Originally posted by Pappas10
Quote:
Originally posted by Adzik
Παρ ολη μου την προσπαθεια..παρ ολη την φαρμακευτικη αγωγη... παραμενω η \"παραξενη \"....που οι αλλοι συνηθωσ δεν επιλεγουν για παρεα τουσ σαν πρωτη επιλογη....
η \"παραξενη \" που κανει ολο \"παραξενεσ ερωτησεισ\"......
...και μονη μου οπωσ παλια....
\"διαφορετικη..\" μονο που τωρα.....δεν με πειραζει και τοσο............ γιατι οπωσ εχουμε χιλιοπει...
εστω και ενασ να σε αγαπαει γι αυτο που εισαι...
αξιζει αν νιωθεισ καλα με τον εαυτο μου...να μην αλαξεισ..να μεινεισ ο εαυτοσ σου...... γι αυτον τον εναν........που θα δει \"εσενα\"...και οχι τισ προκαταληψεισ και τουσ φωβουσ του σε σενα....
...κι ασ ειστε μονο οι δυο σασ........ετσι απλα...
Ατζίκου,
Δες το πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος... δες την απελπισία, αγωνία, φόβο, άγχος, ανασφάλεια που βγάζει. Κατάλαβε πόσο μεγάλο δρόμο έχεις καλύψει. Πόσο πιο δυνατή είσαι τώρα. Πόσο πιο ολοκληρωμένη είσαι και θα καταλάβεις πόσο πολύτιμος είναι ο εαυτός σου.
Ατζίκου μου, δεν μας ορίζουν οι άλλοι. Εμείς ορίζουμε τους εαυτούς μας. Και η - όποια - απόρριψη της διαφορετικότητας που μερικές φορές απορρέει από αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό δεν είναι πάντα δείγμα δικής μας ανεπάρκειας.
Πολλές φορές είναι δείγμα ανεπάρκιας εκείνου που δεν μπορεί να καταλάβει.
Μη φοβάσαι την απόρριψη των ανθρώπων που δεν σε καταλαβαίνουν και δεν απαντούν στις ερωτήσεις σου.
Να σε προβληματίζει μόνο η απόρριψη εκείνων που σε καταλαβαίνουν και ΜΠΟΡΟΥΝ να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
Όσο για αυτόν τον \"έναν\" άνθρωπο. Κάποιο πουλάκι μου ψυθίρισε ότι λατρεύει τις ερωτήσεις σου και γουστάρει να τις απαντάει. Και πως ο μόνος φόβος του είναι μήπως μια μέρα δεν καταφέρει να σου απαντήσει. Επίσης το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι δεν σκοπεύει να σε αφήσει ποτέ μόνη σου και πως θα είναι πάντα δίπλα σου εφ\' όσον θέλεις κι εσύ να είσαι δίπλα του και του το δείχνεις. Μου είπε ότι του αρέσει να σκέφτεται ότι τον ρωτάς \"περίεργα\" πράγματα για πάντα. Και ότι τον προκαλείς να σου απαντήσει. Και είπε το πουλάκι ότι του αρέσεις όπως είσαι. Και πως δεν θέλει ν\' αλλάξεις.... αρκεί να τον αγαπάς όσο σ\' αγαπάει και να τον πιστεύεις όπως σε πιστεύει κι εκείνος.
Λαλίστατο το πουλάκι... μου πήρε τ\' αυτιά λέμε....
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.