thank you!! thank you!! σήμερα είμαι μέσα στην τρελή χαρά!!!
αφου όλοι με κοιτούν σαν U.F.O....λες να είμαι????;);););););)
Printable View
thank you!! thank you!! σήμερα είμαι μέσα στην τρελή χαρά!!!
αφου όλοι με κοιτούν σαν U.F.O....λες να είμαι????;);););););)
elpi,
γιατι δεν μιλας με καποιο παιδοψυχολογο???
elpi, μια ιδέα ρίχνω...έχει παράρτημα παιδοψυχολογικό το Αιγινητειο( μου φάινεται το σκότωσα)..τότε που είχα πάει εγώ έκαναν φοβερή δουλειά...αν θες μπορώ να βρω τα τηλέφωνα από την μαμά μου και να στα δώσω..
θεσσαλονικη..dodis
Καλημερα Κρινο,μιλησα με παιδοψυχολογο το καλοκαιρι καναμε 2 συνεδριες.Μου ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα απλα ειναι ευαισθητο.Η δασκαλα μου ειπε οτι ειναι μυθομανης..ω ναι το ειπε
oups...θα σου στείλω u2u, σε 2 λεπτά elpi..
elpi, έχεις u2u. ελπίζω να βγάλεις μια άκρη...
dodis δεν ανοιγει το u2u γραψε θεμα πανω
Quote:
Originally posted by elpi68
Καλημερα Κρινο,μιλησα με παιδοψυχολογο το καλοκαιρι καναμε 2 συνεδριες.Μου ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα απλα ειναι ευαισθητο.Η δασκαλα μου ειπε οτι ειναι μυθομανης..ω ναι το ειπε
τοτε απλα εχεις να κανεις μπολικη δουλεια με ολους.
Με το παιδι σου, την δασκαλα και ισως και με τον εαυτο σου αν χρειαζεται.
Mε τον εαυτο μου ε;;
τωρα με τσακισες
καλά συγνώμη μέσα σε δύο συνεδρίες ο άλλος κατάλαβε τι παίζει με το παιδί...?πότε πρόλαβε να ανοιχτεί το παιδί?πότε πρόλαβε να καταλάβει μέσα σε 2 φορές που το είδε τι έχει μέσα στην ψυχούλα του και στο μυαλό του...?ανοίχτηκε το παιδί σε έναν άγνωστο που είδε 2 φορές, όσο και καλός γιατρός να είναι???θέλει δουλεια, αντε άντε βγάλαμε διάγνωση...?δεν λέω ειδικός είναι και ξέρει την δουλειά του αλλά πολύ επιπόλαιο μου φαίνεται αυτό...τι να πω...δεν ξέρω, μια γνώμη εκφράζω...
άντε ρε λοστ.
εμ και εσυ ολα στο πιατο τα θες??Quote:
Originally posted by elpi68
Mε τον εαυτο μου ε;;
τωρα με τσακισες
ε ναι ρε λοστ, αντεεεε....
:cool:
βρηκες και ανθρωπο..εμ δεν ηρθε και τιποτα στοπιατο!!!