Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Quote:
Originally posted by nature
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και θα το επαναλάβω. Είναι πολύ \"άνανδρο\" να γίνονται οι άνθρωποι \"ομάδα\" εναντίον ενός ανθρώπου.
Και να αντλούν ηδονή στοχοποιόντας τον και χλευάζοντάς τον ομαδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηδονή είναι αυτή.
Εντάξει, δεν σας άρεσαν οι απόψεις της λίμπα. Ούτε και εγώ συμφωνώ με αυτές εκ πρώτης όψεως.
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
Θα την κρεμάσουμε για τις απόψεις της μέχρι να πει ήμαρτον?
Αυτό είναι φασισμός.
Λίγος Βολταίρος δεν θα έβλαπτε.
Και λίγη αυτογνωσία.
Και λιγότερος Χίτλερ και Μένγκελε καλό θα ήταν nature.Οπότε και οι πολέμιοί τους είναι χρησιμότατοι.Και ο Βολταίρος θα συμφωνούσε σε αυτό πληροφοριακά.:P΄
Λυπάμαι που αυτό είναι το σχόλιό σου στη παρατήρησή μου. Θα σου επαναλάβω κάτι που σου έχω πει και παλιότερα –καλοπροαίρετα- ότι η σεβαστή σου μαχητικότητα και ευστοχία είναι περιορισμένες σε πολύ συγκεκριμένα θέματα και σε άλλα μου φαίνεσαι σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πιστεύω πως εδώ θα ήταν χρήσιμες.
Ο παραλληλισμός της λίμπα που έχει τα χ,ψ προβλήματα και μπήκε σ’ αυτό το χώρο για να βρει υποστήριξη (όπως όλοι άλλωστε) και να εκφραστεί, με το χίτλερ που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, με ….κούφανε πραγματικά. Αν βλέπαμε στον κάθε αιρετικό συμφορουμίτη ένα πιθανό ομοίωμα του χίτλερ, τότε λοιπόν θα γινόταν εδώ ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος διαδυκτιακά.
Τι φοβάστε, μήπως πάρει η λίμπα τα όπλα και το τρίτο ράιχ και έρθει να σκοτώσει τα παιδιά μας? Καλύτερα θα ήταν να τη ρωτούσατε με ενδιαφέρον, τι εννοεί και αν δεν σας πείσει, ας μείνετε στη διαφωνία και ας την αφήσετε ήσυχη.
Η μήπως ο χίτλερ αν είχε μερικούς εθελοντές από εδώ και τον χλεύαζαν ομαδικά, θα είχε αλλάξει γνώμη και δεν θα είχε κάνει αυτά που έκανε? Θα το φέρνατε στον ίσιο δρόμο πιστεύεις? Χαχαχα.
Είναι πραγματικά για γέλια.
Το ομαδικό «ψιλό γαζί» και ο χλευασμός δε βοηθάει πουθενά, παρά μόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού στο διαφορετικό.