Καλημέρα
Αγγελάκι μου δυστυχώς έπρεπε να μου έρθει αυτή την βδομάδα. Αλλά ελπίζω. Σταμάτησα και τα χάπια που μου έδινε και ο ενδοκρινολόγος.
Θα δούμε, εσύ όμως να χαμογελάς και είσαι αισιόδοξη.
Printable View
Καλημέρα
Αγγελάκι μου δυστυχώς έπρεπε να μου έρθει αυτή την βδομάδα. Αλλά ελπίζω. Σταμάτησα και τα χάπια που μου έδινε και ο ενδοκρινολόγος.
Θα δούμε, εσύ όμως να χαμογελάς και είσαι αισιόδοξη.
ShadowWave καλησπερα! σε ευχαριστω για τα παρηγορα λόγια σου, σιγουρα όμως τη στιγμη που το ακουσα δεν το πηρα σαν κομπλιμεντο, πιστεψε με! εσυ τι προβλημα αντιμετωπίζεισ?
Ευτυχία μου, τι κανεις κουκλα μου? σου ηρθε η πολυπόθητη περίοδος? καποια εξέλιξη? εγω συνεχίζω με τα αντισυλληπτικά.. η διατροφη μου εχει στρωσει πλεον, τουλαχιστον τρωω κανονικά αλλα βασει μιας ισορροπημενης διατροφης, ενος προγραμματος, οχι να τρωω ότι να ναι, όπως όταν ξεκίνησα τα χαπια..
Μαγδαλένα μου καλησπέρα!
Αυτές τις μέρες έπρεπε να μου έρθει αλλά χωρίς πρόκληση (χάπια δηλαδή) δεν έχω αποτέλεσμα. Ακόμα ελπίζω. Αυτή τη φορά σταμάτησα και τα χάπια που παίρνω καθημερινά και μου προτείνει ο ενδοκρινολόγος. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω τα αντισυλλυπτικά. Λες να τα καταφέρω? Απλά με φοβίζουν τα συμπτωματα - πρήξιμο, κιλά, πονοκέφαλοι..
Ευτυχία μου, ο καθε οργανισμός αντιδρα διαφορετικά στο αντισυλληπτικό, βεβαια εμένα στην ουσία περα από το πρηξιμο που εχω προς το τελος του κύκλου δεν μου προκαλουν τίποτα αλλο, οσο για τα κιλά πιστευω δεν ειναι μόνιμα νομίζω επανερχεσαι στα φυσιολογικά σου..κανε μια προσπάθεια και ειμαι σιγουρη ότι θα δεις θετικά αποτελεσματα από τη ληψη τους, μόνο να μην ξεχνάς ο,τιδηποτε παρατηρεις να το συζητας με τον/τη γυναικολογο σου.
Στην αρχη όσο να ειναι, θα υπαρχει μια αλλαγη στο σωμα σου, εγω ΄βλεποντας το στηθος μου να πρηζεται ετσι δεν το αντεχα όμως θα νιωσεις γυναικα..εγω λέω να ακουσεις το γιατρο και να παρεις τα χαπια,
Εξαλλου εδω ειμαι και εγω οτιδηποτε θελησεις θα το συζηταμε!!
Κοριτσακια σας ελειψα? Πείτε ναι πείτε ναι. Ειχα καιρό να μπω. Σημερα ξαναθυμηθηκα το φορο χαρη σε μαι φιλη.
Χρονια πολλά και καλή χρονια σας εύχομαι.
Ελπιζω να στε καλά. Εννοειται δεν εχω δει φως στον οριζοντα. Πηγα βεβαια στο γυναικολογο με βρηκε μια χαρα και μου εδωσε φαρμακακια πάλι. Οχι τα προηγουμενα άλλα. Απλές ορμόνες. Πλεον και ο ιδιος απορει που δε μου ρχεται κανονικά και μεταξύ μας και εγώ η ιδια.
Τελευταια ειχα μια ανεξηγητη αυξηση βαρους η οποια με εχει πανικοβαλλει και τρομάξει. Ενταξει χοντρη δεν εγινα αλλα το σωμα μου πλέον αρνειται. Ακομα και με προσεγμένη διατροφη παχαινω και εχω αρχισει να κουραζομαι, να κουραζομαι ελεεινά.
Εσεις πως τα πάτε? Πως ειναι η διατροφή σας, η ψυχολογία σας?
Γεια σου Μαρακι!! εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ οταν βλεπω μηνυμα στο φορουμ! Καλη χρονια,με υγεια και αγαπη:starhit:
Ηθελα αρχικα να σου πω οτι ο ενδοκρινολος,μου ειχε τονισει να μεινω στα κιλα που ειμαι (νορμαλ με λες πλεον) γιατι αν εβαζα κι αλλα και γενικα δεν ημουν καπου σταθερη, παλι θα ειχα προβλημα με την περιοδο. αλλα τι να σου πω.. κι εγω περιμενα να μου ερχεται πλεον που δεν ειμαι πετσι και κοκκαλο,αλλα @.. περιμενω παλι με duphaston. θυμισε μας τι ειχες και σου κοπηκε η περιοδος..εγω 6 χρονια βουλιμια...:sniff:
Απο διατροφη πλεον εχω αρχισει να τρωω πολλα που δεν ετρωγα ( τα κραταω δηλαδη γιατι παντα τα ετρωγα, απλα τα εβγαζα) και γ αυτο πολλες φορες νιωθω οτι εχω φαει πολυ, η οτι θα χοντρυνω με αυτο το φαι πχ. Το μυαλο μου με αλλα λογια δεν εχει ξεκολλησει. ʼλλες φορες παλι τρωω και διωχνω ολες τις τυψεις,λεγοντας μου οτι αυτο το φαι θα μου κανει καλο και τρωω 1 τονο.. χθες αφου εφαγα πρωινο εφαγα 1 ολοκληρο σακουλακι παξιμαδια τυπου κυθηρων "το μαννα" τα οποια ειναι πεντανοστιμα αλλα αρκετα παχυντικα..και δεν εσκασα ρε! στα καπακια εφυγα για ποδηλατο και γυρισα μετα απο 4 ωρες..ντοινγκ!
Γενικα προσπαθω να κανω 5 γευματα τη μερα.
πρωιναρα( φρουτα, ψωμι/παξιμαδια/κουακερ, κεφιρ απο κατσικισιο η 2 αυγα,και λιγο μελι αν τα φρουτα δεν ειναι γλυκα),
κανα φρουτο με λιγο γιαουρτι μετα,
μεσημεριανο κανονικα μεριδα ο,τι εχουμε σαλατα πολυ, λιγο ψωμακι,
απογευμα συνηθως γιαουρτι με φρουτο η παξιμαδια με κατι ακομα..
και βραδυ αναλογα την πεινα. αν πειναω λιγο φαι η 1-2 αυγα, μανιταρια, η λιγο τυρι ,σαλατα και αν το λιγουρευτω μπορει να κανω και καμια βουτα στη σαλατα με παξιμαδι/κριτσινι/ψωμι.αν δεν πειναω και δεν εχω φαει γιαουρτακι ολη τη μερα σιγουρα θα φαω γιαουρτακι με κατι ακομα. χθες αφου εφαγα πρωινο εφαγα 1 ολοκληρο σακουλακι παξιμαδια τυπου κυθηρων "το μαννα" τα οποια ειναι πεντανοστιμα αλλα αρκετα παχυντικα..και δεν εσκασα ρε! στα καπακια εφυγα για ποδηλατο και γυρισα μετα απο 4 ωρες..ντοινγκ!
Απο ψυχολογια δεν πεταω κιολας, αν και θα επρεπε μονο που ζουμε να ειμαστε χαρουμενοι! ειμαι καλυτερα απο τα τελευταια χρονια παντως.. εσυ πως πας??
Kαλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Μαράκι σαν να διαβάζω ότι θα έγραφα και εγώ..
Φως κανένα μέχρι τώρα, έχω βάλει κάποια κιλά, αλλά συνήθως το χειμώνα εγώ βάζω, κάνω πολύ γυμναστήριο, ο ενδοκρινολόγος απορεί και συνεχίζω τη θεραπεία αν και βαρέθηκα. Και πλέον νοιώθω πολύ κουρασμένη με όλο αυτό.
Δεν ξέρω γιατί ταλαιπωρούμαστε αλλά είναι βάλσαμο να βλέπεις πως κάποιος μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεσαι..
γεια σας κορίτσια. Αγγελάκι διατροφικά παω πολύ καλά αν σκεφτω οτι εχω κόψει τα υπερφαγικά που με βασανιζαν ολο το καλοκαιρι. 2 φορες μεσα σε 5 μηνες και αυτο σταματησε στην αρχη του. Παρασπονδιες και απαγορευμένα εννοειται εχω φαει και θα τρωγω δεν εχω σκοπο πλέον να στερούμαι αλλά με ενδιαφερει να το κανω σε νορμαλ πλαισια. Αυτο που με στενοχωρεί λοιπόν και με ριχνει ψυχολογικά ειναι οτι ειχα κόψει το ζύγισμα για πολλους μήνες. Ξαναρχισα πριν τις γιορτες γιατι ηθελα να το ελεγχω. Μετα τις γιορτες λοιπον και πρεπει να μαι ο μονος άνθρωπος σε αυτον τον κόσμο πήρα αδικαιολογητα 2,5 κιλά. Μεσα σε μαι βδομάδα!!!! Εχω πανικοβληθει γιατι ειμαι σε απαγορευμένα για το μνυαλό μου κιλά και φυσικά αγχωνομαι κατι που με κανει να πιστευω οτι θα σπάσω. Του στυλ ε αει στο διαολο που κανω διατροφη και παχαινω τουλάχιστον να φαω να ευχαριστηθώ.
Ειμαι κουρασμενη και πέφτω ψυχολογικά γιατι βλεπω πως ο Θεος με τιμωρει ακόμα. ο εφιαλτης παντα θα υπάρχει. Τωρα παλι εκρυψα τη ζυγαρια και τρεμω. Δεν αντεχω. Βαζω συνεχεια βαρος αλλά απο την αλλη δεν αντεχω τη ζυγαριά. Με οδηγει σε παρακρουση και ειλικρινα πιο πολύ απο ποτέ θελω να βρω μια ισορροπια στη ζωή μου.
Στο μεταξύ βεβαια δεν ερχεται και η περιοδος απο μονη της και φυσικά μου αναβουν τα λαμπάκια. Εγω προερχομαι απο ανορεξια που με ρωτησες. Καλα εγω ειμαι αλλο φρουτο εχω υπάρξει και παχυσαρκη. Τα παντα όλα.
Δεν ξέρω γιατί ταλαιπωρούμαστε αλλά είναι βάλσαμο να βλέπεις πως κάποιος μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεσαι..
Αυτο ακριβως Ευτυχία μου. Δεν αντεχω αλλο τον επομενο μηνα πανε 4 χρονια. Εχω ανάγκη λύτρωσης.
Γεια σας κορίτσια,
Αγγελάκι μου, από οτι διαβαζω η διατροφή σου είναι ισορροπημένη και μπραβο σου.. αυτό που γραφεις για τον ενδοκρινολόγο αλήθεια ειναι το εχω ακούσει και εγω
Ευτυχία μου τι κάνεις? καποιο νεοτερο? μίλησες με το γυναικολόγο σου για τα αντισυλληπτικά που σου ειχε πει να ξεκινήσεις?
Μαρακι μου, που εισαι κοριτσαρα μου? ολα καλα? ακομα τίποτα? Εγω συνεχίζω τ ααντισυλληπτικά αλλα το μονο ευχαριστο ειναι ότι εχω βαλει πλέον τη διατροφή μου σε ενα πρόγραμμα..οταν τα κοψω τα αντισθλληπτικα να δω θα ερθει από μόνο του?
αυτο ειναι το θεμα φιλη μου. Και εγω τωρα παιρνω duphaston. Αυτον και τον επόμενο μήνα. Ο γιατρος απορει που δεν εχω αδιαθετησει ακόμα. Ποσο πια? Και εγω τη διατροφη μου την εχω ισορροπήσει το βαρος ανεβοκατεβαινει ομως ρε γαμώτο.
Και πραγματικά δε θελω παλι να αρχισω να μιζεριαζω με το θεμα.
μαρακι συγνωμη για την αδιακρισία τι βαρος εχεις τωρα?
Κοριτσια ας αγαπησουμε τους εαυτους μας και τη ζωη..!!! Ολα θα ερθουν, και η ψυχολογια μας θα αλλαξει, και η περιοδος και το σωμα μας θα βρει τους ρυθμους του, ξερετε πολυ καλα τι σοκ υπεστη τα τελευταια χρονια.. εξαντλειται, ειναι ζωντανα ολα μεσα μας και αν δεν θρεφονται με αυτα που χρειαζονται διαμαρτυρονται κ επειτα πεθαινουν. Ας επανορθωσουμε τη ζημια, δεν ειναι καθολου αργα. Χωρις αγχος, το βασικοτερο, ηρεμα με θετικη σκεψη. Η ΖΩΗ ειναι ΕΔΩ και εχουμε να ζησουμε πολλα! Οσο λιγοτερο σκεφτομαστε το φαι τοσο το καλυτερο παντως.. οπου και να ειμαστε παντα υπαρχει κατι να φαμε και να νιωσουμε και πολυ ομορφα! Τα τελευταια χρονια προτιμω να καθομαι σπιτι (πολλες φορες να βλεπω και ΤV σαν τις γυναικουλες που παντα κοροιδευα) και να μη βγαινω πρωτον γιατι νιωθω ασχημη, δευτερον γιατι εξω καπνιζω και επειδη σκεφτομαι οτι δε θα ειμαι ευχαριστη παρεα λογω της ψυχολογιας μου.Επισης επειδη δεν θελω να φαω κατι εξω,ουτε και να πιω.. Ξερω οτι εχω χασει χρονια απτη ζωη μου, κανονικα- δεν υπερβαλλω- αλλα εδω ειμαι, ευτυχως σε καλη κατασταση ( οσο και να προσπαθησα δεν με κατεστρεψα!!!) για να σταθω στα ποδια μου και να τα αλλαξω ολα.. ειναι τελειως στο χερι μας κοριτσαρες μου και το εχω καταλαβει καιρο τωρα..
Κοριτσακι μου, τι υπεροχο και αισιοδοξο μηνυμα, με παρηγορησεσ..απο το πρωι ειχα μια ασχημη ψυχολογια,πιστευα οτι ειμαι ασχημη και οτι εχω παχυνει..εχεισ δικιο
καλημερα. Καμια αδιακρισια Μαγδα μου. εγω παιζω στα 60 με υψος 1,67. Εβαλα αποτομα 2 κιλα μεσα σε 1 βδομαδα που σας ελεγα. Ετσι οπως τα χει παιξει ο ργανισμος μου παιζει να χω ανεβει και αλλο. Εδω και 10 μερες δε ζυγιζομαι και δε θα το κανω μεχρι να νιωσω οτι οτιδηποτε και να δω δε θα με χαλασει. Αυτη τη στιγμη που το μυαλο μου δεν αντεχει αλλα κιλά απο μακρια και αγαπημένες.
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εμφανισιακα δε μου φαινεται καθολου. Αν δεις φωτος μου δε με κανεις τοσο απλά εγω κολλαω στη γαμωζυγαρια.
Εσυ κουκλα μου πως τα πας ανεβασες και αλλο το βαρος σου? Με τη διατροφη πως κινεισαι περιπου?
Αγγελάκι νιωθω σαν να εγραψα εγω το μηνυμα. Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω ειλικρινα. Απλά μονο ποσο πολυ εχω κουραστει. Τιποτα αλλο.
Ειδα φωτό σου και εισαι αστερι!!! μη μασας και προπαντως μην αφηνουμε κανεναν να χαλαει την ψυχολογία μας, εχει δικιο το αγγελακι ασ αγαπησουμε εμεις τους εαυτους μας πρωτα απο ολα..
Υπαρχει περίπτωση να συμβαλλουν και τα αντισυλληπτικα στην αυξηση του βαρους.εσυ τι λεσ?