Originally posted by loustam
Quote:
Originally posted by POZ
ʼντε ρε!Τώρα το είδα!Δεν είμαστε καλά..!Λοιπόν άκου και την τύχη της...με το που μου την έφερε, την καταχώνιασα στην κατάψυξη για όταν θελήσω πραγματικά να την φχαριστηθώ.Επέστρεψα σπίτι κατα τη 1 , γλυκό ΔΕΝ ήθελα αλλά η κ..μπουγάτσα μου είχε καρφωθεί.Μηχανικά την βγάζω για να την σουτάρω στα σκουπίδια και αντι για σκουπίδια κατα λάθος την πέταξα στον φούρνο..:saint::saint: μπόυκωσα την μισή (μιλάμε είχε φέρει πολύ πράμα) μισή έκαιγε, μισή παγωμένη ότι νάναι, και την υπόλοιπη την πέταξα!Τι κακό και αυτό ρε γμτ!Δλδ πώς παλιότερα είχα ένα σωρό γλυκά μέσα στο σπίτι και τα ξεχνούσα μήνες κ μήνες..???ψΥΧΟΛΟΓΙΚΌ το ξέρω , αλλά έλεος πια με την ψυχολογία μου!
Χα χα χα! Κρίμα θα ήταν να πάει έτσι άδοξα η κυρά μπουγάτσα. Τουλάχιστον τώρα θα έχεις και μία γνώμη να πεις στην γειτόνισσα!!! Εγώ πάλι, όλως παραδόξως έχω να φάω γλυκό καμιά 10αριά μέρες... Σε φάσεις που δουλεύω πολύ πρωί και το μεσημέρι θέλω να κοιμηθώ, το αποφεύγω σαν το διάβολο το λιβάνι γιατί ξέρω ότι άμα ξυπνήσω θα θέλω σαν τρελή γλυκό. Όσες φορές με έχει πάρει ο ύπνος τελικά, ανοίγοντας τα μάτια πετάγομαι και ετοιμάζω επί τόπου καφέ. Έτσι μόνο γλιτώνω από βέβαιο βουλιμικό εκείνη την ώρα.
Τα δικά μου κατορθώματα τώρα... Χθες, εκτός από τα κανονικά μου γεύματα (3 καλά), έφαγα 400γρ κρίθινα παξιμαδάκια βουτηγμένα σε γάλα. Και όχι δεν είμαι 80 χρονών... Βίτσια είναι αυτά. Τέλειωσα με τα φαγητά μου κατά τις 7 το απόγευμα, και μέχρι που έπεσα να κοιμηθώ κατά τις 12 δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Η κοιλιά ως απέναντι... Και τώρα μία από τα ίδια! Έφαγα υπερβολική ποσότητα φαγητού, με δύο φρατζολάκια ψωμί για σάντουιτς... Για κιλά βέβαια ούτε κουβέντα. Έχω να ανέβω στην ζυγαριά από την Παρασκευή... Έχω στόχο μέχρι την Δευτέρα που θα δω τους δικούς μου να είμαι στα 62. Δεν παίζει βέβαια το σενάριο...
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε κορίτσια! Κάθε πρωί φαντασιώνομαι ότι με βλέπουν οι δικοί μου και μου λένε ότι αδυνάτισα και με κατακλύζει ένα συναίσθημα ευτυχίας... Πώς γίνεται με το που πέσει το σκοτάδι να το θάβω καλά μέσα μου??? Γιατί δεν μπορώ να σεβαστώ και να υποστηρίξω με τις ενέργειές μου αυτήν την επιθυμία μου???