Μονάχους!ʼσε κάτω τον πάγο!Μη μας κοιτάς με αυτά τα μάτια όλο παράπονο και παράκληση!
Αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Θα μας αρρωστήσεις πάλι κι αλίμονο σου!
Printable View
Μονάχους!ʼσε κάτω τον πάγο!Μη μας κοιτάς με αυτά τα μάτια όλο παράπονο και παράκληση!
Αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Θα μας αρρωστήσεις πάλι κι αλίμονο σου!
Μα δεν είμαι αρρωστιάρης, απλά τα χειρουργεία δε με πάνε. :D
Έχω να αρπάξω γρίππη, κάτι αιώνες. Ακόμα και φέτος που έχω αλλεργία στη γύρη, μόνο κάτι φταρνίσματα είχα, ούτε βουλωμένες μύτες, λαιμό κλπ.
Αφού το γουστάρω το παγωμένο και προφανώς και αυτό με γουστάρει, τι να κάνουμε δηλαδής? Ε? Ε?
Να'σαι καλά Ναταλάκι, κάτσε να φέρω ένα καλαμάκι, απλά μισό να το βγάλω από κει που το είχα :spin:
http://img.photobucket.com/albums/v4...9/IMG_1289.jpg
Ευτυχώς που κατέβηκα και είδα την εικόνα,Παρούκο μου,γιατί το βρώμικο μυαλό μου αλλού πήγε και απόρησα... :o :smilegrin:
Καλά έχεις βρώμικο μυαλό να το δεκτώ, αλλά όχι και το καλαμάκι βρε! :lol:
Φοβάμαι το δικό σου είναι πιο βρώμικο,Παρούκο,αν δε σου φτάνει το καλαμάκι! :lol:
Γιατι δεν βάζει το forum, like , να κανουμε στις άτακες σαςςςςςςς!:D:smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin:
Hello παίδες και παιδούλες, τι κάνετε?
Είπα να αλλάξω τίτλο και να γράφω και γω πότε πότε τι κάνω και πώς τα πάω.
Λοιπόν, το στομάχι είναι μια χαρά, δέχεται μετά χαράς όλες τις τροφές και όλα πάνε μια χαρά.
Τις τελευταίες 20 μέρες έχασα μόνο 4 κιλά, που οκ δικαιολογείται και η απότομη απώλεια των 30 κιλών σε 40 μέρες.
Λέω κάποια στιγμή να πάω στη διατροφολόγο να δούμε μήπως πρέπει να αλλάξουν κάποιες τροφές.
Θα τα λέμε από δω λοιπόν ελπίζω συχνότερα :)
καλημέρα Πάρη! Χαίρομαι για σένα και το αυτό επιθυμώ και δι'ημας! Τι σημαίνει χαμηλός τόνος στο στομάχι? Αυτόν τον χαμηλό τόνο τον έχω και εγώ μιας και μας χειρούργησε ο ίδιος?
Καλημέρα Γιώτα.
Χαμηλός τόνος, σημαίνει ότι το στομάχι δε διατείνεται πολύ, δηλαδή η διατασιμότητά του (η ικανότητα διάτασης), είναι περιορισμένη.
ʼτομα με υψηλό τόνο, είναι όσες/όσοι τρώνε απ'την αρχή περισσότερο χωρίς πόνο ή ενόχληση.
Αυτό σημαίνει ότι το στομάχι, έστω το μικρό που έμεινε, έχει την ικανότητα να διατείνεται περισσότερο γι'αυτό και χωράει λίγη περισσότερη τροφή από τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς, άτομα με υψηλό τόνο στομάχου, θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο από τους υπόλοιπους, καθώς το στομάχι με τον καιρό που μεγαλώνει, μπορεί να τους ξεγελά και να τρώνε περισσότερο.
Όχι, δεν έχει να κάνει με το γιατρό αυτό, αλλά με την ''τύχη'' του καθενός μας.
Αν το στομάχι μας έχει χαμηλό ή υψηλό τόνο από μόνο του, κανένας γιατρός δε μπορεί να το αλλάξει αυτό.
Ο γιατρός το μόνο που έχει να κάνει, είναι να το κόψει και να το αφαιρέσει και μετά ανά κάποιους μήνες, να τον επισκεπτόμαστε και να μας παρακολουθεί.
Από κει και πέρα, όλα είναι στο χέρι μας (και στο στομάχι μας) :D
Καλησπέρες.
Μετά την επίσκεψη σε φίλο διατροφολόγο, αλλάξαμε αρκετά πράγματα στη διατροφή.
Μπήκε περισσότερη πρωτεΐνη, επίσης κάποιοι υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια), αλλά και λίπος, δηλαδή γάλα πλήρες, λίγο κρέας με λίπος και εννοείται πάντα ελάχιστο ελαιόλαδο ωμό πάνω σε λαχανικά κλπ.
Δεν μου έκανε εντύπωση, καθώς όλα είναι απαραίτητα σε μία διατροφή, ακόμα και το λίπος, φτάνει να μην είναι κορεσμένο (μαγειρεμένο, τηγανητό) κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησε η ζυγαριά τον 1 μήνα μετά το νοσοκομείο (-5kg), το οποίο ήταν λογικό μετά την 30άρα που έφυγε σε 40 μέρες.
Μην πέσετε να με φάτε (Πωλίνα :D ), αλλά τα αγοράκια χάνουν κάτι παραπάνω από τα κοριτσάκια. :D
ΥΓ: Πάλι κάναμε καυγά για τα γλυκά. Επέμενε να τρώω 2 γλυκά την εβδομάδα και ως συνήθως αρνήθηκα. :D
Ναι ναι, υπάρχουν παχουλά αγοράκια που δε γουστάρουν τα γλυκά. :D
Quote:
Originally posted by PM79
Καλησπέρες.
Μετά την επίσκεψη σε φίλο διατροφολόγο, αλλάξαμε αρκετά πράγματα στη διατροφή.
Μπήκε περισσότερη πρωτεΐνη, επίσης κάποιοι υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια), αλλά και λίπος, δηλαδή γάλα πλήρες, λίγο κρέας με λίπος και εννοείται πάντα ελάχιστο ελαιόλαδο ωμό πάνω σε λαχανικά κλπ.
Δεν μου έκανε εντύπωση, καθώς όλα είναι απαραίτητα σε μία διατροφή, ακόμα και το λίπος, φτάνει να μην είναι κορεσμένο (μαγειρεμένο, τηγανητό) κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησε η ζυγαριά τον 1 μήνα μετά το νοσοκομείο (-5kg), το οποίο ήταν λογικό μετά την 30άρα που έφυγε σε 40 μέρες.
Μην πέσετε να με φάτε (Πωλίνα :D ), αλλά τα αγοράκια χάνουν κάτι παραπάνω από τα κοριτσάκια. :D
ΥΓ: Πάλι κάναμε καυγά για τα γλυκά. Επέμενε να τρώω 2 γλυκά την εβδομάδα και ως συνήθως αρνήθηκα. :D
Ναι ναι, υπάρχουν παχουλά αγοράκια που δε γουστάρουν τα γλυκά. :D
Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά απο εδώ κ πέρα κ είμαι σίγουρη πως θα σου πάνε!!!!
Εξάλλου δεν γουστάρεις κ τα γλυκά!!!!!!!!!!!!
Πόσο σε ζηλεύω γι' αυτό.............................. θα μου πεις το μυστικό σου?
:starhit::starhit::starhit:
Σ'ευχαριστώ πολύ break (dance :D ). Μια χαρά θα πάνε το καλό που τα θέλω αλλιώς θα τα πάρει ο κόκκινος κερατάς με την ουρά.
Δεν έχω μυστικό για τα γλυκά όπως και το αλκοόλ. 15 χρόνια αθλητής, δε τα ακούμπαγα για ευνόητους λόγους.
Τώρα το αλκοόλ με διαλύει και τα γλυκά με αηδιάζουν.
Αισθάνομαι με τα γλυκά όπως θα αντιδρούσε ένας που έφαγε χαλασμένο ψάρι. Ένα και το αυτό. :D
απιστευτο..υπαρχουν και ανθρωποι που τους αηδιαζουν τα γλυκα....αν ημουν και εγω ενας απο αυτους θα μουν 50 κιλα σημερα....:sniff::sniff::sniff:
τι ειπε ο ανθρωπος??!!!!:shocked2:Quote:
Originally posted by PM79
Τώρα το αλκοόλ με διαλύει και τα γλυκά με αηδιάζουν.
Αισθάνομαι με τα γλυκά όπως θα αντιδρούσε ένας που έφαγε χαλασμένο ψάρι. Ένα και το αυτό. :D
migg αν είχε η γιαγιά μου τροχούς, θα τη φωνάζαμε πατίνι. Αφού το παραδέχεσαι, κάντο. ;)
click έχεις πρόβλημα μαμαζέλ? Αν έχεις, τα παράπονά σου στον Γιωργάκη. :D