Originally Posted by
ioannis2
empar,
Ευχαριστό για το μην. για αυτα που γραφεις.
Αυτό το «ηλίθιο γυναικείο ένστικτο που ωθεί τις καλές κοπέλες στους μεγαλύτερους μαλάκες» φαίνεται να ναι αλήθεια. Μήπως είναι το κόλλημα που κανουν σ’ αυτές και αυτές τελικά ενδίδουν ή κάτι σαν τα αντίθετα έλκονται; Υπάρχουν όμως και άρκετές κοπέλες που την έχουν πατήσει με τετοιους τυπους και μετά κατάλαβαν το λάθος . Έχω δει κοπέλες να τις απατούν και μετά αυτοί να λενε τα κατορθωματα τους, παντρεμένες να τις ξυλοφορτώνουν, κοπέλες να τις κρατούν για το σεξ και μετα να τις παρατούν και άλλα. Και στο τελος να καταλαβαινουν το λαθος και να επιζητούν σχέση με άτομα τα οποία ανήκαν καποτε σ αυτούς που απέρριπταν.
Είναι αισιόδοξο το άλλο που λες « ακόμη και στην κατηγορία "φίλος" να σας βάλουν, στις ανθρώπινες σχέσεις τίποτε δεν είναι μη αναστρέψιμο!» , δηλαδή και καποιες που τις ξερω πολλή καιρό και τις βλεπω που και που είτε στη δουλειά είτε στον κοινωνικό μου χώρο και που πολύ θα θελα να κανω κατι μαζί τους, θα μπορούσε να αλλάξει το πράγμα, η φιλία ή γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Ισχύει δηλαδή το :έχει ο καιρός γυρίσματα;
Αυτό το «να είσαι ο απλός, φιλικός εαυτός σου και δεν θα χάσεις» το χω ακούσει πολλές φορές από κοπέλες και είναι κατι που εκτιμάται. Απ εκεί και περα αυτή επιλέγει, είτε κανει κατι μαζί σου είτε φεύγει. Χωρίς βεβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυτοβελτιωνόμαστε, να μαστε ανοικτοί, ευχάριστοι, δυναμικοί.
«όταν δείχνουν ότι τους αρέσεις, κάνε κ εσύ κάτι,». Νομίζω έχω πάρει το μάθημα μου από τα λαθη που έκανα λόγω απειρίας, αμηχανίας, χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αυτά τα διόρθωσα αρκετά και να χω τα ματια μου ανοικτά. Θα βάλω τα δυνατά μου να μην χασω άλλη ευκαιρία, γιατί στο παρελθόν έχασα πολύ καλές ευκαιρίες, κοπέλες που με προσέγγισαν, έμεινα στην αμηχανία και δεν εγινε τιποτα.
Το πρόβλημα είναι εκεί που κάποια μου κάνει σαν κλικ, που μ αρέσει εξ αρχής και δεν μπορώ να κρύψω στο ύφος που της μιλώ την ερωτική μου επιθυμία.....που μπορεί αυτό να τις απωθεί ή και ατολμία από μερους μου να κανω την κίνηση γιατί ίσως να ναι λαθος κίνηση και να χάσω.
Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με το τελευταίο «η σημαντικότερη είναι αυτή που θα σε αγαπήσει ακριβώς όπως είσαι, ακόμη και για τη συστολή σου!» Κι αυτό, όπως και όλα τα πιο πάνω που μου γραφεις τα εφάρμοσες γιατί είδες τα πράγματα βαθύτερα και ωριμα, για αυτό τωρα είσαι ευτυχισμένη και σου ευχομαι πάντα ότι καλύτερο επιθυμείς στη ζωή σου.