καλη επιτυχία!ολα να πανε καλα!
Printable View
καλη επιτυχία!ολα να πανε καλα!
Καλή επιτυχία κορίτσι, με το καλό να επιστρέψεις υγιής κοντά μας! :yes:
πολινακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα κ να αναρωσεις γρηγορα κ να εισαι παλι κοντα μας να μας λες για τα χαμενα κιλακια! αυριο να εισαι ηρεμη,να χαλαρωσεις κ να ξεκουραστεις!
ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ,ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ!
πωλινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα λογικα θα εισαι στο νοσοκομειο εεε?????
καλη επιτυχια κουκλιτσα μου.....οι σκεψεις μου μαζι σου!!!!!
ανυπομονω να μαθω νεα σου!!!!
χωρις πονο κ ταχεια αναρωση!!!!!
σε φιλωωωω....
Μακάρι να πάνε οοοοολα καλα και να γυρισεις πισω να μας τα πεις ολα με λεπτομερειες:thumbup:
Αυριο χειρουργειται το Πωλινακι μας!
Τις καλυτερες ευχες μου κουκλα,ολα θα πανε καλα και σε περιμενουμεε!!!
καλη επιτυχια!!!!ολα θα πανε καλα!και μετα η κατηφορα......
Το Πωλινάκι μας είναι μια χαρά.Ευδιάθετο και θετικό,έτοιμο για τη μεγάλη μέρα!
Αύριο θα είναι το τελευταίο χειρουργείο στο πρόγραμμα και μου ζήτησε να σας ενημερώσω σχετικά,
ώστε να μην αγωνιάτε από το πρωί κι αρχίσετε τα τηλέφωνα κατά το μεσημέρι.
Είπαμε να επικοινωνήσω αύριο απογευματόβραδο κι αμέσως να ενημερώσω εδώ,
να μην τρελάνουμε τους δικούς της.Σας ευχαριστεί πολύ για την έγνοια σας και τις ευχές σας!
Οι θετικές σκέψεις όλων μας κι όλη η εύνοια του σύμπαντος να σε γλυκοσκεπάσουν απόψε
και αύριο με το καλό να φωτίσουν τα χέρια που θα σε αγγίξουν για το καλύτερο δυνατό!Όνειρα γλυκά!
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::spin::spin::spin: :spin::bouncy::bouncy::bouncy::love::love::love::l ove::love::love::bouncy::bouncy::bouncy:
ωχ ωχ αγωνια
Καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!:starhit:
Το Πωλινακι μας ειναι καλα δεν εχει μπει χειρουργειο ακομη,υπαρχει πιθανοτητα να μπει και αυριο:fake sniffle:,της ειπανε οι γιατροι πως θα απλογηθουν γι αυτο χι χι,αλλα τους ειπε δεν πειραζει,αρκει να μπει αυριο,οταν εφυγαν ολοι οι γιατροι εμεινε ο γιατρος της και της ειπε πως ηταν να χειρουργηθει τον Ιουλιο,αλλα επειδη ηξερε πως το θελει πολυ πιεσε καταστασεις και καταφερε να την βαλει,το μεσημερι θα της πει ποτε θα χειρουργηθει.:starhit:
φιλακια σε ολους!!!:love:
πωπω.... θα χτυπαει τρελα η καρδια του πωλινακιου μας :)
μπραβο του του γιατρου :)
υπομονη στην πωλινα :)
Κι εγώ που μπήκα ένα γρήγορο να ενημερώσω για τις πρωινές εξελίξεις...Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Το Πωλινακι μας ειναι καλα δεν εχει μπει χειρουργειο ακομη,υπαρχει πιθανοτητα να μπει και αυριο:fake sniffle:,της ειπανε οι γιατροι πως θα απλογηθουν γι αυτο χι χι,αλλα τους ειπε δεν πειραζει,αρκει να μπει αυριο,οταν εφυγαν ολοι οι γιατροι εμεινε ο γιατρος της και της ειπε πως ηταν να χειρουργηθει τον Ιουλιο,αλλα επειδη ηξερε πως το θελει πολυ πιεσε καταστασεις και καταφερε να την βαλει,το μεσημερι θα της πει ποτε θα χειρουργηθει.:starhit:
Τα ίδια ακριβώς είπε και σ'εμένα,Τάκη!Ώστε φασόν μήνυμα,Πωλινάκι ε;Καλάααααααα
Συμβαίνει Τώρα! (Έτσι δε λένε στις ειδήσεις;)
Αύριο 7:30' το πρωί χειρουργείται το Πωλινάκι μας!
Οι θετικές μας σκέψεις αναστέλλονται λιγουλάκι...
ʼντε,μανάρι,με το καλό!