Quote:
Originally posted by oboro
Ωπα αυτο δεν το ειχα δει... Τι αναισθητο :\\
arktos πως αισθανεσαι σημερα? καλυτερα?
oboro, καλημέρα!καλύτερα ναι.ευχαριστώ.
Printable View
Quote:
Ωπα αυτο δεν το ειχα δει... Τι αναισθητο :\\
arktos πως αισθανεσαι σημερα? καλυτερα?
περαστικα για την ιωση αρκτος:)
Ωραια αρκτος :) περαστικα!Quote:
Originally posted by arktos
Ρεμ, καλη επιτυχια σημερα.
τωρα το καταλαβες εσυ οτι η νατουρ βλεπει μονο οτι την βολευει?Quote:
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
μηπως εχεις την γρυπη των χοιρων?λολ
αυτό nature έκανες ότι δεν το είδες?όσο θα μιλάει έτσι, θα μιλάω όπως θέλω.
γιαυτο εχουν σταματησει να της απαντανε...
Nαι, αρκτος, έκανα ότι δεν το είδα.Quote:
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Και καλά θα έκανες να το προσπερνούσες και εσύ.
Φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι εδώ νομίζω.
Οχι φόρουμ, γραμματικής και ορθογραφίας.
Επί πλέον έχω λεπτότητα, κάτι που φαίνεται πως μερικοί δεν έχουν. Δεν είδα να σου επιτίθεται η πανικούλα. Ακόμα και αν το είχε κάνει, εσύ, η μορφωμένη και η μη ανορθόγραφη, τι ακριβώς κερδίζεις με το να επισημαίνεις ότι είναι ανορθόγραφη? Σου είπε ότι θα λάβει μέρος σε διαγωνισμό ορθογραφίας και την ωθείς να κάνει επανάληψη?
Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά.
Τη λέξη τσίπα, τη ξέρεις????
σε ευχαριστω πολυ ομπερον:)Quote:
Ωραια αρκτος :) περαστικα!Quote:
Ρεμ, καλη επιτυχια σημερα.
το σημερινο ειναι πολυ ευκολο για μενα ομως.οταν θα ειναι το δυσκολο, θα σας πω..
νατουρ μαλλον εχεις εκπτωση αντιληπτικη σε οτι αφορα συναισθηματα, χαρακτηρες, κινητρα, καταστασεις και παρασκηνιο.
αι κουντντ αγκρι μορ......Quote:
νατουρ μαλλον εχεις εκπτωση αντιληπτικη σε οτι αφορα συναισθηματα, χαρακτηρες, κινητρα, καταστασεις και παρασκηνιο.
αλλα δεν εχει αντιληφθει (επισης) οτι οι εκπτωσεις τελειωσαν και δεν πειθει κανεναν το παραμυθι της αστερως πλεον...
Αμα δεν με γουστάρεις, απλά μη με διαβάζεις. Κάνε κάτι άλλο.
Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Επί πλέον έχω λεπτότητα, κάτι που φαίνεται πως μερικοί δεν έχουν. Δεν είδα να σου επιτίθεται η πανικούλα. Ακόμα και αν το είχε κάνει, εσύ, η μορφωμένη και η μη ανορθόγραφη, τι ακριβώς κερδίζεις με το να επισημαίνεις ότι είναι ανορθόγραφη? Σου είπε ότι θα λάβει μέρος σε διαγωνισμό ορθογραφίας και την ωθείς να κάνει επανάληψη?
Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά.
κοίτα, κοπελιά είπες σαράντα φορες για την ορθογραφία.χθες της το είπα μόνο γιατί ήταν πολύ χοντρό αυτό που μου είπε για τη γρίπη.εσύ το προσπέρασες.η συγκεκριμένη κυρία είναι εύθραστη,αλλά όταν μιλάει για πέη που καταλήγουν να της βγαίνουν από το στόμα, ε μωρέ, με κάνει και αμφιβάλλω λίγο.όσο για τσίπα, απέκτησε εσύ πρώτα και άσε εμένα στη τύχη μου.
τώρα εσύ είσαι χαρούμενος που το άνοιξες ε;Quote:
Originally posted by krino
Ενα θρεντ που ελειπε!
Μαλλον εσυ γουσταρεις να χωνεσαι τελειως αστοχα σε θεματα με ηδη παγιωμενη δυναμικη προσπαθωντας ετσι να τα φερεις βιαια σε εναν δικο σου φαυλο οργασμο.Quote:
Αμα δεν με γουστάρεις, απλά μη με διαβάζεις. Κάνε κάτι άλλο.
τιθα γινοτανε ομως φυση αν τα παιδια μαθαιναν στο σχολειο οτιπιθανοτατα ολα τα γραμματα του αλφαβητου μαςηταν προιστορικα θρησκευτικα συμβολα οπως ειναι σιγουρα τουλαχιστον το Α τοΩ και το Θ?Quote:
Αισχος!!!!Quote:
πέντε λέξεις έγραψες.πάλι ορθογραφικό λάθος?
Αυτό ακριβώς \'ελεγα....
Εσύ η \"ορθογραφούμενη\", προσβάλλεις κάποιον στο αδύνατο σημείο του... Γιατί????
Μόνο και μόνο για να νοιώσει χάλια....
Εσύ η σωστή. Ντροπή σου.
Καλά, ανώμαλοι είστε τελικά? Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να μειώσω έτσι σκόπιμα και επιτηδες τον άλλο, στη προσωπικότητά του.
Μηπως αυτο το φαινομενο της κακιας με προσχημα τον αναλφαβητισμο θα ειχε εκπληξει?
nature, τον θεό τι τον έχεις;Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Quote:
Originally posted by Remedy
περαστικα για την ιωση αρκτος:)
thanks, rem...