Μπα καλή μου, εκλάμψεις έχω άλλωστε με ξέρεις ότι οι φιλονικίες στις οποίες έχω συμμετάσχει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ...ενός χεριού:)
Printable View
Μπα καλή μου, εκλάμψεις έχω άλλωστε με ξέρεις ότι οι φιλονικίες στις οποίες έχω συμμετάσχει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ...ενός χεριού:)
Οταν λες να μας την πέσει τί έννοεις???
χεχε
υγ. έχω δεσμευτεί απέναντι σοτν εαυτό μου οτι στις έντεκα θα βρίσκομαι απέναντι απο την τβ με πατατάκια, ψάχνοντας να δω καμιά καλή ταινία.
Quote:
Originally posted by weird
Γενικά μιλώντας,
Με ενοχλεί διπλάσια απο ότι θα με ενοχλούσε για ένα οποιοδήποτε άλλο μέλος,
το να κάνει διαγνώσεις ένας ειδικός, διαγνώσεις δια διαδικτύου.
Με ενοχλεί το να υποστηρίζει κανείς ( ειδικά αν είναι ειδικός) μόνο μια προσσέγγιση θάβοντας τις άλλες ταυτόχρονα και αγχώνοντας έτσι κάποιον που ενδεχόμενα τις ακολουθεί.
Πέρα απο όλα αυτά, είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι μιλάμε τόση ώρα μεταξύ μας θα κάναμε ένα τέλειο παρεάκι για χαβαλέ, που λεει και η ανώνυμη :))
φιουυυ ευτυχώς δεν έκανα τίποτα από αυτά! :P:P
μετρημένες αλλά σαρωτικεςςςς!Quote:
Originally posted by anwnimi
χαχαχααχχχ
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.Quote:
Με το σχόλιο μου αυτό δεν θέλω να αναζοπυρώσω εντάσεις, απλά να εξηγήσω την στάση μου, πέρα απο την οποιαδήποτε προσωπική διαμάχη.Quote:
Πάντως, πραγματικά,
το τί ενοχλεί τον καθένα, είναι πιστέυω καθαρά δική του υπόθεση.
Όπως και το τί θα σεβαστεί ο καθένας, είναι καθαρά δική του υπόθεση.
Γενικά μιλώντας,
Με ενοχλεί το να υποστηρίζει κανείς ( ειδικά αν είναι ειδικός) μόνο μια προσσέγγιση θάβοντας τις άλλες ταυτόχρονα και αγχώνοντας έτσι κάποιον που ενδεχόμενα τις ακολουθεί.
Πέρα απο όλα αυτά, είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι μιλάμε τόση ώρα μεταξύ μας θα κάναμε ένα τέλειο παρεάκι για χαβαλέ, που λεει και η ανώνυμη :))
(καλα μιλαμε καναμε ψιλο μπαχαλο το θεμα του παιδιου) :emotmekokkinamagoulakia
κριμα παντως που δεν υπαρχει πια το τσατ μερικες φορες ειναι εμφανης η απουσια του :(
Ειπαμε, εσύ πια δεν ανήκεις στην κατηγορία του ειδικού, δεν πιάνεσαι.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Γενικά μιλώντας,
Απαρνήθηκες τα προνόμιά σου στο να μπλέκεις σε καβγαδάκια με μένα και την ανώνυμη.:PPP
Πάνο αν σε ήξερα προσωπικά δύο τινά θα συνέβαιναν μαζί σου. Την μία θα με έκανες έξαλλη και την άλλη να χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια:))))Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Γενικά μιλώντας,
Weird: αδιόρθωτος....
Οντως μπάχαλο...Quote:
Originally posted by Helena
(καλα μιλαμε καναμε ψιλο μπαχαλο το θεμα του παιδιου) :emotmekokkinamagoulakia
κριμα παντως που δεν υπαρχει πια το τσατ μερικες φορες ειναι εμφανης η απουσια του :(
ήθελα να ανοίξω ένα ξεχωριστό τόπικ,
αλλά μετά απο ότι είχε γίνει τις τελευταίες μέρες,
είπα να μην το κάνω..
αδιόρθωτος να το πούμε στον θεραπευτή,
να του βάλει κάποια τιμωρία.
χαχαχααχααχ
απο το πολύ κλάμα με έχει πιάσει η βλακεία μου.
τωρα τν πατησαμε χαχαχαχαχα
Ο θεραπευτής ας τολμήσει να μην κάνει ότι του λέω εγώ (με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως) αφού το δίκανο εξακολουθεί να τον σημαδεύει σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδρίες!!!
weird μου έχεις άλλα 5 λεπτά να οργανώσουμε τις ομαδικές πριν βάλεις την ταινία:)))
Αχ δεν μπορώ τι νευρικό γέλιο είναι αυτό που με έχει πιασει και μένα:)))))))
ναι και αλλα πεντε πριν κλειδωθει απο τον νικο :P
Νομίζω οτι δεν θα αντέξω τις εντάσεις:))
Πέντε λεπτά??
Πως πέρασεν η ώρα.....