Να ρωτήσω κάτι εγώ; Για τα ράμματα γενικά πρέπει να προσέχεις μια ζωή με το νερό που πίνεις; Δηλαδή εννοώ για κανα δυο χρόνια. Επίσης η Βιοκλινική ποιά είναι; Του Σκρέκα;
Printable View
Να ρωτήσω κάτι εγώ; Για τα ράμματα γενικά πρέπει να προσέχεις μια ζωή με το νερό που πίνεις; Δηλαδή εννοώ για κανα δυο χρόνια. Επίσης η Βιοκλινική ποιά είναι; Του Σκρέκα;
οχι το νερο μηνα με το μηνα θα ειναι και κα πιο πολυ συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου. απλα τωρα ειναι αρχη και θελει λιγο προσοχη...
γενικα ομως απο εδω και περα σε ολα πλεον θα τρωω μικροτερες ποσοτητες γιατι το στομαχι μου μικραινε κατα πολυ. αυτο θα κρατησει για παντα... εκτος και αν μετα απο καποια χρονια για καποιο λογο σπασουν τα ραμματα, ή ακομη και ο ιδιος μου ο οργανισμος τα αποβαλει. ετσι και αλλιως το μεγιστο χασιμο κιλων μεσα σε ενα εξαμηνο θα εχει γινει,αν οχι ολα τα κιλα τα περισσοτερα...
οσο για την βικλινικη ειναι μια ιδιωτικη κλινικη στη οποια εκτος απο το ιασω χειρουργει ο Σκρεκας. ειναι αναμεσα απο το γηροκομειο και τη σταση του μετρο Πανορμου
Μα και τώρα πολύ νερό δεν πίνεις; Απλά προσεκτικά. Εννοούσα αν πρέπει να προσέχεις όταν πίνεις. Και επίσης χρειάζεται χαρτί ψυχιάτρου; Δηλαδή ο Σκρέκας χειρουργεί σε αυτές τις δύο Βιοκλινική και Ιασώ;
οχι δεν χρειαζεται χαρτι απο ψυχιατρο. τουλαχιστον σε εμενα δεν ζητησε κατι τετοιο...
τωρα πινω γουλια γουλια σιγα σιγα θα μπροω να πινω περισσοτερο.. δλδ δυο γουλιες.. καποαι στιγμη θα φτασω το μισο ποτηρι μονοκοματα..
Πωπω, είστε όλοι τυχεροί που κάνετε την εγχείρηση. Εγώ το λέω της μάνας μου, και ούτε να το ακούσει δεν θέλει. Και κάνω τώρα πάνω από ένα μήνα δίαιτα και έχω χάσει μόνο 3 κιλά και απλά κάνω συντήρηση των κιλών μου. Με το που φάω λίγο, αμέσως τα ξαναπαίρνω. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Όλα καλά, αλλά άμα αποβάλλει ο οργανισμός τα ράμματα μετά από καιρό τι γίνεται; Ξανά εγχείρηση; Και άμα υπάρχουν ράμματα μες στον οργανισμό δεν είναι επικύνδινο; Thanks για τις πληροφορίες και συγχαρητήρια για την επέμβαση, αλλά θέλω να μαθαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα. :/
οχι. το στομαχι ξανα γινεται οπως ηταν πριν.
αλλα υποτιθετε πως τοσο καιρο εχεις μαθει να τρως λιγο κια σωστα.. οποτε προσπαθησεις να προσεχεις τι τρως.
αν θελεις μπορεις να ξανακανεις εγχειρηση και να το ραψουν παλι. οσο για τα ραμματα ειναι οτι πιο ακινδινο υπαρχει..
ισως αν κλεισεις ενα ραντεβου στο γιατρο μαζι με την μαμα σου, να σας μιλησει για την επεμβαση να την πεισει να την κανεις...
Ok, thanks
τπτ. μακαρι να βρεις και εσυ γρηγορα λυση στο προβλημα σου..!
Ναι. Μακάρι! Αν και φοβάμαι τη νάρκωση και τα λεφτά χεχε αλλά από την άλλη είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχω
εγω κοιμηθηκα χωρις να το καταλαβω και ξυπνησα παλι το ιδιο...απλα οταν ξυπνησα ζητουσα την μαμα μου :p και ηταν η αναισθησιολογος διπλα μου και μου ελεγε.. ελα ζωητσα ολα πηγαν μια χαρα σε λιγο θα εισαι στο δωματιο σου!!
με πηγαν στο δωματιο θυμαμαι πως ειδα τους δικους μου αλλα συνεχιζα να κοιμαμαι, και απο οτι μου ειπαν και οι γιατροι τους ειπαν να μην μου μιλανε, να με αφησουν να κοιμηθω για να μου φυγει σιγα σιγα η ναρκωση.. και μετα παο λιγες ωρες ημουν μια χαρα!! ταλαιπωρουσα την μαμα μου με την παπια γιατι μονιμος κατουριομουν χαχα
δεν ειναι τπτ. μην το φοβασε. εξαλλου κανεις ενα σωρο εξετασεις πριν για να διαπιστωσουν πως ο οργανισμος σου θα ειναι ενταξει.
Καλά, εγώ είχα πάρει και 2 υπνωτικά βαριά και δεν με πιάσανε! χαχα Έχω πάθει ανοσία, γιατί παλιά είχα πολύ άγχος με την εξεταστική, και έπαιρνα συνέχεια κάθε φορά που αγχωνόμουν. Παίζει και να ξυπνήσω μες στο χειρουργείο αλλά δεν θα τους το πω άμα κάνω, γιατί θα μου αυξήσουν τη δόση, και φοβάμαι για τη ζωή μου!Καλύτερα να ξυπνήσω, παρά να μου αυξήσουν τη δόση :P
καλη μου πρεπει να τους πεις τα παντα.. δεν πρεπει να ξυπνησεις κατα την διαρκεια της επεμβασης.
συμπληρωνεις εξαλλου ερωτηματολογιο στο γιατρο και σε ρωταει για ολα αυτα.
αν κανεις τη χαζομαρα και δεν το πεις μπορει απο μονη σου να προκαλεσεις προβλημα στον εαυτο σου. χωρις λογο.
πιο πολυ βαζεις σε κινδυνο τη ζωη σου με το να μην τους το πεισ.
ειπαμε στους γιατρους λεμε τα ΠΑΝΤΑ!!!!!
αν κανεις την επεμβαση θα κανεις ολικη ναρκωση, μην βαζεις σε κινδυνο την ζωη σου για χαζομαρες, και αντε αν παθεις κατι θα φταις εσυ που δεν το ειπες, ο γιατρος ομως τι φταει να χρεωθει κατι για το οποιο δεν φταιει?
δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα κοπελα μου
Μα αν ξυπνήσω κατά την εγχείρηση, δεν θα πάθω τίποτα. Δηλαδή δεν μπορώ να πεθάνω. Όμως αν μου αυξήσουν τη δόση, τότε σίγουρα έχω αυξημένες πιθανότητες να μην ξυπνήσω. Το θέμα δεν είναι να μην χρεωθεί ο γιατρός, αλλά να μην πάθω τίποτα εγώ.