Εσύ τι χάπια παίρνεις αν επιτρέπεται;;
Printable View
λογικα η ερωτηση σου ειναι καλη. γιατι την εχω ακουσει πολλες φορες.
το φορουμ ειναι φορουμ ψυχολογιας, οχι αποκλειστικα ψυχικων παθησεων.
με ενδιαφερει η ψυχολογια των ανθρωπων και η ανθρωπινη συμπεριφορα.
αλλα και οι ψυχικες παθησεις εχουν σχεση με την ψυχολογια...
εγω ετσι το βλεπω...
Ναι,είναι σύμπτωμα κατατονικής σχιζοφρένειας...Ο σχιζοφρενής μπορεί να κοκαλώσει σε μια στάση και να μείνει εκεί για ώρες.
Ευτυχώς όλα αυτά φεύγουν με την κατάλληλη αγωγή.
Δεν είναι ντροπή να πάρεις φάρμακα...Και εγώ παίρνω χάπια για το άγχος και την κατάθλιψη και με έχουν βοηθήσει..Ντροπή και κρίμα είναι να μην κάνεις τίποτα για να γίνεις καλά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Συμφωνείτε ότι οποίος ακούει φωνές που δεν είναι πραγματικά από κάποιον άλλον πρέπει να πάρει αγωγή δηλ χάπια για σχιζοφρένεια για πολλά πολλά χρόνια;
Ξέρω πάντως πόσους που ακούνε φωνές συνεχόμενα αλλά δεν παίρνουν τπτ, αντιθέτως κλέβουν αβέρτα, κρίμα δεν είναι
σαν να είναι επαγγελματίες σχιζοφρενείς με φωνές στα αυτιά τους σε όποιον είναι δίπλα τους, για να κλέβουν μόνο βρε, υπάρχει κάτι τέτοιο άραγε και έχουν την μνήμη να το κάνουν ή το ξεχνάνε αμέσως μετά;
Επίσης οποίος ερμηνεύει με μανία την γλώσσα του σώματος του άλλου όπου και να είναι με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση και σκέφτεται μετά γιατί καθόταν έτσι γιατί έκανε έτσι το πρόσωπο του κλπ αυτό τι ψυχική διαταραχή είναι, το θεωρείτε φυσιολογικό; κάποια ψύχωση υποθέτω ε
φορούσαν επίσης και πλαινή σάκα στον έναν τους ώμο παλιά στο σχολείο να ταιριάζει κιόλας με τον ώμο που παραμένει ψηλά ή μπα οι σχιζοφρενείς που κοκαλώνουν άραγε;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Δεν απάντησες όμως αν τα θυμάται όλα αυτά ο σχιζοφρενής
Μισοί σχιζοφρενείς τα θυμούνται και οι άλλοι μισοί όχι;