Τελικά από ότι βγάζω συμπέρασμα έτρογα πολύυυυυυυ πιο λίγο από όσο πρέπει.... ουφ.....
Printable View
Τελικά από ότι βγάζω συμπέρασμα έτρογα πολύυυυυυυ πιο λίγο από όσο πρέπει.... ουφ.....
Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα και κάποιες ερωτήσεις.
Το πρόβλημά μου είναι χτες το βράδυ με έπιασε θέμα τουαλέτας και έμεινα άυπνη όλη νύχτα πηγαίνοντας τουλάχιστον 7-8 φορές τουαλέτα αλλά όχι με διάρροια. Ξαφνικός πόνος στην κοιλιά και βουρ για τουαλέτα. Σήμερα ό,τι και να φάω μόλις κατέβει νιώθω πάλι πόνο στην κοιλιακή χώρα και ξαναπάω τουαλέτα. Δεν είναι ο πόνος ψηλά στο στομάχι αλλά στην κοιλιά. Να ανησυχήσω? Λέω μήπως έχω κρυώσει , μήπως κάτι με έχει πειράξει. Σκέφτομαι και τα χειρότερα, λες να είναι σύμπτωμα διαφυγής? Να πάρω το γιατρό ή θα γελάσει μαζί μου?
παρτον τηλεφωνο Γιωτα. Το πιθανοτερο ειναι καποιου ειδους γαστρεντεριτιδα απο τις καλοκαιρινες. αλλα να εισαι σιγουρη!! παρε τον τηλεφωνο τωρα ειναι καλη ωρα
Καλησπέρα κορίτσια. Γιώτα μάλλον κάπια γαστρεντερίτιδα θα είναι, αλλά καλά θα κάνεις να τον πάρεις για να είσαι ίσυχη.
Λοιπόν σήμερα έχουμε
Πρ. 1 ποτήρι γάλα με 1 κουταλίτσα νεσκουικ
1.5 φρυγανιά με ένα σπιρτόκουτο μιζίθρα
Μεσ. 52 γρ κοτόπουλο+1,5 κουταλιά κριθαράκι+1 κουταλιά γιαούρτι+1.5 φετούλα ντομάτα
Απογ. Σκουός πορτοκάλι διαίτης και 2 γρυγανιές
Βραδ. 1 κομμάτι παστίτσιο (στο μέγεθος 2 σπιρτόκουτων)+ ντομάτα+αγγουράκι (δεν ξέρω ακόμα πόσο)
Πρ. ύπνου μισό φλ γάλα με νεσκαφε.
Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ για διαφυγή. Πιστεύω να περάσει αύριο μεθαύριο.
Σήμερα έφαγα ελάχιστα και όλα "έφυγαν" κατευθείαν:
-1 κράκερ
-λίγο ελληνικό καφέ
-ελάχιστο κιμά
-ελάχιστο ρύζι
-λίγο μαλακό τυρί
Καλό βράδυ σε όλους!
~πρωι . 1 φετα φρεσκο ψωμι με lavach quirit & 1 φρεντακι μετριο
~δεκ. 1 χυμο χωρις ζαχαρη
~μεση. 1 μπολακι παγωτου, νουντλς με κοτοπουλο μαγειρεμενο σε καρυδα
~απογ. 1 ζελε φραουλα
~βραδ. 1 τοστ ζαμπον 0-3% μιλνερ &ντοματα
Καλημέρα. Δεν σας ξέχασα, απλά είμαι λίγο αλλού αυτές τις μέρες. Εχουμε και λέμε λοιπον:
24/06/2011
1 μπουκιά παστίτσιο
2 φρυγανιές + μυζίθρα
80 γρ παστίτσιο
λίγο χυμό πορτοκάλι
1 δαγκονιά μπουγάτσα και 1 δαγκονιά Αθηναική τυρόπιτα
1 φραπέ με γάλα
1 κομματάκι σουβλάκι, 1 σιεφταλί και ένα κομματάκι πίττα
25/06/2011
Λίγο χυνό πορτοκάλι
2 κεράσια
1 φρυγανιά + μυζήθρα
1 λεμονάδα και 1.5 μπισκοτάκι πορτοκαλιού (είχαμε πάει σε ένα μοναστήρι και μας κέρασαν)
1 μουκιά παστίτσιο και 2 ραβιόλες
1 milk shake
4-5 πατατούλες τηγανιτές
26/06/2011
1 φρυγανιά + μυζήθρα
1 χούφτα pop-corn και 6-7 nachos (είχαμε πάει cinema να δούμε το cars 2)
1 καφέ παγωμένο
1 ποτήρι σκουός πορτοκάλι (8 θερμίδες το ποτήρι)
2 μπισκοτάκια πορτοκαλιού
2 κουταλάκια του γλυκού ρύζι και 1 μουκιά κοτόπουλο
1 φρυγανιά + αναρή.
Πάνω από 1μιση λίτρο νερό την μέρα, σε σημίο που νιώθω το στομάχι μου να κολυμπάει στο νερό!!!
τις προυγουμενες μερες δεν θυμαμαι . θα πω τι εφαγα χθες:
π: φρυγανια και ενα δακτυλο κεφαλογραβιερα
μ : μισο μπιφτεκι ( 70γρ περιπου με το ματι), ενα κομματακι πατατα ψητη, ενα φετακι ντοματα και αγγουρι
απ: Μια χουφτα ποπ κορν, μια φετα τυρι τοστ, εναν ελληνικο με 1/2 κ.γ.ζαχαρη
β: Μισο καλαμακι χοιρινο και μια δαγκωνια πιτα αλαδωτη και ενα φετακι ντοματα,ενα κουφετο
Χτες έπεσαν αμαχητί:
Πρωΐ: 1 φρυγανιά με λίγο τυρί.
Δεκατιανό: 1 βερίκοκο.
Μεσημέρι: 50 γρ ψάρι με λίγη πατάτα και κολοκυθάκι.
Απόγευμα: 1 βερίκοκο με λίγο γιαούρτι.
Βράδυ: Λίγο κοτόπουλο με σέλινο.
3 φρέντο εσπρέσο, 2 ποτήρια χυμό, 1 λίτρο νερό.
Θα κάνω μία επίσκεψη στη διατροφολόγο να δούμε κάποια πράματα μήπως χρειάζονται αλλαγές.
Προς το παρόν, όλα καλά :)
Καλημέρα σας!!
Λοιπόν χτες 27/06/2011 έχουμε
1 φρυγανιά με μυζήθρα
1 χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
τονοσαλάτα 80γρ (1 μαρουλόφυλλο χωρίς το κεντρικό του κοτσανάκι ψιλοκομμένο, 1 φέτα ντοματούλα ΄+ 1 φέρα αγγουράκι ψιλοκομμένα, 1/4 τόνο νερού, 1 κτγ ελαιόλαδο) + 1.5 φρυγανιά σπασμένη μέσα
1 φρυγανιά, 1 κομματάκι κέικ (μια μπουκιά περίπου)
2 κουταλάκια ρύζι με μια πιρουνιά κοτόπουλο
1 χούφτα πατατάκια Lays στον φούρνο.
Καλησπέρα σας!
Σήμερα:
Πρωί δύο μπισκότα digestive
Μεσημέρι λίγο ψητό ψάρι
Απόγευμα μισό τόστ με ψωμί ολικής άλεσης
Φαινόμενο dumping σε ύφεση(;), μέχρι νεωτέρας δηλαδή!
Καλημέρα σας. Εχουμε και λέμε
Τρίτη 28/6/2011
3/4 του ποτηριού του φραπέ γάλα + 1 κουταλάκι νες + 2 κυβακια καντερελ
80γρ φασόλια+1 κουταλάκι λάδι + 1 φρυγανια
1 κομμάτι μυζίθρα
1 ποτήρι squash robinson πορτοκάλι (8 θερμίδες το ποτήρι)
2 ντολμαδάκια
1 χούφτα πατατάκια Lays στον φούρνο
Λίγο χυμό
Καλημέρα! Χάθηκα λίγο από τα ποστ αυτές τις μέρες αλλά σας παρακολουθώ:D
Λοιπόν την περασμένη εβδομάδα το διατροφολογιο μου δεν περιειχε πολλές πρωτεϊνες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσω μια ζαλάδα που κ΄ρατησε σχεδόν ένα 24ωρο. Μόλις πλάκωσα το κράς όμως μου πέρασε ως δια μαγειας.
Γενικά φάγαμε πολλές φορές έξω αυτή την εβδομάδα(εγώ δεν παρείγγειλα ποτέ μερίδα και έτρωγα από τους αλλους). Μου κακοφάνηκε στην αρχή που έβλεπα τόσα πράγματα στο τραπέζι και εγώ δεν μπορόυσα να φάω όπως παλιά. Το ανιτμετώπισα όμως τρώγοντας πολύ αργά κάθε μπουκιά για να την απολαύσω.
Δεν έχω απώλεια βάρους όπως ρον περασμένο μήνα μόνο 1, 5 κιλό σε 25 μέρες αλλά σκεπ΄τομενη λίγο τον τρόπο διατροφη΄ς μου αυτές τις μέρες και του γεγονότος ότι δεν κινούμαι και τόσο όσο πριν(έχω μια κατάπτωση ψυχολογίας γενική) δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο. Προσπαθώ όμως να πάρω τα κιμματάκια μου και να συνεχίσω.
Λοιπόν εχτές το μενού:
1 φέτα ψωμι με βούτυρο μέλι
Για μεσημεριανό και απογευματινό από μισό τοστ
Λιγους ξηρούς καρπούς και για βράδυ
1 μικρό μπουρίτο(μέγεθος μεγάλου λαχανοντολμα) με κιμα και σαλάτα
Καλημέρα!!! Χτες η μέρα ήταν μια διατροφική απόλαυση!!!!!
1 μικρό muffin
1 κομμάτι ελιόπιτα
1.5 ντολμαδάκι και 1 κουταλιά γιαούρτι
Λίγη μυζήθρα
1 μικρή μπακέτα με σάλτσα βασιλικού, τυρί και ντομάτα
1 χούφτα lays στον φούρνο
Γιωτακι καλημερα, προσπαθησε να κανεις λιγα παραπανω γευματα εστω και αν αυτο σημαινει 1-2 μπουκιες απο κατι. τα τρια γευματα νομιζω ειναι λιγα. Φοβαμαι μην κοιμισεις τον μεταβολισμο σου. Αντε μπορεις...