Originally Posted by
george1520
Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβεις ότι το σεξ δεν είναι κάτι αρνητικο, κάτι άσχημο είναι επιλογή και για τα δύο φύλα. Όταν ένας άντρας ζητήσει να κάνετε σεξ ή διαδυκτιακο σεξ δεν σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σοβαρά. Απλά είμαι της άποψης πως στις ιστοσελίδες που ψάχνεις άντρα για σχέση είναι δύσκολο να βρεις γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν καθαρά για σεξ.
Θα πρέπει να κρατήσεις μια στάση. Δηλαδή αφού θες πρώτα γνωριμία και μετά όλα τα άλλα δεν θα στείλεις φωτογραφίες αλλά ούτε θα αφηνεις την συζήτηση να πηγαίνει προς τα εκεί. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις την θέση σου από την αρχή και αν ο άλλος είναι σε θέση να καταλαβει καλώς, αν όχι να το σταματας εκεί. Μπορείς να πεις κιόλας ότι δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμη και θέλεις πρώτα να γνωρισεις τον άλλον και αν νιώσεις άνετα τότε θα προχωρήσεις. Αυτό όμως θα το κρατήσεις και στο ραντεβού σας.. Εσύ έχεις την ταση να προκαλείς τον άλλον και μετά να λες ότι σε βλέπει μόνο για το σεξ.. Αυτά που θα του πεις στην αρχή θα πρέπει να τα τηρήσεις και στο ραντεβού. Δεν χρειάζεται να του κάνει κούκου για να καταλαβεις αν του αρέσεις.
Να είσαι ο εαυτός σου και όχι τα "πρέπει" που έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Σεξ θα κάνεις όταν θα νιώσεις ομορφα με τον άλλον κι όχι για να σε αποδεχτεί.
Λέω αυτά με βάση ποιον έχω απέναντι μου. Δεν έχεις ολοκληρώσει, έχεις κάνει αποτυχημένες προσπάθειες, θεωρείς πως αιτία για όλα είναι το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρωσει, προκαλείς τον άλλον και μετά του ρίχνεις ευθύνες που ζητάει σεξ, θες να βγεις με ένα αλλα ταυτόχρονα θες να έχεις στην άκρη εναλλακτικές γιατί νιώθεις ότι σε πήραν τα χρόνια.
Να θυμάσαι οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν χρόνο και υπομονή.