Μπράβο Marymary, εύχομαι να γίνει γρήγορα και το χειρουργείο σου. Μην ανησυχείς για τις αμυγδαλές σου, μέχρι να κάνεις την επέμβαση θα είσαι μια χαρά.
Printable View
Μπράβο Marymary, εύχομαι να γίνει γρήγορα και το χειρουργείο σου. Μην ανησυχείς για τις αμυγδαλές σου, μέχρι να κάνεις την επέμβαση θα είσαι μια χαρά.
χαιρομαι πολυ για σενα ελπιζω συντομα και εγω :starhit:Quote:
Originally posted by eleni198621
καλλιοπη οπως βλεπεις στο τικερακι μου στα ιδια κιλα ξεκινησα και 7,5 μηνες μετα...
Ευχαριστώ, μου φένετε απίστευτο , εχθές κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ της περιοχής μου και μετά αντί να τα στείλουν υπηρεσιακά τα πήγα μόνη μου στο ΙΚΑ στην Πλατεία Θεάτρου (στο ΙΚΑ το δικό μου μου είπαν να τα πάω εγώ για πιο γρήγορα γιατί διαφορετικά θα περίμενα κανα 2μηνο για να περάσω επιτροπή) και μου είπαν να πάω σήμερα (1 μερα μετά δηλαδή από την κατάθεση τους) για να περάσω επιτροπή. Η γκαντεμιά είναι οτι είμαι άρρωστη και δεν θα μπορέσω να χειρουργηθώ άμεσα... να δω και τι θα μου πει και η γραμματές του γιατρού μου που την καλώ και το έχει κλειστό.
marymary γρηγορα περαστικα.καλλιοπη δεν θελω ελπιζω και χαζομαρες.θα λες αντε σε λιγο και εγω θα τα χασω.οταν κανεις sleeve δεν χρειαζεται να ελπιζεις ολα πραγματοποιουνται μονα τους.
Ευχαριστώ !!!! Ελένη, εσένα μετά από πόσες μέρες μετά την έγκριση σε κάλεσε ???:o
eleni198621 πού είσαι ???? έφυγες ????Quote:
Originally posted by marymary
Ευχαριστώ !!!! Ελένη, εσένα μετά από πόσες μέρες μετά την έγκριση σε κάλεσε ???:o
:smirk:
το ελπιζω δεν παει στο να χασω κιλα αλλα να με καλεσουν για την επεμβασηQuote:
Originally posted by eleni198621
marymary γρηγορα περαστικα.καλλιοπη δεν θελω ελπιζω και χαζομαρες.θα λες αντε σε λιγο και εγω θα τα χασω.οταν κανεις sleeve δεν χρειαζεται να ελπιζεις ολα πραγματοποιουνται μονα τους.
γιατι να μην σε καλεσουν βρε καλλιοπη? marymary εγω επεσα πανω στο πασχα και στην επισχεση εργασιας οποτε μην με υπολογιζεις για παραδειγμα.εκανα εισαγωγη στις 30 μαη και την εκανα 01 ιουλιου.
για το ποτε θα με καλεσουν λεω
Καλλιόπη να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και μην ανησυχείς γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα και ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα γίνουν όλα και θα μετράμε μετά μαζί την κατηφόρα των κιλών μας. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν.
δε ξερω τζινα μου τελικα οταν με παρουν τι θα κανω
ολα μαζι μου πεσανε
τοσο καιρο το κανονιζω (απο τον αυγουστο ξεκινισα ) και τωρα ολο δυσκολιες βγαινουν
σκεφτομαι θετικα αλλα δε ξερω πως θα τα καταφερω τελικα αν με παρουν τηλ να παω για την επεμβαση
μακαρι να αργησουν λιγο γιατι βλεπω να το αναβαλω
marymary συγχαρητήρια άντε πλησιάζει η'' μεγάλη'' ημέρα .Quote:
Originally posted by marymary
Καλησπέρα σε όλους,
πέρασα από επιτροπή σήμερα και πήρα την έγκριση. Θα πάρω και την γραμ/α να την ενημερώσω για να με βάλει στην αναμονή.
Το κακό είναι ότι είμαι με αντιβίωση μέχρι την Πέμπτη για τις αμυγδαλές μου (τώρα βρήκαν και αυτές να γίνουν τούμπανο???)
Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.
Ναι blazen , έτσι λέω ότι πλησιάζει , ανάλογα βέβαια με την προτεραιότητα που έχω !!! Δεν μπόρεσα να βρω σήμερα την γραμματέα του για να μου πει περίπου πότε να περιμένω .
Το είχε κλειστό από το πρωί.
Εσύ πως πάει όλα καλά ???
Είναι κανείς εδώ ??? Φύγατε όλοι απ΄ότι βλέπω 3ημεράκι !!!!
Καλά να περνάτε :bouncy::bouncing::bouncy::wink2:
εδω ειμαστε marymary