Μακαρι ολα να πηγαινουν προς το καλυτερο και να τα ξεπερασουμε!! Ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις πως κι αλλοι περναν τα ιδια....σου δινει δυναμη αυτο να συνεχισεις....
Printable View
Μακαρι ολα να πηγαινουν προς το καλυτερο και να τα ξεπερασουμε!! Ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις πως κι αλλοι περναν τα ιδια....σου δινει δυναμη αυτο να συνεχισεις....
Είστε τυχεροί που σας βρήκαν τις έκτακτες εσάς με holder.
Εγώ ήμουν από τους άτυχους. Έβαλα 2 φορές και δεν έτυχε να κάνω εκείνη την ημέρα καμια έκτακτη για να μου πουν απο που προέρχεται και τι πρέπει να κάνω. Και να ησυχάσω λιγάκι
Και είμα ισίγουρος οτι και να ξαναβάλω πάλι δεν θα κάνω μιλάμε για πολύ γκαντεμιά
kalispera!! to exo dokimasi kai ego to interal kalo gia tous protoys 2 mines meta pali ta idia eperna miso proi miso vradi! piga ksana se kardiologo kai mou edose neocardon kai tora eimai poli pio kalitera den exo oute mia ektakti!...... isos mia ton mina:p mia diladi pou na tin katalaveno!!....... isos sas voithisi kai esas!! pou to eyxome mesa apo tin kourasmeni kardia mou!!... pou tromakse na ksekourasti ligo!!...:)
το ιντεραλ δεν κανει και τιποτα ιδιαιτερο...στην αρχη ισως κανει αλλα μετα τιποτα...αυτο θελω κ εγω δεν με πειραζει να κανω εκτακτες αρκει να μην τις καταλαβαινω....:)
Κι εγω παιδια,η το πηρα η δεν το πηρα το interal....τιποτα!Εδω & ενα χρονο(10 μηνες)παιρνω τα isortin,που τις μαλακωνουν καπως για καποιες ωρες....
οταν λες τις μαλακωνουν?? δλδ δεν τις καταλαβαινεις η τουλαχιστον οχι τοσο εντονες?? πως νιωθεις μ αυτα??
Επειδή δεν παλεύεται άλλο θα πάω να κάνω ηλεκτροφυσικό έλεγχο τουλάχιστον να μου βρουν τις αρρυθμίες στην ρίζα τους.
Μίλησα με έναν αρρυθμιολόγο και με κατεύθυνε να κάνω κάποια πράγματα για να δούμε μήπως βρω επιτέλους λίγο φως.
panospeggy το αποφασισες τελικα?το σκεφτομουνα κι εγώ αλλά η οικογένεια μου με αποθαρρύνει γιατί θεωρούν ότι είναι υπερβολικό εκ μέρους μου και ακριβό (δε καταλαβαίνουν τι τραβάμε). Μάλλον θα ξανακάνω holter:(
Θέλω να ρωτήσω όποιον τον πιάνουν ταχυκαρδίες αν τον πιάνουν και μουδιάσματα και αν τις παθαίνει τις ταχυκαρδίες σε στιγμές που νιώθει ένταση ή υπερένταση?εμένα αυτό μου συμβαίνει τώρα τελευταία και θέλω να δω αν το παθαίνουν και άλλοι..
Σκέφτηκα κι εγώ για χόλντερ αλλά μου είπε ο καρδιολόγος οτι δεν έχει κανένα νόημα.
Απευθύνθηκα σε ειδικό αρρυθμιολόγο και μου είπε οτι κατά πάσα πιθανότητα αυτό που παθαίνω είναι έκτακτες κολπικές συστολές. Τότε στο λεωφορείο αυτό που έπαθα πριν 1 χρόνο κατά πάσα πιθανότητα ήταν κολπικός πτερυγισμός από όσο μου είπε.
Αυτό που όταν κάθομαι γυρισμένος στην αριστερή πλευρά και με πιάνουν συνεχώς έκτακτες μου είπε οτι οφείλετε σε ανατομικό "πρόβλημα" οπου το διάφραγμα πιέζει μερικές ίνες τις καρδιάς και ερεθίζεται το ηλεκτρικό της σύστημα με αποτέλεσμα να προκαλούνται αυτές οι αρρυθμίες.
Μου συνέστησε ηλεκτροφυσικό έλεγχο και αν χρειαστεί καυτηριασμό ώστε να μην εξελιχθεί σε κολπική μαρμαρυγή στο μέλλον για αντιμετώπιση μια και καλή του προβλήματος.
panospeggy,προφανως για να θελεις να κανεις αυτη την εξεταση θα χεις βαλει holder & δεν θα τις ειδε ο γιατρος,ε?Γιατι δεν ξαναβαζεις?Εγω εχω βαλει 4 μεσα σε εναμισι χρονο(....& εμενα φαινονται,αλλα εγω ειμαι περιπτωσααααρα....!)Lacrymoza μου,τα φαρμακα που παιρνω ανηκουν στα ελαφρυα για τις αρρυθμιες,(οπως ξαναεγραψα εχω δοκιμασει με πολλα!)Οταν το παρακανουν,το παιρνω & μπορει η να σταματησουν για καποιες ωρες η να ειναι πολυ μαλακες.
panospeggy εισαι σίγουρος οτι θες να προχωρήσεις σε ηλεκτροφυσιολογικό έλεγχο? Απ ότι έχω διαβάσει είανι δίκοπο μαχαίρι αυτή η επεμβατική μέθοδο και σου συνιστώ να επιλέξεις γιατρό που να έχει μεγάλη πείρα στη συγκεκριμένη επέμβαση. Μιλάω για νοσοκομείο τύπου Ωνάσειο ή εξωτερικό . Διότι΄μπορεί να σου προκαλέσουν πολλαπλάσια προβλήματα αν δεν είανι προσεκτικοί με την καρδια σου
σε παρακαλω πηγενε και ότι σου πι αν θες πεσμας και εμάς!! και σε πιο μέρος είναι ο γιατρός αθήνα η θεσσαλονίκη?:):)
Νικο μου δεν εχεις τπτ απολυτος οσοι εχουμε αγχος το περναμε ολο αυτο.Εμενα μου ανεβεναν οι παλμοι ξαφνικα στους 220 τι 140 μου λες?
Και εκανα ολες τις εξετασεις αλλα ολα μια χαρα.Και αυτο με το σταματημα της καρδια για 1 δευτερολεπτο το ειχα και ολα τα ειχα που εχεις εσυ αλλα δεν δινω πια σημασια.
Και εσυ 10 χρονια που εχεις αυτον τον φοβο εχεις παθει τπτ?Ειναι ψυχοσωματικο και τπτ αλλο.Μην φοβασε κριμα ειναι να παιρναει η ζωη σου και να εχεις αυτον τον φοβο να σε μαραζωνει.
Α!και κατι αλλο ,δεν νομιζω να εχεις αρυθμιες.Γιατι ο γιατρος σου ειπε οτι εισαι μιια χαρα τζαμι :cool: