Originally posted by Ananta
Quote:
Originally posted by πανος12345
αναντα αθελα σου ισως φορτιζεις την μαγκη ενοχες για κατι τοσο φυσικο , οσο και οτι αυριο θα ξημερωση παλι ! ειναι πραγματικα εκπληκτικο πως καταφερε η παιδεια μας να μην μπορεσει ουτε κατα διανοια να φερει εστω και μια σταγονα απο την ψυολογια του Αρχαιου Ελληνα , στα 200 ολοκληρα χρονια που αποκοπηκαμε απο τον Σουλτανο και τον Οθωμανισμο !
εκπλησομαι πραγματικα οταν διαβαζω παρομοια προβληματα .....
Στην Χωρα που ολος ο πλανητης μαθαινει οτι η ομοφυλοφιλια ηταν η βασικη κατηγορια σε βαρος του Σωκρατη , οπου ο στρτηγος[Αλκιβιαδης ] που εχασε την μαχη με τις αποικιες μας στην Ιταλια ητν ομοφυλοφιλος , οτι ο Αλεξνδρος κατα πσα πιθανοτητα οπως αναφερουν οι σιτορικοι που τον συνοδευν κι εγραψαν την βιογραφια του ηταν επισης ομοφυλοφιλος , στην Χωρα της Σαπφους και των χιλιαδων αγγειων με ομοφυλοφιλικες αναπαραστασεις ακομα σημερα αναρωτιομστε τι θα πει η γειτονια αν μαθευτει οτι
ο αντρας της μαγκυ ειναι ομοφυλοφιλος !
Δε διαφωνω μαζι σου.Ισα ισα που συμφωνω οτι ειναι γελοιοτητα στους ανθρωπους να κατηγορουν τους αλλους με βαση τη σεξουαλικη τους προτιμηση.Ομως η ψυχη ενος παιδιου ειναι πολυ ευαισθητη.Τα παιδια στο σχολειο μπορει να γινουν πολυ κακα αθελα τους.Αυτο ηθελα να θιξω.Δε μπορω να δοσω συμβουλη για το τι να κανουν μεταξυ τους γιατι πραγματικα θα μιλησω εξω απο το χορο.Αλλα πρεπει να προφυλαξουν το παιδι και να μη βρεθει αναμεσα σε καυγαδες ουτε αναμεσα σε εχθρικο σχολικο περιβαλλον.Συγνωμη αν ειπα κατι που ακουστηκε λαθος η δεν επρεπε.
Ολες οι οικογενειες ζουν με βαση αυτη τη φοβια του τι θα πει ο κοσμος.Ετσι ειναι δυστυχως η Ελληνικη κοινωνια.Ολοι συμβιβαζονται με βαση αυτο.Ειναι το παιδι μου πχ ομοφυλοφιλος αχ μη το μαθει η γειτονια τι θα πει.Η κορη μου ειναι γεροντοκορη θα μας κοροιδευει ο κοσμος, η η κορη μου τα μπλεξε με εναν και την εχει αστεφανωτη.Ολα αυτα ειναι καταστασεις απαραδεκτες και αναγκαζουν τους ανθρωπους να μην κανουν πραγματικα αυτο που θελουν.Αλλα δυστυχως ετσι ειναι υπαρχουν αυτα.