Quote:
Originally posted by panagiota-papadopoulou
Σιγουρα ψυχολογικο ειναι .Εγω χρονια υποφερω απο εκτακτες κολιακες συστολες,και νομιζω οτι θα πεθανω.Αισθανομαι να σταματαει η καρδια μου.Δεν ειναι της φαντασιας μου γιατι τρεχω χρονια σε καρδιολογους επινα τενορμιν και τελικα εκανα χολντερ 24ωρου.Ετσι βεβαιωθηκαν και οι συστολες που ειχαν γινει συνεχομενες.Με τα Λαντοζ που σταματησαν αλλα εχω την καταθλιψη.Εχω περασει πολλα βασανα εκανα την βλακεια στην ζωη μου να υποχωρω να τα κραταω μεσα μου.Οανδρας μου παρασυροταν παντα απο τους δικους με αποτελεσμα να γινουμε δυο ξενοι στο ιδιο σπιτι.Εχω περασει τοσα πολλα που στο τελος εσπασα, και τωρα παλευω μονη.Εχουμε παει σε ψυχολογους αλλα λεει οτι τον συμφερει, δεν ειναι ειλικρινης το παιζει κακομοιρης και οταν βλεπει τα ζορια το βαζει στα ποδια.Εγω ημουν παντα για τα δυσκολα αλλα καλα να παθω αν δεν αγαπησεις τον εαυτο σου τι περιμενεις απο τους αλλους;
Εχω συζητησει αρκετα με τον καρδιολογο μου για τις εκτακτες συστολες (ειχα και γω για 3 βδομαδες non-stop οταν επερνα Ladose και ειχα ανησηχησει), γενικα δεν ειναι κατι το ανησυχητικο οποτε μην το σκεφτεσαι, σε μεγαλο βαθμο η υπερβολικη εκριση νοραδρεναλινης που συνδεεται με αγχωδεις διαταραχες ειναι η βασικη αιτια για την ανακολουθια των φασεων οπως και για ταχυκαρδιες οταν αυτες συμβαινουν (δεδομενου οτι αποκλειονται προβληματα καρδιακης φυσεως).