Printable View
θες μια αγκαλιτσα απο μενα?:D:D:Dμακαρι να στην διναν αλλα αφου δε γινεται..σε καταλαβαινω πανως γιατι οι δικοι μ ποτε δνε με πηραν αγκαλια..αρα θα στην δωσω εγω!λολ
ισως μου την δινουν με τον τροπο τους...
anyway...thanks για την αγκαλιτσα.
στην ανταποδιδω:D
καλημερα:)
την δευτερα παω σε μια συνεντευξη για δουλεια ως κομπαρσος σε τηλεοπτικα σιριαλ και διαφημισεις.
δεν ζητουσαν μοντελα,αλλα καθημερνους ανθρωπους καθε ηλικιας και εμφανισης.
για να δουμε....
Αμελί μου, είναι μια ενδιαφέρουσα δουλειά και θα σου αρέσει, αλλά να ξέρεις για να είσαι προετοιμασμένη, πως τα γυρίσματα κρατούν πολλές ώρες και τα στούντιο παραγωγής βρίσκονται εκτός Αθηνών, (σπάτα, πικέρμι, Άνω Λιόσια).Quote:
Originally posted by amelie74
καλημερα:)
την δευτερα παω σε μια συνεντευξη για δουλεια ως κομπαρσος σε τηλεοπτικα σιριαλ και διαφημισεις.
δεν ζητουσαν μοντελα,αλλα καθημερνους ανθρωπους καθε ηλικιας και εμφανισης.
για να δουμε....
Γιατί δεν ξεκινάς με κάτι πιο χαλαρό? Πχ, να μοιράζεις φυλλάδια. Το κάνουν πολλές φοιτήτριες και μπορείς να φτιάξεις όπως θες το ωράριο σου...
θα θελα και εγω πολυ να σου σταθω αλλα οταν διαβαζω τετοια ερχομαι στην θεση του αλλου και παθενω κρησεις.συγνωμη....:(
θεοφανια μου,
τα φυλλαδια τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και ειναι πολυ κουραστικη και χαμηλα αμοιβομενη δουλεια.
ρωτησα στο πρακτοριο για κομπαρσους και μου ειπαν οτι τα γυρισματα θα γινονται σε περιοχες οπου υπαρχει προσβαση με τα μμμ,εντος αθηνων.
πανικουλα εδω..
δεν χρειαζεται να μου ζητας συγγνωμη πανικουλα:)Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
θα θελα και εγω πολυ να σου σταθω αλλα οταν διαβαζω τετοια ερχομαι στην θεση του αλλου και παθενω κρησεις.συγνωμη....:(
να εισαι καλα!:)
Οκ, εσύ ξέρεις τι σου πάει και τι θες περισσότερο. Το σημαντικό είναι να βρεις μια απασχόληση ώστε να νιώσεις πιο ανεξάρτητη και να βγεις λίγο απ το σπίτι.Quote:
Originally posted by amelie74
θεοφανια μου,
τα φυλλαδια τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και ειναι πολυ κουραστικη και χαμηλα αμοιβομενη δουλεια.
ρωτησα στο πρακτοριο για κομπαρσους και μου ειπαν οτι τα γυρισματα θα γινονται σε περιοχες οπου υπαρχει προσβαση με τα μμμ,εντος αθηνων.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία :)
thanks θεοφανια μου:)
μολις γυρισα απο την γιατρο μου.
μου εκανε πολυ μικρες τροποποιησεις στα φαρμακα.
οσων αφορα το θεμα εργασιας,αποφασισα να παω την δευτερα στον οαεδ,προκειμενου να ενταχτω σε καποιο κεκ(κεντρο επαγγελματικης καταρτισης).
προκειται για προγραμματα επιχορηγουμενα απο την εοκ και τον οαεδ.
παρακολουθεις καποια μαθηματα στο κεκ και μετα το περας των παρακολουθησεων,πληρωνεσα� � για τις ωρες που παρακολουθησες.
πως σας φενεται η ιδεα?
καλη ιδεα φαινεται αμελιε.εσυ διαλεγεις το τι θα παρακολουθησεις?εχεις διαφορα αντικειμενα?
ωραία ιδέα όντος...
πως σου φάνηκε που πήγες στην παλιά γιατρό?
ναι ολγακι μου εχει διαφορα αντικειμενα.Quote:
Originally posted by olgaki82
καλη ιδεα φαινεται αμελιε.εσυ διαλεγεις το τι θα παρακολουθησεις?εχεις διαφορα αντικειμενα?
εγω θα επιδιωξω να διαλεξω κατι σχετικο με η/υ αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.αν δεν υπαρχει κατι τετοιο,θα συμβιβαστω με οτι υπαρχει προκειμενου να παρω τα λεφτακια:)