!!! :)