Fleur, τί μου θύμισες...Baudelaire διάβαζα όταν έδινα γαλλικά..Ευχάριστες στιγμές, ήμουν καλά τότε.. Εμένα πάντως μου έκανες για καστανά μαλλιά και μάτια και να ντύνεσαι με γήινα χρώματα.:)
Printable View
Fleur, τί μου θύμισες...Baudelaire διάβαζα όταν έδινα γαλλικά..Ευχάριστες στιγμές, ήμουν καλά τότε.. Εμένα πάντως μου έκανες για καστανά μαλλιά και μάτια και να ντύνεσαι με γήινα χρώματα.:)
με γηινα χρώματα ντύνομαι, αν και τελευταία (πριν με πιασει η διαταραχη μου) προτιμούσα και τα έντονα...
Τι να κάνουμε βρε παιδιά, συγνωμη προεκυψα λίγο πιο σιτεμένη απο 33....:P
Σιγά τη σιτεμένη βρε Fleur!!Μια χαρά!;)
βρε χριστινάκι αν σύμφωνα με το νικ σου εισαι γεννημένη το ΄86...ψάχνω λαγούμι να κρυφτώ... (σε ευχαριστώ πάντως:) )
(είδες που μου έσκασε η διαταραχή στα 38 επάνω;;; κι αν πέρασα δυσκολίες τωρα με βρήκε)
Εσένα σε φαντάζομαι μικροκαμωμένη, καστανή ανοιχτή με μελί μάτια εεε;;
Και μένα η κατάθλιψη μου παρουσιάστηκε όταν η ζωή μου είχε πάρει μία θετική ροή.. Τί να πω? Μάλλον κοπάζει η θύελλα και μετά ξεσπά ο οργανισμός μας. Κοντούλα ναι, απλά έχω βάλει κιλά τώρα (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(), μαλλιά και μάτια καστανά. Ναι το ,86 με το Τσέρνομπιλ και εγώ..:D
Ημουν 10χρ τοτε. αισθανομαι παππους :(
εγώ βρε που ήμουν 14 τι να πω;;; (και άκουγα και Wham...βρεεεε λες απο εκεί να το πιασω με την ψυχολογο την επόμενη φορά;;;;)
Μου φαίνεται όταν γεννήθηκα εγώ άρχισαν όλες οι καταστροφές...μπουαχαχαχα
Εγω παντως ακομα λεω οτι ειμαι 29+3 (εχω ξεχασει 2 χρονια απο την ηλικια μου). Που να ημουν και γυναικα τι θα εκανα :P
καλέ και εγω το λέω γιατι μικροδείχνω αλλιώς.... (ξερεις για να μου λενε όλοι \"καλε σοβαρααααα δεν φαίνεσαι καθοοοοοολου....\" ) εκτός αν εχουν καταλαβει το ψώνιο μου και με δουλευουν ολοι ομαδικώς
Θα αυτοκτονούσες..:P Τί λες βρε Ολα_ειναι_δανεικα? Η καλύτερη δεκαετία είναι αυτή που βρίσκεται η Fleur!! Εγώ ειλικρινά σας το λέω θα ήθελα να έκλεινα τα μάτια μου και να ξυπνούσα σε 5 χρόνια..
εγω χριστινάκι οταν ημουν στην ηλικια σου απο το ενα ροκομπαρο στο αλλο τριγυριζα και μετα κατευθειαν δουλεια...θα περασει και η πενταετια που λες μη βιαζεσαι....:)
Οταν θα εχουν περασει τα 5 χρονια θα λες τι καλα να ημουν 5 χρονια μικροτερη
Ελα να λες 29 και κατι μηνες ;)Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Εγω παντως ακομα λεω οτι ειμαι 29+3 (εχω ξεχασει 2 χρονια απο την ηλικια μου). Που να ημουν και γυναικα τι θα εκανα :P
(γυναικειο tip ;d)
Οχι ρε συ. Ελεγα την αληθεια εως τα 32. Αλλα τα 2 τελευταια χρονια συνηθως τα ξεχναω :P