Quote:
Originally posted by giwta2
Εαν μου το έλεγαν άτομα σοβαρά ειλικρινά θα στενοχωριόμουν.
δεν βλεπω κανενα λογο να στεναχωρηθεις. ασχετως ποιος θα στο πει.
Τωρα αν δεν σου αρεσουν οι καθαρες κουβεντες, ε οκ....
Εαν μου άξιζε ή του άξιζα και εαν ήθερες την πορεία μου ως γυναίκα ναυτικού 30 χρόνια θα έπρεπε να ντρέπεσαι να να ζητάς συγγνώμη.
να ζηταω συγγνωμη?
πας καλα?
η μηπως νομιζεις οτι εισαι η πρωτη γυναικα ναυτικου που γνωριζω?
Μιλας με καποιον που γνωριζει πολυ καλα γιατι πραγμα μιλαει.
Και εχε υποψη σου, οτι περα απο την γυναικα του ναυτικου, υπαρχει ΚΑΙ ο ναυτικος. Η αυτος δεν πιανεται επειδη δεν εχει κανει λογκιν στο φορουμ?
Αλλά επειδή ούτε γνωρίζεις αυτές τις εννοιες το μόνο που εχω να σου πω είναι οτι λυπάμαι για λογαριασμό σου.
αμα αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα, εμενα μου περισευει.
Ειτε λυπηθεις για λογαριασμο μου, ειτε για το μισο πλανητη, τα προβληματα σου θα παραμεινουν ως εχουν.
και παράλληλα να σε συμβουλεύσω να πας σε ειδικό γιατί το πρόβλημά σου είναι μεγάλο.
μου αρεσεις γιατι πανω απο ολα εισαι μεγαλοψυχη....
Σε ειδικο καλη μου γιωτα πανε οσοι ειναι η νιωθουν δυσλειτουργικοι.
Επειδη με συμβουλευεις ομως απλα θα σου πω οτι η ζωη μου κυλαει ομορφα και χαλαρα.
Οποτε να παω σε ειδικο, για να νιωθεις εσυ καλα?
Εχει νοημα αυτο που λες?
Το αν του άξιζα και το αν μου ετυχε κάτι τυχερό εχει φανεί απο όσα εχω γράψει και ευτυχώς μερικοί με γνώρισαν.
το τι αξιζες η δεν αξιζες εγω δεν το γνωριζω.
Ισως κανεις να μην το γνωριζει, παντως εγω ειμαι ο τελευταιος που θα ξερει.
Τωρα εγω δεν πιστευω στην τυχη, αλλα στο οτι την ζωη μας εμεις την στρωνουμε.
Ομοιως εσυ εστρωσες την δικη σου, οπως ολοι μας.
Ντροπή σου ανεδέστατε κομλεξικέ που άλλη δουλειά δεν κάνεις παρά να παρακολουθείς πότε θα γίνει φασαρία για να επέμβεις.
παρακαλω?
το οτι με ρωτησες κατι και σου απαντησα,
ειδες καμια φασαρια να υπαρχει στο μεταξυ μας διαλογο?
Οσο για το αναιδης, λυπαμαι αλλα η αληθεια μπορει να εχει πολλες ονομασιες, αλλα δεν παυει να ειναι αληθεια.
Σορρυ αλλα εγω εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
Οσο για την δική μου ηθική κάνε πρώτα 5 πλύσεις με ντετόλ στο στόμα και μετά να εκφέρεις γνώμη.
ασε τις απολυμανσεις και αμα δεν σε ενδιαφερει η γνωμη μου για την ηθικη σου, να μην με ρωταγες.
Θα μας κανεις και μαθημα τωρα?
απώς θέλεις να καλλιεργείς ενα κλίμα άσχημο για να ικανοποιείς το πρόβλημά σου,να ασχολούνται μαζί σου.
αντε παλιιιιιιιιιιιιιιι
δεν καταλαβαινω τι κομπλεξ τραβατε μερικοι μερικοι.
Ασχοληθηκα εγω μαζι σου αγαπητη μου γιωτα?
Εσυ δεν μου εκανες ερωτησεις?
Εσυ δεν με ρωτησες ποσο ειμαι?
Δεν σου απαντησα σε ολα, και μαλιστα σου ειπα και αρκετα για την ζωη μου?
Δηλαδη πας να μας τρελανεις?
Αν οχι, γιατι με εβαζες και εγραφα ολα αυτα τα κατεβατα?
Λίγο τσίπα αν είχες έπρεπε να σκεφτείς πριν μιλήσεις.
σκεψου οτι εσυ μιλησες και ρωτησες πρωτη.
Αυτο για τσιπα....
δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σου.Οσα και να πεις δεν θα απαντήσω οσο καινα προκαλέσεις γιατί δεν αξίζεις.καλά μυαλά
μοναχα καλη μου γιωτα μην με πρηζεις.
Οπως και η θεοφανια με εχετε ζαλισει οτι δεν θα ξανασχοληθητε μαζι μου, οτι δεν αξιζω κλπ κλπ....
1 χρονο και βαλε η ιδια ιστορια και 1 χρονο καθομαι ακομα και σημερα και σου γραφω σε αυτα που μου απαντας.
Αποφασισε,
η αποφυγε με και ξεκουβαλα απο την πλατη μου, η σταματα να γραφεις αερολογιες.
Ειλικρινα με εχετε κουρασει υπερβολικα στο να γραφω συνεχεια τετοια αχρηστα κειμενα.