Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα...
Σήμερα χτύπησα την πόρτα και σε ένα τουριστικό και σε ένα εστιατόριο που ζητούσαν άτομα. Και παντού η αντιμετώπιση η ίδια- "αφού δεν έχεις ξανακάνει αυτή τη δουλειά, τι θέλεις εδώ;"
Και που έχεις δουλέψει; "Σε πωλήσεις σταθερής τηλεφωνίας, σε εφημερίδες, σε περιοδικά και σε μια ΜΚΟ".... Ααααααα!
Και παντού έτσι... Δεν έχεις ξανακάνει αυτό; Τι να σε κάνω;
Λοιπόν ορθά κοφτά. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμη γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να βγει απολύτως τίποτα. Μετά όμως θα βάλω τα δυνατά μου και θα εγκαταλείψω με κάποιο τρόπο τον μάταιο τούτο κόσμο. ΔΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ , και πλέον αφού συνειδητοποίησα πως όσα λέει το "the secret" είναι μπαρούφες μπορώ να το βροντοφωνάζω πως δεν πρόκειται, μα δεν πρόκειται να καθίσω να τα ζω άλλο όλα αυτά. Αν είχαν έστω και μια ελπίδα θα ήταν όλα αλλιώς αλλά δεν ελπίζω σε ΤΙΠΟΤΑ και έχω βαρεθεί τα ευχολόγια και τα "κάτι θα γίνει, και μην απελπίζεσαι και και και...". Δε θα περιμένω να φτάσω στο σημείο να μείνω άστεγη- που θα γίνει- για να δώσω το τέλος. Τουλάχιστον να έχω μια αξιοπρεπη κηδεία... Διαφορετικά, χωρίς φίλους και συγγενείς, θα με πετάξουνε σίγουρα σε κανένα ρέμα, η απλώς θα σαπίσω όπου πεθάνω.