επειδη ειμαι ο μονος που το σκεφτηκα αυτο οτι δε θα αλαξεις μυαλα γι αυτο σου ελεγα να μη σε πειραζει αυτο το θεμα αντι να σκεφτεσαι ειναι δεν ειναι
Printable View
επειδη ειμαι ο μονος που το σκεφτηκα αυτο οτι δε θα αλαξεις μυαλα γι αυτο σου ελεγα να μη σε πειραζει αυτο το θεμα αντι να σκεφτεσαι ειναι δεν ειναι
boo παρτο χαλαρα.
μην εχεις πολλες απαιτησεις απο τον εαυτο σου για το πως πρεπει να ειναι η ζωη σου.
χτισε την ξανα βημα βημα.
τραβα το και οσο παει.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
μην ειστε χαζοι και ζειτε στον κοσμο της τηλεορασης. συμβαινουν πραγματα που δε τα δειχνει η τηλεοραση..
η πραγματικη ζωη δεν ειναι στην τηλεοραση και την τηλεοραση την εχουν για τον λαουτζικο.
εγω βεβαια νομιζω οτι οι γονεις σου απλως ειναι απομακροι λογω της αρρωστειας, το αλλο παραειναι τραβηγμενο για Ελλαδα.
το θεμα ειναι να βρεις ενα προορισμο στη ζωη σου, ενα σκοπο και μια κοσμοθεωρια.
να εισαι ψυχραιμη και δυνατη και τραβα το οσο παει.
το θεμα ειναι να γινεις καλα και να νιωσεις καλα εχει μεγαλη σημασια.
δεν υπαρχει διαφυγη με βιαιες κινησεις. πρεπει να το φιλοσοφησεις και να γινεις καλα μονο ετσι υπαρχει σωτηρια και σε αυτην και στην επομενη ζωη.
Καλημέρα μπου
Εχεις διαβάσει για τον Τζον Νας; Βρήκα πρόχειρα αυτό το άρθρο.
http://www.koutipandoras.gr/article/...i-shizofreneia
Αν δεν έχεις δει την ταινία, να την δεις!
Αφού κατάφερε αυτός και έζησε με την σχιζο και μπορούσε να είναι λειτουργικός και να δημιουργεί παρόλα τα συμπτώματα, τότε μπορούν όλοι!
καλησπερα
ναι την εχω δει την ταινια.εκπληκτικη θα ελεγα..!
θελω να επανελθω ανυπομονω..
συμβαινουν διαφορα και προσπαθω να λεω ειναι συμπτωμα..δυσκολο ακομα
σημερα παρατηρησα το εξης.. δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο νομιζω καλο ειναι
δε σκεφτομαι καθολου αυτα.δε μου περνανε απο το μυαλο καν.
αμα τα θυμηθω αρχιζει το παραληρημα αλλα θα προσπαθησω να κανω κατι να ξεχαστω και ετσι παει..
και το μεγαλυτερο μερος της μερας δε σκεφτομαι καθολου
καλο δεν ειναι αυτο?
δεν ειναι ενα βηματακι?
αλλα να.. ειναι αυτο που συνεβη σημερα.μου πηρε η μανα μου ενα φωτιστικο δαπεδου το οποιο στις ακρες του εχει καμπθλωτες βεργες και καθεμια φτανει σε ενα φωτακι.ελα που μου εχει κατσει πως το εκανε για να επικοινωνει με αυτα με αυτους..καθομαι και το κοιταω καλα καλα και φουντωνω
Καλημέρα Μπου!!!!
Αυτό είναι πολύ καλό! Μπράβο ρε μπου!
Το οτι καταφέρνεις και παίρνεις το μυαλό σου πια από αυτές τις σκέψεις σημαίνει πως δεν είναι τόσο δυνατές ώστε να σε κατακλύζουν!
Νομίζω είναι τεράστιο βήμα, όχι απλώς βηματάκι!!
Για το φωτιστικό που λες, οκ, αν δεν μπορείς να το αγνοήσεις,πάρτο για λίγες μέρες και βάλτο σε ένα άλλο δωμάτιο δεν πειράζει. Κι όταν νιώσεις καλύτερα το ξαναπαίρνεις.
Τεράστιο άλμα είναι μπου
Η μανα μου δε μ αφηνει να το βγαλω απο το δωματιο.εγω το πηρα για σενα και δε σ αρεσει και που αλλου να το βαλουμε και τι σ ενοχλει και τι επαθες...προσπαθει να με τουμπαρει για να το εχω στο δωματιο.καποιο λογο εχει και δε θελει να το βγαλουμε απο το δωματιο και οι υποψιες μου περι παρακολουθησης φουντωνουν..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
χαχα ελα βρε boo ενα δωρακι σου εκανε η μανα σου.......
Μπου αμα μου έκανες ένα δώρο κι εγώ σου λεγα ξαφνικά και χωρίς να σου εξηγώ τίποτα ότι δεν το θέλω, εσύ πώς θα ένιωθες; Ρε συ μπου μαλλον στεναχωριέται οτι σου πήρε ένα δώρο και δεν σου άρεσε!
Πες της οτι σου αρέσει αλλά σου θυμίζει κάτι και σε στεναχωρεί , και πως θα το ξαναπάρεις πάλι σε λίγες μέρες. Βαλτε το κάπου προσωρινά μόνο.
Εισαι ολο και καλυτερα μπου!!
Πολυ συντομα το φωτιστικο δαπεδου θα ειναι για σενα ο,τι για ολο τον κοσμο που το αγοραζει απο το ιδιο καταστημα και το τοποθετει στο σπιτι του, ενα φωτιστικο δαπεδου και τιποτα παραπανω!
Γιατι παιρνω τοσα πολλα φαρμακα?
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
γιατι τα χρειαζεσαι παιρνεις τοσα οστε να ισοροπεις στη πραγματικοτητα περιπου, δυστηχως κοπελια....
βρε παιδια απο τη στιγμη που θα καταθεσω φακελο μεχρι να περασω κεπα ποσο καιρο θελει?