τι ειναι οι πολυστερινες?
:S
Printable View
τι ειναι οι πολυστερινες?
:S
polinaki με τρομαζεις..
τι ειναι οι πολυστερινες?? ξερω μονο την πολυστερινη που ειναι πλαστικο, υπαρχει και κατι αλλο?
κ εμενα σε πλαστικο πηγε ο νους μου...
πλαστικο με γευση κακο????????????????
πηγε κ στις ασπιρινες....
αλλα κ παλι... ασπιρινες με γευση κακαο????
να κανω καμια αποπειρα αμα ειναι :dork:
χαχαχαχα αυτά τα αηδιαστικά λευκά "ριζοκείκ" ή "ριζοκρακερ" δεν είναι σαν πολυστερίνες? (νομίζω εσείς τις πολυστερίνες τις λέτε φελιζόλ???)
αααααααααα τις ρυζογκοφρετες λες?
λοιπον παιδφια, το σκεφτομουν τελευταια...
οι ρυζογκοφρετες δε με χαλανε, δλδ μπορω να τις φαω χαλαρα.
ετσι σκεφτηκα να τις τρωω-ως τωρα δεν τις ειχα κ πολυ στο προγραμμα- στη δουλεια πχ, μιακ ειναι αρκετα χορταστικε με λιγες θερμιδες!!
διαπιστωσα ομως το εξης:
οτι ενω με χορταιναν, επειδη δεν εχουν καθολου γευση, ετρωγα ενα χωρο- χωρις να πειναω!
κ αοφυ με προβληματισε το γεγονος ανακαλυψα οτ ιτις ετρωγα προσπαθωντας να γευτω κατι!!!
η ανακαλυψη του αιωνα!!!!!
χααχαχα
τεσπα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι αν δεν ικανοποιειται η γευση, δε γινεται δουλεια :)
εγω βρήκα κάτι υπέροχες με γευση καραμέλλα. 51 θερμίδες η μια. Αλλά δεν είχε σήμερα, και πήρα με γευση κακαο και είναι σαν να μην πω τι.... δεν πειράζει, σιγά σιγα θα τις φάω.... πάντος του είπα τη άλλη βδομάδα θέλω να μου κρατήσει ενα κουτί καραμέλλα.
ναι καραμελα. αυτες είναι πολύ ωραίες επιδή είναι και γλυκιές. με σοκολατα δεν μου αρεσε...
Αρεσουν πολύ στον γιο μου αυτα τα καραμελάκια Ναταλία μου!!!!
για τους λατρεις αβγου...
βραζουμε τα αβγα καλα
τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
αφαιρουμε τους κροκους
βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
και ξαναγεμιζουμε τα αβγα
αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!
μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
με λιγο νερακι μεχρι να μαραθει
.Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
τελος του μαγειρεματος.Ετσι το φαγητο γινεται πιο νοστιμο και φυσικα υγιεινο.
Maroulaki νομίζω η κάθε μια από μας ξέρει πως της αρέσει να φτιάχνει το φαγητό της. εμένα όλοι οι διαιτολόγοι που είχα παει κατά καιρούς και τους ρωτούσα μου έλεγαν πως μπορώ το λαδάκι μου να το χρησιμοποιώ όπως θέλω και δεν κάνει καμία διαφορά φτάνει να είναι η μερίδα μου.Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
με λιγο νερακι μεχρι να μαραθει
.Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
τελος του μαγειρεματος.Ετσι το φαγητο γινεται πιο νοστιμο και φυσικα υγιεινο.
Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
ε τι να πουν κι αυτοι κοιτανε πως να κρατησουν πελατες...(οπως κ οι γυμναστες)
το ελαιολαδο χανει την ευεργετικη του αξια οταν...τσιγαριζεται.
αν κανετε καθαρα θερμιδικη διαιτα κ δε σας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της τροφης ή ο τροπος επεξεργασιας της παω πασο.
συμφωνω με μαρουλακι φοβερο το κρεμμυδακι ακομα κ σκετο στον πατο της κατσαρολας μια χαρα μαλακωνει κ γινεται σουπερακι!
δοκιμασε καλαμπογκοφρετες, (δεν λεει αυτο πανω αλλα κατι στα αγγλικα που δε θυμαμαι)Quote:
Originally posted by smart
αααααααααα τις ρυζογκοφρετες λες?
λοιπον παιδφια, το σκεφτομουν τελευταια...
οι ρυζογκοφρετες δε με χαλανε, δλδ μπορω να τις φαω χαλαρα.
ετσι σκεφτηκα να τις τρωω-ως τωρα δεν τις ειχα κ πολυ στο προγραμμα- στη δουλεια πχ, μιακ ειναι αρκετα χορταστικε με λιγες θερμιδες!!
διαπιστωσα ομως το εξης:
οτι ενω με χορταιναν, επειδη δεν εχουν καθολου γευση, ετρωγα ενα χωρο- χωρις να πειναω!
κ αοφυ με προβληματισε το γεγονος ανακαλυψα οτ ιτις ετρωγα προσπαθωντας να γευτω κατι!!!
η ανακαλυψη του αιωνα!!!!!
χααχαχα
τεσπα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι αν δεν ικανοποιειται η γευση, δε γινεται δουλεια :)
ειναι σαν ρυζογκοφρετα σε διαφανη συσκευασια
μου θυμιζει πεπιεσμενο ποπ κορν
εχει ελαχιστες θερμιδες κ γευση...τρελαααααααααααααα� � αν κ εχει το αλατακι του,,,
δυστηχως δεν τις ξαναβρηκα απο τοτε...:sniffle: