Για πες.. Τι έκανες σήμερα; Πήγες βόλτα με τη μικρή?
Printable View
Πήγαμε ναι ...μόνο η παρέα της με γεμίζει και με ηρεμεί...εσύ πως είσαι μετά το τροχαίο? Έχεις αναρωσει?
Καλησπέρα!
Ταχυκαρδία από το άγχος, κάποια συμβουλή;
Πόσοι άνθρωποι έχουμε πια άγχος...
Βοηθάνε λίγο οι σωστές αναπνοές κ η χαλαρωτική μουσική!
Χρειάζομαι σίγουρα ξεκούραση...εδώ και λίγη ώρα νιώθω λες και είναι λίγο πρησμενη η γλώσσα μου και ότι μου φράζει την αναπνοή...δεν ξέρω αν είναι κρίση πανικού...επειδή νιώθω και έντονο άγχος...ελπίζω να μην μου φράζει όντως την ανάσα επειδή νιώθω δύσπνοια...:(
Ένα δικό μου άτομο είναι πολύ σοβαρά και φοβαμαι
Καλησπέρα!
Είμαι καινούρια στο forum και δε το γνωρίζω πολύ καλά!
Έχω βγεί θετική στη φρίκη εδώ κ 3 μέρες αλλά καθορίζεται είμαι άρρωστοφοβική είμαι για εμένα ότι χειρότερο! Τώρα όση ώρα γράφω είμαι καλά..
Ξεκίνησα με δέκατα δύο μέρες κ ενώ έχω αλλεργικο άσθμα κ μου είπε η παθολογία να πάρω ταμιφλού εγώ δε το πήρα γιατί το φοβήθηκα!
Χθές βράδυ όμως επειδή ανέβασα 38,7 το πήρα απλά σήμερα έχω πολύ βήχα!
Χθές πήγα στ νοσοκομείο γραπτό είχα ταχυκαρδία κ έφταναν τους 105 παλμούς! Μου έκαναν καρδιογράφημα κ εξετάσεις όπως κ τροπονινη κ ήτανε καλές, μόνο η κρεατινίνη δεν ήτανε πολύ καλή κ μου είπανε να πίνω νερό γιατί γενικά δε πίνω.
Χθές όμως από το φόβο μου δε μπορούσαν να κοιμηθώ κ πήγε 05:30 κ σηκώθηκα 7:00.
Τώρα νυστάζω κ εύχομαι να τα πάω καλά αυτό το βράδυ! Εντομεταξυ κ χωρίς ταχυκαρδία νιώθω σαν να έχω γιατί μήνιν κάτι στο στήθος! Συγνώμη για το σεντόνι..
*στη γρίπη
Mommyoftwo είναι πολύς κόσμος με γρίπη αυτές τις μέρες...είναι λίγο κουραστική η γρίπη αλλά θα περάσει με τα κατάλληλα φάρμακα μην αγχώνεσαι.κανε σωστά την αγωγή σου ...και να κοιμάσαι όπως επίσης να τρως σωστά αυτές τις μέρες...αν θέλεις να συζητήσεις τις ανησυχίες σου γράψε εδώ ...και εγώ περνάω μια δύσκολη φάση..μπορουμε να μιλάμε αν θέλεις
Εγώ αυτή τη στιγμή έπαθα κάτι που με έχει τρομάξει πολύ ..νιώθω βαρύ όλο μου το σώμα...λες και θα λυποθυμησω και λες και θα παράλυσω από στιγμή σε στιγμή....νιώθω και στο στήθος βάρος λες και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω ...σαν μούδιασμα στο σώμα και αίσθηση ναυτίας .........φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή φοβάμαι πολύ παιδιά