Οτι θελεις βλεπεις και εσυ? Σου ειπα σε ευχαριστω για την συμβουλη τι αλλο θες?
Printable View
ρε για ηλιθιους μας περνας? αντε τωρα μην τα παρω και προσπαθω να μιλαω ομορφα!
αντι να λες τετοια πες κανα προβληματισμο σ εξω απο τις κλικες του φορουμ.....
αφου θες να ασχολουνται μαζι σου , χαρη σου κανω. και μην μ πεις ''μην μου κανεις την χαρη''..........ειμαι φιλεσπλαχνο ατομο
Δεν το εχω αναγκη... εσυ ασχοληθηκες και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου! Σου ειπα ευχαριστω και μου την λες! Αν ησουν φιλευσπλαχνο ατομο θα ειχες καταλαβει τις καλες μου προθεσεις με το "ευχαριστω" που σου ειπα. Αλλα δεν ξερω τι ζορι τραβας και νομιζεις οτι σε κοροιδεψα... και δεν θες να το καταλαβεις εκει ειναι το θεμα. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις μην ασχολεισαι.. εισαι αρνητικη!
http://www.youtube.com/watch?v=HswyA9tZD9I
Τελικά είναι ωραίο κομμάτι..!!!
ουφ........ αγανακτησα....γερναω πριν της ωρας μου
Μην αναλώνεστε σε καυγάδες...
TΙ??? ρυτιδες στα μάτια????????? Εχω την λύση!!! :)
μην προτεινεις την laprairie ειναι πανακριβη
Νομίζω πως το θέμα περί κλίκας εξαντλήθηκε και θεωρώ σκόπιμο να κλειδωθεί αυτό το θέμα μιας και μόνο περαιτέρω συγκρούσεις μπορεί να πυροδοτήσει.
Δόθηκαν μερικές ενδεικτικές προειδοποιήσεις, δεν θα απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα μελών που όταν δέχονται προειδοποίηση στέλνουν υβριστικά μηνύματα προς τη διαχείριση.
Ενημερώνω ακόμη -δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω νέο θέμα- πως μέχρι τώρα υπήρχαν μαζικές διαγραφές μηνυμάτων που παραβιάζουν όρους χρήσης αλλά ενδεικτικές μόνο προειδοποιήσεις σε 1-2 από το σύνολο των μηνυμάτων ενός μέλους.
Η πρόθεση που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι να αυστηροποιηθούν πέρα από τις διαγραφές μηνυμάτων,
και οι προειδοποιήσεις.
Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει και νομίζω πως το δικό μου συναίσθημα αντικατοπτρίζεται μέσα σε 3-4 μηνύματα που μάλλον αγνοήθηκαν, νέων κυρίως μελών που προσπάθησαν σε αυτό το θέμα, μέσα σε λίγες γραμμές να δώσουν ένα feedback πως φαίνεται όλο αυτό το σκηνικό σε τρίτους, σε νέα μέλη, που έρχονται αναζητώντας ενσυναίσθηση και καταλήγουν να διαβάζουν για κλίκες και συγκρούσεις.
Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλους.