Καλημέρα , τι όμορφη μέρα που είναι σήμερα !!!!! 30 συναρπαστικές ημέρες αποχής από τα υπερφαγικά!!!!! πολύ χαίρομαι που τα κατάφερα!!! άντε πάμε για 2 τώρα!!!
Printable View
Καλημέρα , τι όμορφη μέρα που είναι σήμερα !!!!! 30 συναρπαστικές ημέρες αποχής από τα υπερφαγικά!!!!! πολύ χαίρομαι που τα κατάφερα!!! άντε πάμε για 2 τώρα!!!
Καλημέρααααα!
Μήπως έχουμε στέψη σήμερα;
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί λίγο το κεφαλάκι της Φλώρας μας και το στέμμα να ξαπλώσει στα μαλλάκια της γατούλας μας;
(Ωρα για λούσιμο Φλο, νυσάφι! :P)
Κitty μου
http://corallista.com/wp-content/upl...tions-copy.gif
Κέρδισες και εσύ επάξια τον τίτλο ΣΤΑΡ Αυτοέλεγχος- Ισορροπία- Eβγαλα εξεταστική χωρίς υπερφαγικό-Μπορώ και σταματάω στο ένα γλυκό-κλπ 2013
Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις με την ίδια δύναμη κοριτσάκι μου.
Σου αξίζουν αμέτρητα μπράβο!
Και εδώ το πιο γλυκό στέμμα, σλούρπ!
http://3.bp.blogspot.com/_Dikd55CA9W...pink_crown.jpg
Μαρινάκι πού είσαι; Νομίζω και εσύ έχεις κλείσει μήνα ε; Είσαι και εσύ σταρούμπα και το έπαθλο μοιράζεται να ξέρεις!
Τα δικά μου,
26 και 1 χωρίς!!!
Θα το κάνω έτσι για να φαίνεται και η συνέχεια του πράγματος αλλά και να μην μηδενίσω εντελώς, 26 μερούλες είναι αυτές!
Φλό μου είσαι γενναιόδωρη σταρούμπα τελικά, με συγκινείς, χαχα! Αλλά είμαι αντικειμενική μην φανταστείς ότι είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Το δικό σου ήταν πταίσμα και έχω κάνει ίδια και δεν τα έχω μετρήσει.
Ηταν κανονικότατο υπερφαγικό διατροφικά, δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ, απλά η αντιμετώπιση ήταν πολύ πιο βελτιωμένη, άρα το έσωσα λίγο ψυχολογικά. Οπως και να έχει είναι και αυτό σημαντικό βήμα, σιγά σιγά θα τα εξαλείψω εντελώς (βγαίνει ο Δρακουμέλ απο μέσα μου χαχα) είμαι αισιόδοξη.
χίλια ευχαριστώ κορίτσια, ευχαριστώ που παραβρεθήκατε στην στέψη μου και δέχομαι με συγκίνηση τα συγχαρητήριά σας!!!!! χαχαχα :smilegrin::smilegrin: ασημένια μου τέλειο στέμμα!!! νόστιμο φαίνεται!!!
μπράβο ασημένια μου, έτσι ακριβώς δείξε πυγμή και πάρε ξανά το παιχνίδι στα χέρια σου !!!
αχ αύριο γυρίζω σπίτι μου για Πάσχα και έχω μια χαρά και μία ανησυχία που δεν περιγράφεται, το σπίτι μου είναι η πρωτεύουσα των υπερφαγικών , είναι το μέρος που δεν χρειάζεται να επισκεφτείς σούπερ μάρκετ για να κάνεις υπερφαγικό, κάθε ντουλάπι και καημός κάθε καημός και υπερφαγικό. ας μην συζητήσουμε για τα γλυκά τις μαμάκας μου, θα πάθω υστερία και θα ανεβάσω πυρετό!
Κατά τα άλλα με κούρασε η αρρώστια, χθες το απόγευμα ήμουν καλύτερα και το εκμεταλλεύτηκα πήγα βόλτα αλλά το πλήρωσα σήμερα!!
φλό μου, βρε κοριτσάκι μου τι υπερφαγικό και χαζομάρες λίγη τουρτίτσα στα γενέθλια του γιου σου έφαγες, στο κάτω κάτω εγώ το θεωρώ ότι απέδειξες πόσο πολύ θέλεις να συνεχίσεις και ότι μπορείς να το ελέγξεις. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο πολλές τύψεις κρατάμε μέσα μας, τόσο πιο πιθανό να ξεσπάσουμε στο συναισθηματικό φαγητό.
φιλάκια κοριτσάκια μου, και πάλι σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια!!!!!!
1 week!!! και μάλιστα ελεύθερη!
να μη μηδενίσεις! Τα έχεις πάει πολύ καλά! Εμένα με βοήθησε να μηδενίσω γιατί το πάλευα με νύχια και με δόντια, τώρα που είμαι χαλαρή ακόμα κι αν φάω παραπάνω δε θα μηδενίσω! Είναι θέμα αντιμετώπισης!Quote:
Originally posted by Ασημένια
Κοριτσάκια μου μπράβο σε όλες!
Εγώ σήμερα λύγισα (παραμονή πανσελήνου, τυχαίο; :smug b: ) αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό.
Δεν έφτασα ούτε σε σημείο αηδίας ούτε έτρωγα για τη γνωστή αυτοτιμωρία. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν πιο πολύ λιγούρα-λαιμαργία παρά υπερφαγικό. Οι ποσότητες όμως ήταν σίγουρα πολύ μεγάλες.
Το βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω πώς να μετράω στο εξής, χιχι. Ξεκινάω απο το μηδέν;
Οπως και να έχει έκλεισα 26 ημέρες και δεν είναι καθόλου λιγό για τα δεδομένα μου. Εννοείται δεν το βάζω κάτω και ακολουθώ τη συμβουλή της εικονίτσας μου!
Συγχαρητήρια lost kitten!!! Πολλά μπράβο!!!!!!!:bouncy:
μπράβο σε όλες μας που προσέχουμε και προσπαθούμε και που όταν ξεφεύγουμε λίγο απο τη διαδρομή, επανερχόμαστε αμέσως και δεν παραμένουμε στον λάθος δρόμο.
Ναι Ασημένια κ εγω έκλεισα μηνα χωρίς υπερφαγικό. το σπουδαιότερο όμως είναι οτι χτες έφαγα ενα μπισκότο digestive με σοκολάτα...έκλεισα το πακέτο και πηγα και καθάρισα το μηλαράκι μου. Όσο για την παρασπονδία, στο πρόγραμμα είναι...μέρα με τη μέρα σπρώχνουμε όλες μας...άνθρωποι είμαστε όχι ρομποτάκια. Ήρεμα και συνεχίζουμε δυναμικά....(Ελπίζω να άξιζε τον κόπο και να μην ήταν με μπριάμ...:P επίσης προσπαθώ να σου στείλω u2u και δεν ανοίγει το ρημάδι)
συνεχισε δυνατα!
31 μέρες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μπράβο μαρε12 χαίρομαι που έχουμε νέα σου και που έκλεισες και εσύ το μήνα σου, καλή συνέχεια :D:D
sweetOctober , μπράβο και συγχαρητήρια, και όντως είναι θέμα αντιμετώπισης (για το μηδένισμα μιλάω)
ασημένια μου τι νέα γλυκιά μου ??? πώς είσαι? πώς τα πας; δεν είχα ωραίο σποτάκι σήμερα και στεναχωρέθηκα... χαχαχα
φλο μου...πώς είσαι?
φιλάκια σε όλες :spin::spin: να μου προσέχετε!!!!!
καλημέρα σας:bouncy: 32 μέρες αποχής!!! φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες !!!:cul:
εδω ειμαι κι εγω! συνεχιζω! ολα καλα!!!
40 μερες λοιπον σημερα...
συγχαρητηρια σε ολες μας !
δεν εχει σημασια αν σπασει και μια φορα το σερυ, σημασια εχει να το αγνοουμε και να συνεχιζουμε σαν να μην συνεβει... φιλακια πολλα!!!
Γειά σας, γειά σας!
26+ 3 ημέρες χωρίς υπερφαγικό!!!:tumble:
Φλο 40 ημέρες βρε θηρίο; Τον έθαψες τον μακαρίτη, τώρα του έκανες και το μνημόσυνο, πάει...άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε χαχαχα
Μαρινάκι μου με βλακείες το έκανα, όχι μπριάμ αλλά ούτε και μερεντούλα. Τουλάχιστον δεν είχε λίπαρα κάτι είναι και αυτό. Εμένα μου έφεραν κάτι ελβετικά σοκολατένια αυγουλάκια έφαγα 4-5 (είναι πολύ κούτσικα) και χθές και σήμερα και όλα καλά! Εχεις δίκιο αυτό είναι πιο σπουδαίο, να μάθουμε να σταματάμε.
(Γιατί δεν μπορείς να μου στείλεις; Θα προσπαθήσω να σου στείλω εγώ μήπως τα καταφέρεις μέσω απάντησης)
Κίττυ μου σε καμαρώνω! Μια χαρά είμαι! Καμιά φορά όταν πέφτουμε παίρνουμε μαγαλύτερη φόρα μετά νομίζω,τουλάχιστον αυτό συνέβη με εμένα και τώρα νιώθω πιο ορεξάτη. Σου έλειψαν οι εικονίτσες μου ε;:spin: Αφιερωμένη η σημερινή λοπόν...
42 μερουλες yeaaaaahhhh!!!!!
εγω δεν το κοβω και δεν το σπαω... αλλωστε το μεμονομενο εκεινο περιστατικο εχει ξεχαστει πια προ πολλου....
ο εχθρος εχει αποδυναμωθει εχει συρικνωθει, ειναι σε βαθυ λιθαργο... ουτε καν η επικινδυνοτητα της νηστειας δεν το ταρακουναει...
το μονο που ψιλοφοβαμαι να μην ξυπνησει απο τα πυροτεχνηματα της αναστασης... αλλα και παλι πες λογω της ημερας το μπουκωνουμε λιγακι και τα ξαναβαζουμε για υπνο...
ασημενια, και ξανα προς τη δοξα τραβα.!!!! :thumbup:
που ειστε ολες;;; διακοπευετε;; μαρινακι παλι επεσε το ιντερνετ; για να συσπειρωνομαστε!!! χρειαζεται στρατηγικη το θεμα...
"αλλα και παλι πες λογω της ημερας το μπουκωνουμε λιγακι και τα ξαναβαζουμε για υπνο." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!:thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:
Γειά σας κορασίδες! διαβάζω πως όλα σας πάνε μια χαρά και στέλνω θετικά vibes! κ εγώ σχετικά καλά...το θέμα είναι οτι θα ειμαι με άδεια για ένα μηνα περίπου για διάβασμα και έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο. Κάθε πρωί καθιέρωσα το ποδηλατάκι και προσθέτω σιγά σιγα ασκηση και στις υπολοιπες μυικές ομάδες μπας και συμμαζευτώ λιγάκι. Αυτά...τώρα με τη νηστεία εχω έναν φόβο μην παραφουσκώσω από τα ζαρζαβατικά αλλά οκ...νομίζω είναι υπο έλεγχο. Για γλυκό ούτε λόγος...απο τα πολλά φρούτα εχω τιγκάρει και βγάζω το άχτι μου σε αυτά μιας και λόγω του ντουκαν είχα πει το φρούτο φρουτάκι.
Μια τσικουδιά όμως με κανα μεζεδάκι με θέα θάλασσα τα χω επιθυμήσει όσο να ναι. :crazy::crazy::crazy:
Τι κάνει η ομάδα; Πετάει, πετάει;:tumble:
Η αρχηγός βλέπω βράχος οπότε δεν έχουμε και άλλο δρόμο να διαλέξουμε, αναγκαστικά προς τη δόξα!
26+ 5 ημέρες for me!!!
Λοιπόν κορίτσια το Πάσχα πρέπει να τα απενοχοποιήσουμε όλα νομίζω.
Οι πάντες στις γιορτές Φλο κάνουν υπερφαγικά απλά δεν χρησιμοποιούν την λέξη γιατί πολύ απλά τα συνοδεύουν αισθήματα χαράς και όχι μιζέριας!
Απο τώρα προσπαθώ να με προπονήσω κατάλληλα ωστέ να ευχαριστηθώ το φαγητό χωρίς τύψεις. Θέλω πολύ να τα καταφέρω.
Θέλω μια φορά να είμαι ευτυχισμένη που έφαγα 2 κομμάτια γλυκό χωρίς τύψεις και όχι επειδή κρατήθηκα στο μισό! Δεν θέλω πάντα ισορροπία, θέλω και εγώ να σκάσω στο φαί όπως όλοι χωρίς να περάσει ούτε μια αρητική σκέψη απο το μυαλό μου. Γίνεται;;; Τους ζηλεύω τόσοοοο πολύ. Λίγη ανεμελιά σε σχέση με το φαγητό, δεν ζητάω πολλά το κακόμοιρο,χαχα!