Originally Posted by
giorgos panou
Αποστολια! εννοειτε και δεν υπαρχει βιολογικο προβλημα, το οποιο προβλημα υπαρχει κατα την γνωμη μου και απο οσα μπορω να συμπερανω ισως προκηπτει απο συναισθηματικους και ψυχολογηκους λογους ,θελω να πω οτι ειτε βρησκεστε ταυτοχρονα και οι δυο σε καποια δυσκολη στιγμη, λογο επαγγελματικων προβληματων , οικονομηκων η οικογενειακων σας και για αυτο ειστε καπως ατονοι!.
Αποστολια , εμενα η δικη μου η ψυχικη υγεια ειναι οντως καλητερη απο πριν αλλα ακομα δεν εχω φτασει στο επιθημιτο ,βλεπεις οι τυψεις για τις οσε βλακειες εκαμα στο παρελθον για τα λαθοι ολα αυτα με κραταν λιγο πισω, βλεπεις δεν γινετε να εισαι ηθικος ανθρωπος και να μην εχεις τυψεις!! οσο παρορμητικος και αν εισαι παλυς θα εχεις τυψεις! οι τυψεις ειναι το τιμημα που "πληρωνουμε" για να εχουμε σταθερες αξιες! για να εχουμε σεβασμο στους γονεις μας που μας μεγαλωσαν με αρχες! και οι τυψεις ειναι η ταπινοτητα μας απεναντη στον Θεο! που τοσο τον πληγωνουμε βλεπωντας μας να κανουμε λαθοι!
Αποστολια, εαν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχε ο συντροφος σου και ο αστυνομος, τα δικα σου "θελω" σε εναν ανδρα ποια ειναι? και εμφανησιακα και χαρακτηριστηκα?