Ρε παιδιά τι ρωτάμε?Ποιός θα επιβιώσει ή ποιός θα σκοτωθεί?Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω την απάντησή σου smart μου!
Printable View
Ρε παιδιά τι ρωτάμε?Ποιός θα επιβιώσει ή ποιός θα σκοτωθεί?Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω την απάντησή σου smart μου!
χεχε :cool:
δεν ξερω.... θα εξαρτηθει απο το αν η κλικλικω βγει συντομα για φωτοσυνθεση :P
lessing σου εστειλα.
τι σκέφτομαι....???Αν κάνω καλά που ακολουθώ μόνη μου διατροφή και δεν πάω σε διαιτολόγο!!!
Σκεφτομαι οτι θα ημουνα ψιλοευτυχισμενη αν ΔΕΝ ειχα χρησιμοποιησει την τροφη τα 3 τελευταια βραδια σαν κατι αλλο απο αυτο που ειναι δλδ.σαν υπνωτικο-ηρεμιστικο-χαλαρωτικο.Θα γλυτωνα τις μεγααααλες ποσοτητες αργα το βραδυ,την δυσπεψια,την τσαντιλα,την στενοχωρια κ την ανοδο της ζυγαριας σε 3κιλο μεσα σε 3!μερες!!!:thumbdown:
Τωρα ας σκεφτω κατι ενδυναμωτικο:Θα ημουν ευτυχισμενη αν παρολα τα πισωγυρισματα ξυπναγα αυριο κ αρχιζα παλι τα ισσοροπημενα γευματα κ μια πολυποθητη επισκεψη στο γυμναστηριο στη καλυτερη η ενα περπατημα στη χειροτερη.Και επειδη με ενδυναμωνει αυτη η προοπτικη αυριο που ειναι μια καινουργια μερα βαζω νεες βασεις κ νεους στοχους.
Τους οποίους θα τους καταφέρεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο....
μια δουλειά, βρε παιδιά, να νιώσουμε ξανά ότι συνεισφέρουμε σε κάτι...
να καθαριζαν τα ρουχα που εχω τωρα στο πλυντηριο και τα πλενω με ενα 100% οικολογικο προιον το οποιο δοκιμαζω σαν υστατη λυση γιατι με τα απορρυπαντικα εχω γεμισει εκζεματα και φαγουρες.
ας ειναι παρακαλω αποτελεσματικα και να γλιτωσω αυτα τα χημικα και τα χλωρια!!! :yes:
και τελικα καθαρισαν τα ρουχα!!!πωπω απιστευτο,αυτο με κανει πολυ χαρουμενη!!!
Aν ζουσα σε ενα διαφορετικο κοσμο.
Να μην γινομουν θυμα ρατσισμου λογω του υψους μου και του βαρους μου
Sweetgirl συγνωμη αλλα τα 87 κιλα δεν ειναι τραγικα για το υψος σου!! Στα 75-70 εισαι κανονικη αδυνατη!! Και γιατι ρατσισμος; Εγω ειμαι 1,78 και ισα ισα που ολοι θαυμαζουν το υψος μου!! Αγαηαηαηαβαηα
κούκλα μου είσαι υπέροχη :starhit::starhit:Quote:
Originally posted by sweetgirl
Να μην γινομουν θυμα ρατσισμου λογω του υψους μου και του βαρους μου
δες τον εαυτό σου....:yes::yes::yes:
νησάκι, δίπλα στα καϊκάκια για καφεδάκι....
να πιασω τις 10 πωλησεις στη δουλεια μου για σημερα μονο!!!