-
Καλημερα σε ολες!
Λεω να προσπαθησω κι εγω την διαιτα dunkan! Ξεκιναω απο σημερα την πρωτη φαση και θα την κρατησω 4 μερες. Οποτε πολυ νερο, πρωτεινη και λιγο πιτουρο βρωμης αν καταλαβα καλα!!
Αν μπορειτε να μου στειλετε καμια συνταγη για πρωινο γλυκο ή βραδυνο θα με βοηθουσατε πολυ!!
Α...σημερα 78,1 (η φιλη μου η ζυγαρια με κατεστρεψε!!). Για να δουμε τι θα καταφερουμε...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ DUKAN (10 ΗΜΕΡΕΣ) -3,5 ΚΙΛΑ.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
-
-
Τελεια! Σε ευχαριστω!!
Συνταγες ομως??? Για την κρεπα βρωμης πχ ή κρεμα βανιλια που λεει??
-
βραζιλιάνικο κορίτσι λεπτομέρειες θα σου πούνε τα κορίτσια...
εγώ δεν την κάνω...
-
κοίτα τί λέει πάνω η sourkouna
-
mar,ploussia μπραβο για την απωλεια...συγχαρητηρια...brazil αν πας στο greek masa που σου στειλα πιο πανω αν μπεις στις συνταγες διαιτης θα βρεις ολες τις συνταγες που λεει dukan συνταγες...δες και εδω..http://www.greekmasa.gr/index.php?op...topic=6953.405
-
Ευχαριστω migg! Θελει πολυ διαβασμα βλεπω, δεν ειναι κι ευκολο να βρεις ξεκαθαρα τις συνταγες!!
-
εκει που σου εδωσα το λινκ ειναι συγκεντρωμενες..και αν μπεις στις συνταγες greek masa Παλι συγκεντρωμενες ειναι...οταν κανω μια μια συνταγη τις γραφω και στο ημερολογιο μου και ετσι τις εχω συγκεντρωμενες και τις κανω μια μια..
-
Καλημερα, σημερα 77,6! Ξεκινησα χθες την ντουκαν και θα κανω την πρωτη φαση 5 μερες συνολικα, ελπιζοντας να χασω το πρωτο 1,5 κιλο!
-
Καλημέρα και πάλι.
13η μέρα της Dukan σήμερα και είμαι ?7 κιλά.
Έκανα τον πρώτο κύκλο 7 ήμερες κι έχασα 5 κιλά
Μπαίνοντας στην 2 εβδομάδα ήρθαν και οι «δύσκολες μέρες»
Ξεκίνησα την δεύτερη εβδομάδα με την δεύτερη φάση με μια μέρα πρωτεΐνη και μια μέρα πρωτεΐνη με σαλάτα και μέχρι τώρα είμαι άλλα 2 κιλά κάτω.
Το δύσκολο στην δεύτερη εβδομάδα ήταν ότι η ριμάδα η ζυγαριά δεν ξεκολλούσε από το 80,00 σήμερα το πρωί μου έκανε την χάρη κι έδειξε 79.20 αυτό να υποθέσω ότι οφείλετε στις «δύσκολες μέρες» η στην αλλαγή της φάσης τις δίαιτας?
Λόγο δουλειάς (εξωτερική πωλήτρια) όλες αυτές τις μέρες δεν έφαγα καμία συνταγή που είδα στο internet αλλά μόνο σκέτο κοτόπουλο ψητό, η ακόμα και σε γύρο.
Δηλαδή 1 αυγό βραστό το πρωί και 1 ποτήρι γάλα και όλη την υπόλοιπη μέρα 1 γύρο κοτόπουλο (μόνο το κοτόπουλο χωρίς πίτα η οτιδήποτε άλλο) και 1 κονσέρβα τόνο σε νερό, άλλο 1 βραστό αυγό και άλλο 1 ποτήρι γάλα (την βρώμη την ανακατεύω με το κοτόπουλο η τον τόνο.)
Στην αρχή της δίαιτας επειδή ένιωθα κάπως αδύναμη έπαιρνα σπιρουλίνες και την πρώτη εβδομάδα έκανα κάθε μέρα από μίση ώρα διάδρομο ( όχι τρέξιμο αλλά έντονο περπάτημα).
Τώρα θα μου πείτε κι εμάς τι μας νοιάζει? :sniffle:
Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου με ανθρώπους που κάνουν την ιδία προσπάθεια με μένα.
Καλή συνέχεια σε όλους :love:
-
Φυσικα και μας νοιαζει clio! Αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ εξαλλου. Να ανταλλασουμε δηλαδη εμπειριες, ιδεες και να συμπαραστεκομαστε ο ενας τον αλλον. :)
Καλη κατηφορα!
-
brazil kai clio καλη αρχη...clio συγχαρητηρια πολυ καλη απωλεια..συνεχισε...
-
καλησπερες και χρονια πολλα σε εορταζοντες!
σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη παρα τα +700 που επιμενει να δειχνει η ζυγαρια λογω περιοδου που μου κανει παιχνιδακια μια ερχεται μια χανεται... ο λογος της χαρας μου ειναι οτι εβγαλα τα καλοκαιρινα και μπηκα ανετοτατα στα ρουχα που εβαζα πριν 2 χρονια στα 78 κιλα λιγο πριν αρχισει η μεγαλη ανηφορα!!! πραγματικα νιωθω σαν να γυρησε ο χρονος πισω!!!
σημερα εχουμε ετεροχρονισμενα το παρτυ για τα γεννεθλεια των παιδιων μου και θα κοψουμε 2 τουρτες σε παιδοτοπο οπου θα υπαρχει και μπουφες. ε δε με νοιαζει καθολου!! θα στρωνω απανω μου τα ρουχαλακια μου και θα περιοριστω σε καφε...
-
μπραβο λωρα παρα πολυ ωραια νεα...να χαιρεσαι τα πιτσιρικια σου...:-)