Πως συνεδεσες τον θανατο του θείου με το σεξ; ηταν τοσο κοντινο σου ατομο ο θειος και ειχες βαθυ πενθος η ηταν σύμπτωση;
Printable View
Ήταν ξαφνικό.και άφησα λασκα τον εαυτό μου.
Ήταν ξαφνικός ο θάνατος και Ναι ήταν αγαπημενος θειος.καναμε σεξ αλλά όχι όπως πριν..Γενικά όμως ήμουν λίγο λασκα..και μέσα μου έλεγα θα βρει άλλη με τόσα ακυρα..μου χε κάνει κ παράπονα γιατί κοιμάμαι στον καναπέ.
Επίσης μόνος του μου είπε ότι τη ίδια μέρα που ήταν να πάει σε μια δουλεια το πρωί και μου λεγε θέλω να πάω είμαι πτώμα και του λεγα όχι θα πας και του φώναξαότι θα εκτεθεί και μου ξεφουρνισε ότι δεν πήγε τελικά κ έκατσε κ κοιμήθηκε ενώ εγώ νόμιζα ότι πήγε . Μου λέει σου λεω και αυτό το "ψεμα και κανε ότι θες..
Καλημέρα παιδιά δεν έχω νέα σας..
Άφησα λασκα τον νικο..Εγώ είχα απομακρυνθεί γιατί κάποιες φορές περνάω τις κλειστές μου..και τον άλλον τον αφήσα λασκα..
ΚΑΙ αυτη η εξηγηση, οδηγει στην ιδια εντυπωση.
οτι σε αυτην την φαση το σεξ το θεωρεις κατι σαν απαραιτητο κακο.
σαν κατι που θελει ο νικος κι αν του το στερησεις θα ψαξει αλλη.
σαν κατι που το κανεις υποχρεωτικα γιατι προσπαθειτε να κανετε παιδι.
η δικη σου ικανοποιηση που ειναι σε ολα αυτα;
δεν το αναζητεις επειδη σε ικανοποιει; το θεωρεις κατι σαν υποχρεωση για να ειναι καλα ο γαμος σας;
Για τη συγκεκριμένη περίοδο μιλαμε .Δεν περνάμε φάσεις που λέμε δεν ειμαι σε φορμα;Ήταν 1 μήνες δεν ήταν κάνα μεγάλο διάστημα. Και γινόταν .Όχι στη συχνότητα που γινόταν
Παντα κάναμε απίστευτο σεξ.απλα την συγκεκριμένη περίοδο.θες λόγω κούρασης θες λογο πένθους το άφησα ..το κάναμε οχι όμως όπως συνήθως.
μα εγω δεν ρωταω αν γινοταν.
μας το εχεις πει οτι γινοταν.
ρωταω η δικη σου ΔΙΑΘΕΣΗ ποια ειναι.
το κανεις σαν υποχρεωση για να κρατησεις αυτον τον γαμο;;
να ειναι ικανοποιημενος ο νικος για να μην ψαχτει για σεξ αλλου και να γινει ενα παιδι ωστε να "δεθει", ο γαμος;;
την δικη σου πηγαια επιθυμια δεν βλεπω σε ολο αυτο. αυτο λεω.
νοιωθω οτι προσπαθεις να εισαι 'ενταξει", για να μην χαλασει ο γαμος σου..
Καλημερα, το βρισκεις τυχαιο οτι στο διαστημα μετα το θανατο του θειου σου σου βγηκαν ξανα αυτες οι εμμονες και δημιουργησες αυτο το σκηνικο με τον αντρα σου; Ρωταω επειδη βλεπω οτι εστιαζεις στο πως "χαλαρωσε" η σχεση σου (που λογω πενθους ειναι φυσιολογικο παντως) αλλα οχι στο πως μπορει να πυροδοτησε εκ νεου το ψυχολογικο θεμα. Ειχες γραψει στα παλιοτερα θρεντ σου πως οι συμπεριφορες συγγενων στο περιβαλλον που μεγαλωσες οδηγησαν στη συμπεριφορα που εχεις στη ενηλικη ζωη σου... Οποτε επομενο ειναι οταν χανεις καποιον απο αυτο το περιβαλλον, ειδικα αν ηταν σχεση υποστηρικτικη, ο ψυχισμος σου να αντιδρα αμυντικα και να ανοιγουν παλιες "πληγες", οχι στη σχεση σου με τον αντρα σου που δεν φταιει σε τιποτε, αλλα στα θεμελια της προσωπικοτητας σου.
Πάντα το ευχαριστιέμαι το σεξ .τον ποθώ πάντα με η χωρίς παιδί.αυτα έρχονται με τον καιρό.. απλά όσο καταλαβαίνα ότι τον ..παραμελουσα.. σκεφτόμουν μήπως τύχει και τον χάσω..
Να αναφέρω ότι ο Νίκος εκείνο το διάστημα δούλευε εκτός Αθηνών και ερχοταν π-σ-κ .οπότε "τρέχαμε"να αναπληρωσουμε το κενό της εβδομάδος όμως εγώ είχα συνηθίσει στο μόνη μου..Δηλαδή τα βράδια όταν έλειπε δεν πήγαινα στο κρεβάτι.. έβλεπα έργα στον καναπέ...οπότε κάπως το συνήθισα και όταν ερχόταν Εγώ είχα φτιάξει ένα δικό μου πρόγραμμα αν μπορώ να το πω για να ξεχνιέμαι.. όταν ερχόταν λοιπόν κάνα 2 φορές κοιμήθηκα στον καναπέ και του κακοφανηκε. Δεν μου πε κάτι κακο.απλα με ρώτησε εάν συμβαίνει τίποτε.και του πα είμαι στα κατω μου του λέω αυτόν τον καιρο..Οκ μου λέει καλως.