παρε τα γατια και τρεχα!Quote:
Originally posted by liberchild
Πέρα απ ό,τι διαβάσατε τί θα με συμβουλεύατε να κάνω ? υπάρχει λύση στο πρόβλημα και ποιά ? να αποχωριστώ τα γατιά δεν παίζει.
Printable View
παρε τα γατια και τρεχα!Quote:
Originally posted by liberchild
Πέρα απ ό,τι διαβάσατε τί θα με συμβουλεύατε να κάνω ? υπάρχει λύση στο πρόβλημα και ποιά ? να αποχωριστώ τα γατιά δεν παίζει.
λοιπόν, αφού διάβασα τις 17 σελίδες με τις απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα(κ η αλήθεια είναι πως τόση ώρα στον η/υ αρχίζω να μην νιώθω τον αυχένα μου...!!!) θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας κ για τη δική μου περίπτωση απιστίας!
εδώ κ περίπου ένα χρόνο διατηρώ παράλληλη σχεση...
το θέμα είναι πως είμαι καλά και με τους δύο και δεν σκοπεύω να χωρίσω με κανέναν. βέβαια με πιάνουν τύψεις κάποιες φορές κ λέω ως εδώ αλλά... αφού είναι όλα καλά γιατί να το χαλάσω???
εννοείται πως ο σύντροφος μου δεν γνωρίζει τπτ!
εγω τώρα, να νιώθω ένοχη για κάτι? να το σταματήσω?
ρωτας αλλους αν πρεπει να νιωθεις ενοχη?
αφου ειναι ολα καλα, γιατι μας ρωτας?Quote:
Originally posted by marinapatras
... αφού είναι όλα καλά γιατί να το χαλάσω???
.......
Να πώ κ εγώ τη ταπεινή μου γνώμη.. ρε παιδιά ειλικρινά δε πιστεύω τουλάχιστον πως υπάρχει άντρας που δεν θα απατήσει έστω κ μια φορά τη γυναίκα του, δεν γίνεται, είναι απλα πέρα απο τη φύση μας, ίσως να είσαι φούλ ερωτευμένος, να μην ψάχνεσαι, να μην ξενοκοιτάς αλλα άπαξ κ έρθει κάποια στιγμή που θα τον κολοτρίβεται μια άλλη, είτε στη δουλειά είτε στο γυμναστήριο, είτε στο σουπερμάρκετ, θα κρατηθεί μια, δύο, τρείς έ μετά θα ενδώσει αν τον ελκύει σεξουαλικά, να μη κρυβόμαστε πίσω απτο δάχτυλό μας, καλή η επίσημη σχέση μας ή ο γάμος μας αλλα το παράνομο πάντα ήταν το πιο αφροδισιακό στο σέξ.. το θέμα είναι να μή το μάθεις, γιατι αν το μάθεις κ να συνεχίσεις τη σχέση δεν θα είναι ποτέ η σχέση που είχες
μπορεις να κανεις αυτο που θες και ειναι παρανομο, με νομιμους ορους.
Λες στη συντροφο τι τρεχει και το συζητας.
Ολοι πια να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?
Τοτε δεν θα είναι παράνομο.. συν του οτι κινδυνεύεις να χάσεις το σίγουρο σου.Πρέπει να το χωνέψουμε όλοι οι πειρασμοί λέγονται πειρασμοί για κάποιο λόγο.. ξέρεις πως η σοκολάτα παχαίνει όμως την τρώς γιατι απολαμβάνεις εναν πειρασμό κάτι δηλαδή που ξέρεις πως επιβαρύνει τον οργανισμό σου ( σχέση σου ) χωρίς να το έχεις πραγματικά ανάγκη αλλα το κάνεις. Ετσι πιστέυω εγω.. ότι αυτα είναι τα \"καρυκεύματα\" στη μονότονη ζωή που ζούμε δυστηχώς. Το να κερατώνεις συστηματικά φυσικά κρύβει άλλα ψυχολογικά πιστεύω.. για τον ίδιο λόγο ίσως που πολλοί τρώνε πολλά γλυκα όταν έχουν κατάθλιψή ή μελαγχολία..Quote:
Originally posted by krino
μπορεις να κανεις αυτο που θες και ειναι παρανομο, με νομιμους ορους.
Λες στη συντροφο τι τρεχει και το συζητας.
Ολοι πια να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας?
κολοκυθια καρυκευματα ειναι,
αμα γουσταρεις το παρανομο με το στανιο,
τοτε εχεις (δεν μιλαω για σενα) καποιο ελλειμα.
Αλλα να ξερεις οπως φερθεις, θα σου φερθουν.
Και για αυτο μην εχεις κανενα παραπονο.
ΥΓ.... οταν υποκυπτεις στο πειρασμο και τρως την σοκολατα και παχαινεις, το σωμα σου, σου απαντα καταλληλα, ελπιζω να καλυφθηκες....
Είσαι σίγουρος/η για αυτό..? Εγω σε αυτο το ρητό σταμάτησα να πιστεύω προ καιρού...Quote:
Originally posted by krino
Αλλα να ξερεις οπως φερθεις, θα σου φερθουν.
Υ.Γ... γιαυτό κ τη τρώς ή σκέφτεσαι να τη φας χωρίς να σε νοιάζoυν οι περιττές θερμίδες στο τέλος. Υποκύπτεις τις περισσότερες φορές... :)
προσεξε με,
αν επικοινωνεις οπως σε βολευει και εισαι εν μερη αληθινος, ετσι θα ειναι και οι αλλοι
Αν εισαι αληθινος και εχεις αληθινη επικοινωνια αυτο και θα λαβεις.
Ξερεις μου μιλας για το ρητο
οταν αρκετος κοσμος αποκαλυπτει αληθειες που τις αντεχει ειτε ο ιδιος ειτε η συντροφος του.
Μην σκεφτεσαι τις αληθειες που ειπες και σε βολεψαν,
σκεψου και τα ψεμματα που εκρυψες γιατι ΔΕΝ επρεπε να τα πεις.
Για αυτο σου ειπα,
οπως φερθεις θα σου φερθουν.
Ασχετα με ολα αυτα,
εγω οταν λεω την αληθεια δεν το κανω γιατι θελω η συντροφος μου να μου λεει την αληθεια,
αλλα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου.
Ας αρχισουμε λοιπον την συζητηση, με το αν σεβομαστε τον εαυτο μας καταρχην,
και μετα παμε να κρινουμε τους αλλους.
Συμφωνώ Krino με αυτα που λές αλλα δυστηχως δεν υφίστανται στον δικό μου κόσμο.. εγώ γράφω αυτα που πιστεύω πως συμβαίνουν όχι γιαυτα που θα θέλαμε να συνέβαιναν.. αν πιστέυεις σε αυτα που λες και λειτουργείς μονίμως έτσι χαίρομαι για σένα, η εκτίμηση του εαυτού μας δεν έχει σχέση πολλές φορές με τα θέλω μας, επειδη αν κατάλαβα καλά είσαι άντρας, μου λές πως δεν απάτησες ποτέ σε σχέση σου κ δεν της το είπες?
δεν με ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλοι, αν ειναι ψευτες, υποκριτες η τι αλλο.
Με ενδιαφερει τι κανω εγω.
Αν δεν μπορω να σεβομαι τον εαυτο μου, τοτε τι ακριβως θα με κραταει στην ζωη?
Τεσπα, ο καθενας εχει τις αξιες του και με αυτες πορευεται,.
νο προμπλεμ.....
η εκτιμηση του εαυτου μας εχει σχεση με τα θελω μαςQuote:
Originally posted by Konstantinoss
Συμφωνώ Krino με αυτα που λές αλλα δυστηχως δεν υφίστανται στον δικό μου κόσμο.. εγώ γράφω αυτα που πιστεύω πως συμβαίνουν όχι γιαυτα που θα θέλαμε να συνέβαιναν.. αν πιστέυεις σε αυτα που λες και λειτουργείς μονίμως έτσι χαίρομαι για σένα, η εκτίμηση του εαυτού μας δεν έχει σχέση πολλές φορές με τα θέλω μας
αν αισθανεσαι πως σου αξιζει να χεις ως συντροφο σου καποιον που πραγματικα σε ελκυει και τον θελεις απο ολες τις αποψεις τοτε αυτος θα ειναι η σοκολατα σου και το ορεκτικο σου και ολα σου
εαν ομως αισθανεσαι πως δεν το αξιζεις και εχεις καποιον οποιον να ναι
τοτε λογικο ειναι να νοστιμευεσαι αλλες υπαρξεις περαν αυτου που εχεις
γιατι δεν φροντισες ωστε αυτο που εχεις να σε ικανοποιει
Αγοράζω καμια φορά αντι για Lacta ( την παντοτινη μου αγάπη )κ Παυλίδη.. ελάτε ρε παιδιά τώρα.. έλεος...
Τεσπα δεν θέλω να περάσω τη γνώμη μου για σωστή κ τη δική σας για λάθος φυσικά, κ εγώ θα ήθελα να είμασταν έτσι ειλικρινά, ίσως γιατι πληγώθηκα να άλλαξα κάποια πιστέυω, όλα τα κολόπαιδα υπήρξαν κ καλά παιδιά κάποτε..
κανε οτι νομιζεις για να νιωθεις καλα,
μονο μην το κρατας για την παρτη σου αυτο και μοιρασου το με τον ανθρωπο σου.
Αυτο εχω να σου πω.