Originally Posted by
GoldenM
Λοιπόν, επειδή μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις κα εσύ ψάχνεσαι για καβγά, όπως βλέπεις έγραψα πως ελπίζω να μην έχεις κάποιο ΣΜΝ και αντιδράς έτσι. Ουδέποτε ανάφερα πως έχεις ΣΜΝ πέρα από κάθε αμφιβολία. Ειλικρινά χαίρομαι να μαθαίνω ότι είσαι υγιείς
Εσύ υπήρξες προσβλητική προς εμένα και προς άλλα μέλη.
Και τώρα που βλέπεις ότι στέρεψαν τα επιχειρήματα σου, απειλείς με παιδιάστικο τρόπο.
Ουδείς σε εξύβρισε ενώ εσύ το έκανες. Απόψεις μου εξέφρασα με πολύ συγκροτημένο και όμορφο τρόπο. Εσύ μου είπες ότι ψάχνω για ιερόδουλες. Εσύ πρώτη μίλησες για την ποιότητα μου ως άνθρωπος υποτιμητικά. Μέχρι και για το αν ξέχασα να μιλάω Ελληνικά αναφέρθηκες, εξαιτίας του γεγονότος ότι διαμένω και εργάζομαι μόνιμα στο εξωτερικό.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Σου συμπάσχω ειλικρινά όσο και αν δεν το πιστεύεις.
Τώρα αν νομίζεις ότι φοβήθηκε κανείς από τις ανερμάτιστες απειλές σου, έχω να σου πω πως η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής.
Εγώ δεν θα σου κάνω αναφορά, γιατί πιστεύω πως ο διάλογος και η συμμετοχή σε συζητήσεις είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα.
Ο αφορισμός, η εξύβριση και οι απειλές δεν είναι η λύση - είναι το πρόβλημα.
Πήγες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όπως λες. Για ποιο ακριβώς έγκλημα; Για το ότι τελείωσαν τα επιχειρήματα σου και τραμπουκίζοντας νομίζεις θα φοβηθούμε; Θα μας πας σε δικαστήριο, κατά τα λεγόμενα σου, με ποια ακριβώς κατηγορία; Για το ότι δεν συμφωνούμε με τις απόψεις σου και σου αποδίδουμε αυτό που σου αναλογεί σε κάθε επιθετικό/προσβλητικό μήνυμα σου;
Πραγματικά δεν έχω άλλα σχόλια για σένα. Δεν θα ασχοληθώ πλέον μαζί σου γιατί είναι μάταιο.
Μπήκαμε να εκφράσουμε την άποψη μας στο ζήτημα που έθεσε η Μιλιβα. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αν τα επιχειρήματα σου είναι ανεδαφικά για να στηρίξουν τη γνώμη σου, μην τα βάζεις με τους άλλους αλλά ψάξε το σφάλμα σε εσένα.
Παρακαλώ δε την διαχείριση να με αποκλείσει εμένα, αν θεωρεί ότι με τα μηνύματα μου έχω παραβιάσει τους θεσμοθετημένους κανόνες του φόρουμ.