Πρωι ομελετα με γαλοπουλα και τυρι gouda - αγγουρι
δεκα μια φετα γαλοπουλα καπνιστη
μεσημερι μπριζολα με λαχανοσαλατα
ενδιαμεσο 1 φ γαλοπουλα
δειπνο σαλατα σεφ
MerryMaker_Misery πραγματικα εντιπωσιακο το Tickeraki σου!
Printable View
Πρωι ομελετα με γαλοπουλα και τυρι gouda - αγγουρι
δεκα μια φετα γαλοπουλα καπνιστη
μεσημερι μπριζολα με λαχανοσαλατα
ενδιαμεσο 1 φ γαλοπουλα
δειπνο σαλατα σεφ
MerryMaker_Misery πραγματικα εντιπωσιακο το Tickeraki σου!
κοριτσια να σας ρωτησω......εχετε κανει διαιτα σαουθ μπιτς????
εγω οχι...περα απο την υποθρμιδικη μονο τη νεα ατκινς δοκιμασα και εγινα οπαδος της.
]Quote:
Originally posted by helena73
το πρωι ν α πινω ζεστο νερο με λιγες σταγονες λεμονι???
το λεμόνι εχεί πολλους υδατάνθρακες και ο ατκίνς το υπολογίζει για φρούτο, επιτρέπει μόνο 3 κουταλάκια του γλυκού ημερήσιως δεν θα ήταν κριμα να τα ρίξεις στο νερό αντι στο κρέας ή τη σαλάτα σου? εσυ αποφασίζεις..έμενα πάντως με δυσκολέυει πολυ που πρέπει να το μετράω γιατι πριν έβαζα μπόλικο.. πάντως προσέξτε το το λέμονι ειναί στάνταρ αυτό που σας λέω, κι έγω δεν το ήξερα την 1η φορά που έκανα και όταν μετα το έβαζα στην επιτρεπόμενη ποσότητα έιδα διαφορά γιατί στην ουσία ξέφευγα στους υδατάνθρακες λόγω λεμονιού,
Πρωινο: Αυγα με σπανακι,
Δεκατιανο: Σαντουιτς με ψωμι λιναροσπορου, ψητο κοτοπουλο, τυρι και μαρουλι
Μεσημεριανο: 1 αβοκαντο
Ενδιαμεσο: Μους σοκολατας με μια κουταλια της σουπας τριμμενο αμυγδαλο
Δειπνο: Χοιρινο στη γαστρα με μπροκολο ψιλοκομμενο στον ατμο (αντι για ρυζι).
Ζυγαρια: 51κλ σταθερα
Παλι ξεμεινα απο λεφτα! μου φαινεται οτι η θα γινω ολιγοφαγη, η φυτοφαγα παλι... σημερα αναγκαστηκα θα σπασω τη διαιτα.. παλι... με ρυζι και οσπρια γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο στο σπιτι.
Ποσο σας παει εβδομαδιαια τα εξοδα για κρεας; μου φαινεται οτι η αγοραζω πολυ ακριβα, η απλα τρωω παρα πολυ...
Φτιαξε καμια ομελετα βρε....κανα γιαουρτι,σαλατιτσα,ξηρους καρπους...Εγω δεν αγοραζω πολυ κρεας ακριβως γιατι θα μεινω ταπι στο τελος.
MerryMaker_Misery, κι εγώ είχα αυτήν την απορία. Χαίρομαι που το βλέπω και από κάποιον άλλο, γιατί για να είμαι ειλικρινής ντρεπόμουν λίγο να ρωτήσω (ο καθένας με τα κολλήματά του, μόνο εγώ δεν έχω λεφτά?), αλλά κι εμένα μου βγαίνει λίγο ακριβή η low carb διατροφή. Με το κρέας κάθε μέρα, και δύο φορές την μέρα το σούπερ μάρκετ βγάζει εφιαλτικούς λογαριασμούς. Πώς το διαχειρίζεστε αυτό? Καμιά ιδέα?
εγω παιρνω αρκετες φορες καλαμακια απο εξω....2 καλαμακια εχουν 2 ευρω....φτιαχνω και τη σαλατουλα μου και ειμαι κομπλε!
Μπορεί να μη κάνω ʼτκινς αλλά μάλλον τρώω περισσότερο κρέας απ'όλες εδώ μέσα, όντως είναι θέμα τα χρήματα. Γύρω στα 8? τη μέρα σουπερμάρκετ υπολογίζω, τα 5-6? για κρέας. Για ένα άτομο πάντα και 90% τρώω κοτόπουλο, αν έτρωγα και πιο ακριβά κρέατα δε θέλω να ξέρω πόσο θα πήγαινε, οχι πως το φιλέτο κοτόπουλο είναι φθηνό δλδ...
Εχω πει και παλιότερα πάντως πως συγκριτικά με τα χρήματα που χάλαγα σε φούρνους, περίπτερα και delivery τώρα κάνω τρελή οικονομία στο φαγητό.
Mamadyo αμα είσαι κομπλέ με δύο καλαμάκια είσαι σούπερ. Εγώ τρώω πολύ κρέας και τώρα στην διατροφή, αλλά και χωρίς δίαιτα κινούμαι σε άλλες ποσότητες (4-6 καλαμάκια, 300-400gr σε κοτόπουλο, γι αυτό με βόλεψε και η atkins). Kαλά, φίλιππε, έχεις απόλυτο δίκιο ότι και πάλι δεν είναι συγκρίσιμo το κόστος με έτοιμο φαγητό που ένα γεύμα μόνο κάνει 15? στην καλύτερη περίπτωση. Απλώς ξαφνικά άρχισε να μου βγαίνει το σούπερ μάρκετ ακριβότερο από το κανονικό και ανησύχησα.
εγω κανω σχεδον την ιδια διατροφη καθημερινα....εδω και τρεις μηνες απλα αντικαθιστω δυο η τρια πραγματα κια στην διατροφη μου
Πρωινο 1 μπαρα δημητριακων απο ατκινς
κατα τις 10 -11 θα πιω ενα καφε με ζαχαρινη
κατα τις 2 στο γραφειο θα παρω 2 καλαμακια (χοιρινο η κοτοπουλο) η ενα τονο ριο μαρε και θα φαω και μια πρασινοσαλατα απο το σπιτι
Κατα τις 5 θα φαω ή 2 αυγα βραστα ή μια μπαρα ατκινς (σνακ) ή μανιταρια σωτε ή σαλατα του σεφ η ενα τονο ριο μαρε....ανλογα τι ειχα φαει το μεσημερι......και πριν κοιμηθω ενα ζελεδακι λατ.
α ξεχασα..καπου στο ενδιαμεσο και μια σοκολατιτσα ατκινς.....εμενα δηλαδη η ατκινς μου τα τρωει τελικα! :smirk:
Πω πω mamadyo τρως πολύ λίγο. Μπράβο
και παλι ομως δεν χανω πολλα..... για αυτα που τρωω δηλαδη...σκεφτομαι ας πουμε
1 μπαρα δημητριακων απο ατκινς (150 θερμ)
2 καλαμακια (χοιρινο η κοτοπουλο) η ενα τονο ριο μαρε και πρασινοσαλατα απο το σπιτι (500 θερμ η 700 αν φαω 3)
2 αυγα βραστα ή μια μπαρα ατκινς (σνακ) ή μανιταρια σωτε ή σαλατα του σεφ η ενα τονο ριο μαρε....(300 θερμ)
σοκολατιτσα (150)
1200 με 1400.....θα επρεπε να χανω παραπανω...Αλλα επειδη εχω χασει τοσα και επειδη ειναι δευτερη φορα που το κανω, τα παιξε ο μεταβολισμος....