αυτο μπορω να το κανω
την κοπανησα απ[ο τη δουλεια σημερα
με επιασαν οι ζεστες
ενα μπουγελωμα ευχαριστως θα το εκανα στο μπαλκονι
Printable View
αυτο μπορω να το κανω
την κοπανησα απ[ο τη δουλεια σημερα
με επιασαν οι ζεστες
ενα μπουγελωμα ευχαριστως θα το εκανα στο μπαλκονι
Κάντο λοιπόν. Μόνο φορέστε σαγιονάρες μη φάτε καμμιά τούμπα.
Αντε και καλή διασκέδαση!
επιτελους η σχεση με το γιο μου μετα το group therapy πηρε μια θετικη στροφη!!
ποσο αναγκη ειχα τελίκα να ακουσω παλι τις συμβουλες..να παραδειγματιστω για την συμπεριφορα μου
να μιλησω με το γιο μου εχοντας κι ενα ειδος διατητη στη μεση
να πω...να πει...
ειμαστε καλυτερα!οχι καλα μεν αλλα καλυτερα
κι οχι πια στις ενοχες ο δρ του μου ειπε οτι πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος με τα λαθη μου ,με τα συναοσθηματα μου ,με τα νευρα μου,με το πενθος μου κ με ολες τις ατελειες μου
τελικα ερχονται στιγμες που καταλαβαινω οτι καθε τροπος-μεσο, καθε αποπειρα-προσπαθεια,καθε απεγνωσμενη κινηση να ξεπερασω το θαναιο του αντρα μου καταληγω στην αρχη του κυλκου που ειχα ξεκινησει κι ολα μοιαζουν το ιδιο ματαια οπως πριν απο εναμιση χρονο...
νομιζω οτιο περνω παραλληλες ευθειες αλλα καταληγω ξαφνικα στην αρχη του κυκλου
ναι δεν μπορω να το δεχτω οτι δεν υπαρχει...ειναι κ η διαταραχη μου στη μεση, ειναι κι ο πονος του γιου μου......
ειναι μονοδρομος η προσπαθεια οσους κυκλους κ να κανω
i idea tis tass mou fanika paaaaara poli kali. otan imoun mikri iketeua tous goneis mou na mou to kanoun, den mporeis na katalaveis ti xara mou edine. episis thimamai oti latreva tis ekdromes mazi tous. pragmatika giati den pas ena monoimero makria aptin poli, esi k autos?
episis, meta ton thanato tou sizigou sou, den endiaferthikes gia kanenan allo?
pistevo oti tpt allo ektos apo mia kainouria agapi den tha voithouse na kseperaseis kapoia pragmata. fisika auto thelei prosoxi giati exeis enan gio.
sou euxomai ta kalitera...
σε ευχαριστω πολυ
δεν ξερω ειμα μπλοκαρισμενη γενικοτερα
καπου ξεκιναω καπου χανομαι στο δρομο μου..
αλλα παντα προσπαθω
θυμαμαι ο πρωτος μου ψυχιατρος μου ειχε πει οτι σε 5 χρονια μπορει να ειμαι ερωτευμενη, να χω κανει κι αλλο παιδι
τον κοιταξα με μισο κ ματι που γυαλιζε απο τρελλα κ δεν μιλησα απλα ηθελα να τον δειρω
με ρωτησε αν μου φαινεται \"προστυχος\" και του ειπα ναι
κ μου ειπε τοτε αν πριν 10 χρονια σου ελεγα οτι θα παντρευτεις θα κανεις ξανθο αγορακι κ μετα ο αντρας σου θα πεθανει τι θα ημουνα γκαντεμης????
στην αρχη δεν το εδωσα καθολου σημασια
αλλα τωρα σκεφτομαι οτι τελικα η ζωη ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορει κανεις να μιλησει με σιγουρια για το τι επιφυλασσει
δεν νομιζω οτι αντεχω πολυ ακομα
ναι τα πραγματα με το γιο μου πανε καλα
αλλα απο κει κ περα ζοριζομαι κι εγω κ το παιδι μου]
κι υστερα σου λενε οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος
στο πενθος κανεις κυκλους γυρω απο τον εαυτο σου κ προσπαθεις να ξεφυγεις με 1002 μεσα αλλα παλει σε κυκλικη τροχια
Σημερα ειναι η μερα που πενθω..οπως τις πρωτες μερες..σαν να μην περασε ουτε μερα
σαν να κοιταω γυμνη την ψυχη μου στον καθρεφτικα χωρις τα ψευτικα στολιδια..χωρις δηθεν μπιχλιμπιδια που προσπαθω να βαλω η να δω..για να το καλυψω..κι ετσι με τη γυμνη ψυχη μου θελω να πω τι βλεπω οσο χωραει σε καποιους στιχους:
Στίχοι: Νικόλας Άσιμος
Μουσική: Νικόλας Άσιμος
Πρώτη εκτέλεση: Νικόλας Άσιμος
Άλλες ερμηνείες: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ
για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω
δεν το πιστεύω να με χλευάζεις
σαν σε χαζεύω δεν χαμπαριάζεις
πρότεινέ μου κάποια λύση
δεν θα σου παρα-κοστήσει
και θα σου φτιάχνω τραγουδάκια
με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν
για το χαμένο μου αγώνα
που τ\' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαίν\'
Aφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους
έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπους
πως να ξεφύγω από τη μοίρα
κι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ
για δεν υπήρξα κατεργάρης
και θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ
Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω
κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω
\'κει που κοιμάσαι και αρμενίζεις
ξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζεις
κι ότι σου \'ρθει κατεβάζεις
μην θαρρείς πως με ταράζεις
γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκια
με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν
για το χαμένο μου αγώνα
που τ\' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαίν\'.
αυτο το τραγούδι μου αρεσει πολυ....
αλλα inter δεν εισαι μόνο αυτο, μόνο πενθος!....είσαι κ τόσα άλλα, δες τα κι αυτά....
αλλωτε τα βλεπω αλλωτε μαυριζουν ολα
κι οταν μαυριζουν ολα τοτε απλα θυμαμαι τις μερες που τα βλεπω κ περιμενω στο σκοταδι ποτε θα τα ξαναδω!
Σ\'ευχαριστω παντως ρε Σοφια..
η οικογενεια μου ειναι τετοιες στιγμες στην κοσμαρα της(η μανα μου κι ο παρων-απων πατερας μου μιας κ μετακομισα στο πατρικο μου)ο γιος μου ειναι μολις 4μιση κ λογια απο ατομα που δεν ξερω καμια φορα με ενεργοποιουν
inter, κουράγιο θα σου πω μέσα απο την καρδιά μου....
λογικό είναι κ να χάνεις το κουράγιο σου και να φτάνεις σε απόγνωση...ανθρωπος εισαι! και μάλιστα ευαισθητος....αλλά είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις το κουράγιο σου κ τη δύναμη σου....κι οπως φαίνεται -ευτυχώς- δεν εισαι στάσιμη, προσπαθείς! Κ μπράβο σου!ειλικρινα...
ακομα κι οταν ειμαι στασιμη οπως τωρα...σερνομαι να ξαναρχισω τον αγωνα μου..να δικαιολογησω το ποσο ευαλωτη εχω γινει..να κοιταξω περα απο τα ψυχολογικα μου το παιδι μου.Κι αυτος ειναι ενας αλλος αγωνας μιας κ νιωθω τοσο σκατα για να τον κοιταξω..τι περναει κι αυτος????πολυ αδεια μερα η σημερινη για εναν ανθρωπο..αλλα περασε..παει κι αυτη..την παλεψαμε οπως-οπως
ωρες-ωρες κοιταω τον ουρανο.ποσο απεραντος μοιαζει κ ειναι?τι υπαρχει εκει πανω που δεν φτανει εδω κατω μωρε?τι?
λοιπον ως 30 χρονων κ μετα τα οσα μου εχουν συμβει δεν στεκει να κλαιω ακομα για το φερσιμο της μανας μου
αλλα απο τοτε που εγινα μανα κι εγω πληγωνομαι ακομα περισσοτερο απο το φερσιμο της
δεν ξερω οσο βιωνω την εννοια της μανας τοσο περισσοτερο με ενοχλει
μοιαζει να με μισει..
πηγε κ στο γιατρο μου
για 3 μερες ολα ηταν καλα
κ μονο για 3 μερες μετα απλα ξαναγινε αυτο που ηταν
το κακο ειναι οτι την εχω αναγκη για τη στεγη κ κυριως για το κρατημα του γιου μου
το εκμεταλλευεται
της θυμιζω τον πατερα μου με τον οποιο δεν περασε καθολου καλα]
ναι εχω καποια κοινα χαρακτηριστικα στον χαρακτηρα αλλα
.....
εχω φτασει στο σημειο να αναρωτιεμαι αν με κουβαλουσε 9 μηνες στην κοιλια τηςε οπως εγω το γιο μου κι αν ο πονος της για μενα ειναι ο ιδιος με τον πονο της γεννας αλλα πια συναισθηματικα
οσο κ να περασε ο πονος της γεννας μου σωματικα, συναισθηματικα ποναω αλλο τοσο το παιδι μου
ειναι κομματι μου
δεν μπορω να κανω πολλα ακομα
Είμαι 21 και από τότε που γεννήθηκα έχω αλλάξει άπειρες φορές την γνώμη μου για την μητέρα μου..Δεν ξέρω πια αν είναι καλή ή κακή..Αν την μισώ,αν την αγαπώ,αν την συγχωρώ.....Και να φανταστείς ότι όταν ήμουν μικρή της είχα αδυναμία παρ\'ότι τα κορίτσια λένε ότι δένονται με τον πατέρα......Είναι άσχημο να λες ότι όλα όσα είμαι είναι εξ\'αιτίας αλλά και χάρη στη μητέρα μου.....Και ξέρεις τι πονάει;Ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν...Να πεις μου το γάμησες αλλά σε συγχωρώ,δεν ήξερες,μπορώ να το αλλάξω και σε συγχωρώ....Δεν μπορείς και πρέπει να πας μπροστά και να αναρωτιέσαι εν τέλει απ\'όλα αυτά τι κάνεις;Τους μισείς τους γονείς σου ή τους αγαπάς;Black and white,no colours inside....
Μερικές φορές θυμόμαστε το πόβλημα γιατί δεν μπορούμε να το αλλάξουμε....Don\'t look so much upon the sky,look a bit down on earth.....Ξέρεις όταν είμαι στην γη κοιτάω τον ουρανό κι αυτοί που βρίσκονται εκεί κοιτάνε από πάνω τη γη...Το αντίθετο...Για να συντονιστούμε με το περιβάλλον μας....
Μου είπαν ότι τα οριακά μου χαρακτηριστικά οφείλονται εν μέρει στο γεγονός ότι στην οικογένεια μού έδιναν μία και μία μου έπαιρναν..Δεν ήταν σταθεροί....σαν παρουσίες και στην έκφραση των συναισθημάτων τους.....
\"Stars\"-Cranberries
The stars are bright tonight
And I am walking nowhere
Guess I will be alright
Desire gets you nowhere
And you are always right
I thought you were so perfect
Take you as you were
Have you as you were
Take you as you were
I love you just the way you are
I\'ll take you just the way you are
Does anybody love the way you are?
Aaa aaa aaa
The stars are bright tonight
A distance is between us
And I will be ok
The worst i\'ve ever seen us
And still I have my weaknesses
And still I have my strength
And still I have my ugliness
But i, i, i
\"Italiano Vero\"-Toto Cotugno
Lasciatemi cantare
con la chitarra in mano
lasciatemi cantare
sono un italiano
Buongiorno Italia gli spaghetti al dente
e un partigiano come Presidente
con l\'autoradio sempre nella mano destra
e un canarino sopra la finestra
Buongiorno Italia con i tuoi artisti
con troppa America sui manifesti
con le canzoni con amore
con il cuore
con piu\' donne sempre meno suore
Buongiorno Italia
buongiorno Maria
con gli occhi pieni di malinconia
buongiorno Dio
lo sai che ci sono anch\'io
Lasciatemi cantare
con la chitarra in mano
lasciatemi cantare
una canzone piano piano
Lasciatemi cantare
perche\' ne sono fiero
sono un italiano
un italiano vero
Buongiorno Italia che non si spaventa
e con la crema da barba alla menta
con un vestito gessato sul blu
e la moviola la domenica in TV
Buongiorno Italia col caffe\' ristretto
le calze nuove nel primo cassetto
con la bandiera in tintoria
e una 600 giu\' di carrozzeria
Buongiorno Italia
buongiorno Maria
con gli occhi pieni di malinconia
buongiorno Dio
lo sai che ci sono anch\'io
Lasciatemi cantare
con la chitarra in mano
lasciatemi cantare
una canzone piano piano
Lasciatemi cantare
perche\' ne sono fiero
sono un italiano
un italiano vero
La la la la la la la la...
Lasciatemi cantare
con la chitarra in mano
lasciatemi cantare
una canzone piano piano
Lasciatemi cantare
perche\' ne sono fiero
sono un italiano
un italiano vero
Μλκ Inter sorry..I fucked your thread..Νόμιζα ότι ήμουν στο Στίχοι που σας εκφράζουν..Χαχα...
Πως μας λέγαν παλιά στο σχολείο. Στο τέλος της μέρας να αναρωτιέσαι τι έκανα και δεν έπρεπε. Τι δεν έκανα και έπρεπε.Quote:
Originally posted by kassi_21
Είμαι 21 και από τότε που γεννήθηκα έχω αλλάξει άπειρες φορές την γνώμη μου για την μητέρα μου..Δεν ξέρω πια αν είναι καλή ή κακή..Αν την μισώ,αν την αγαπώ,αν την συγχωρώ.....Και να φανταστείς ότι όταν ήμουν μικρή της είχα αδυναμία παρ\'ότι τα κορίτσια λένε ότι δένονται με τον πατέρα......Είναι άσχημο να λες ότι όλα όσα είμαι είναι εξ\'αιτίας αλλά και χάρη στη μητέρα μου.....Και ξέρεις τι πονάει;Ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν...Να πεις μου το γάμησες αλλά σε συγχωρώ,δεν ήξερες,μπορώ να το αλλάξω και σε συγχωρώ....Δεν μπορείς και πρέπει να πας μπροστά και να αναρωτιέσαι εν τέλει απ\'όλα αυτά τι κάνεις;Τους μισείς τους γονείς σου ή τους αγαπάς;Black and white,no colours inside....
Μερικές φορές θυμόμαστε το πόβλημα γιατί δεν μπορούμε να το αλλάξουμε....Don\'t look so much upon the sky,look a bit down on earth.....Ξέρεις όταν είμαι στην γη κοιτάω τον ουρανό κι αυτοί που βρίσκονται εκεί κοιτάνε από πάνω τη γη...Το αντίθετο...Για να συντονιστούμε με το περιβάλλον μας....
Δε μας λέγαν όμως σκέψου τη μέρα που ξημερώνει ρεεεεεεε. Σκέψου αύριο τι θα κάνεις και τι δε θα κάνεις. Και απόλαυσέ ότι κάνεις. Χωρίς συγνώμες και ενοχές για το χτές. Αφού έγινε έγινε. Τώρα τι να σκάμε. Αντε το πολύ πολύ 5 λεπτά να το σκεφτούμε. Αλλά χρειάζονται επίσης άλλα 15 λέπτά για το σήμερα που ξημερώνει .
Και όσο αφορά τους γονείς έτσι που το έχω δει μάλλον καλίτερα είναι να τους αγαπάς. Ακόμα και αν τους μισείς. (αν δεν υπάρχουν άλλα χρώματα). Γιατί άν υπάρχουν μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα.
ναι αλλα τι κανεις οταν οι ψυχιατροι σου λενε οτι φταινε τα πρωτα 7 χρονια της ζωης σου?
οτι φταινε
λες δεν ηξεραν απο ψυχολογια
αλλα κι εγω τι φταιω?
ποιος τα τραβαει τα ψυχολογικα?
τουλσχιστον να δειξουν κατανοηση
να σκυψουν το κεφαλι
η μανα μου λεει σε εμενα οτι δεν ειμαι καλη μανα
ενω εγω στα 30 μου υποφερω απο τα λαθη της
Χμμ για μενα ειναι πιο απλα τα πραγματα το κεφαλι μου κανει ζαγκ αντι για ζιγκ λογω το πιθανοτερο γονιδιων οπως λενε (δεν ξερουν με σιγουρια...και αυτοι ψαχνονται) ...αλλα δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν για αυτο...ετσι μου εκατσε.
Βεβαια οταν βρω τα λεφτα...χειμωνα μαλλον θα παω σε ψυχολογο και ελπιζω να με βοηθησει να λυσω πρακτικα προβληματα και να μη μου αρχισει για την παιδικη μου ηλικια...γιατι αυτα ηταν παραμυθια για νεογνα οταν η επιστημη ηταν ακομη στα γενοφασκια της.
Βεβαια η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...κρατα γερα interappted...εγω φρικαρω στην ιδεα να κανω παιδι οχι να το μεγαλωσω και μονος μου.
Να δώ μία μάνα να συμφωνεί με το πώς ζει τη ζωή το παιδί της ( ή το πως μεγαλώνει το εγγόνι της από το παιδί της) και ας πεθάνω (χτύπαω ξύλο)Quote:
Originally posted by interappted
ναι αλλα τι κανεις οταν οι ψυχιατροι σου λενε οτι φταινε τα πρωτα 7 χρονια της ζωης σου?
οτι φταινε
λες δεν ηξεραν απο ψυχολογια
αλλα κι εγω τι φταιω?
ποιος τα τραβαει τα ψυχολογικα?
τουλσχιστον να δειξουν κατανοηση
να σκυψουν το κεφαλι
η μανα μου λεει σε εμενα οτι δεν ειμαι καλη μανα
ενω εγω στα 30 μου υποφερω απο τα λαθη της
Και κάτι που ίσως να σου διαφεύγει inter είναι το εξής.
Η μάνα σου μπορεί να σου λέει ότι δεν μεγαλώνεις καλά το παιδί σου και να κρύβεται για τα δικά της λάθη αλλά εσύ εν πλήρη γνώση της κατάστασης που βιώνεις ξέρεις πολύ καλά τα δικά σου λάθη και κάνεις τεράστιο αγώνα να τα διορθώσεις.
καπως ετσι μπορει να εξηγηται αυτη η ανταγωνιστηκοτητα
αλλα ευτυχως για μενα εδω κι εναμιση χρονο παω εγω σε ψυχιατρο κι ο γιος μου σε παιδοψυχιατρο
οποτε κ τα λαθη της βγαινουν στη φορα
οσο κ να με ποναει που ταλαιπωρουμε περα αοπο τα της δυσκολης ζωης μου κι απο μια ακραια διαταραχη προσωπικοτητας κ ξερω οτι τα πρωτα 7 χρονια μου ευθυνονται για αυτο τα συχγωραω ολα με λιγη κατανοηση
απο την αλλη αγανακτει κι αυτη με το δικιο της αλλα γινεται πολυ σκληρη εκεινες τις ωρες
κ ολα γυρνανε πισω 23 χρονια πριν...ολα!
ενα περιεργο πραγμα..σαν να γινομαι παλι 7 με τα ιδια συναισθηματα,ενοχες για την απορριψη της...σαν να μην περασε μια μερα
κ αναρωτιεμαι αν εκεινη η γενια γονιων καταλαβαιναν οτι εκτος απο τη σωματικη υγεια τοων παιδιων τους υπηρχε κ η ψυχικη
που στη σωματικη η ευθυνη ηταν πισω απο εναν ιο γριπης ενω η ψυχικη πισω απο τη δικη τους συμπεριφορα...
inter, αν και η κάθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή, με επιφύλαξη λοιπον θα σου πώ: πολύ χλωμό το βρίσκω να σκεφτόντουσαν και πολλά για ψυχική υγεία ή ψυχική ισορροπία. Μάλλον το κύριο μέλημα τους ήταν στο να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για να μεγαλώσουν άνετα τα παιδιά τους. Πολλές φορές μάλιστα αυτή η άνεση θεωρουν οτι έχει τη δύναμη να αντικαταστήσει τα πάντα: τον διάλογο, την επικοινωνία, την αγάπη ακομα, την προσπάθεια να ρθουν κοντά με τα παιδια (αν γίνεται αυτή).
Πολλές φορές να μην ήταν και οι ίδιοι ισορροπημένοι...
στη δικη μου περιπτωση το θεμα μου ειναι ο πτερας μου ειναι διπολικος κ τα ψυχολογικα μου τα δημιουργησε η μανα μου...
δεν λεω οτι δεν εφταιξε καθολου πατερας μου αλλα εγω απο την μανα μου ειμαι πληγωμενη!
εφαγες? ετσι κ η απαντηση ηταν ναι ολα καλα
ετσι κ ηταν οχι αρχιζε τα μουρουνελαια
Ναι..Ο πατέρας κουκουρούκου με την μάνα μου έχω τα μεγαλύτερα απωθημένα....Μια απόρριψη βίωνα γιατρέ επί 24ωρο.....Πάρε αυτά τα χάπια και θα νιώσεις την αγάπη της...
χαχαχαχαχαχα
παρε αυτα τα χαπια να μαστουρωσεις κ να μην το σκεφτεσαι!!!!
κι εγω μια απορριψη γερη νιωθω
τιποτα δεν κανω σωστα
ολοι οι αλλοι τα καταφερνουν καλυτερα απο μενα
δεν με καταλαβαινει(σκεφτομαι να της γραψω λεξικο τυπου:
η κορη μου=θηλυκο ανθρωποειδες που εγω γεννησα κ μεγαλωσα
συλληψη εμβρυου=-λαμβανει χωρα κατα τη συνουσια ενος αντρα κ μιας γυναικας οταν ο αντρας εκσπερματωνει μεσα στη γυναικα.ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Κ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ
ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Κ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
ενθαρυνση=λογος προτροπης,επιβραβευση
κ κατω απο το λημμα η μανα μου
i can get no satisfaction κ κυριως με την κορη μου!!!!
Έτσι...Πάρε και σήμερα τα αντικαταθλιπτικά σου για να καλύψεις τα κενά σου..Να μαστουρώσεις για να μην πονάς..Σαν την μορφίνη στους ετοιμοθάνατους.....
Ωραίο το λεξικό...Εμένα η μάνα μου λέει,είναι οκ γυναίκα που με αγαπούσε και αγαπά αλλά βρε δεν έχει τρόπο να μου το δείξει..Άσε μεγάλο στόρυ που που να κάθομαι να αναλύω διαδικτυακά.....Για αυτό προσπαθεί να με πείσει η ψυχίατρος αλλά δεν της βγαίνει....Με πείθει αυτή κ μετά στο σπίτι η μάνα μου με ξεπείθει....κ γινόμαστε κώλος....Προσπαθώ να ψυχαναγκάζομαι-ας βγει και σε κάτι καλό αυτή η πάθηση-ότι η μάνα μου με αγαπά για να μην πιάνω κρίση.....Ξέρεις επαναλαμβάνεις φράσεις στυλ:Δεν μπορεί να είναι τόσο σκρόφα...Ε,δεν γίνεται να μη με αγαπά.Όλο και κάτι καλό θα έχει....Είναι καλή καρδιά κατά βάθος...Έχει αισθήματα(??????????????............) αλλά δεν τα δείχνει...
Όλα αυτά για να μην την αποτεφρώσω...Χαχα....
Με σκότωσε γιατί δεν μ\'αγαπούσε....
Είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στον αδερφό μου και δεν ζήλευα καθόλου!!!!!!
Όσο για το όταν με γέννησε...Χμμ..Είπε πως είμαι άσχημη....Μια απόρριψη από γεννησημιού...Άντε μετά να ξεκομπλαριστώ..... Ε και απλά λέω μια μέρα δεν θα με πονά τόσο η απόρριψή της....Το μεγαλύτερο κόλλημα σε φτύσιμο είναι αυτό της μάνας μου..Διαρκεί 21 χρόνια.....
λοιπον μετα απο τοσο καιρο βγηκε επιτελους η συνταξη του γιου μου απο το θανατο του αντρα μου
η ΜΑΝΑ μου
θα ερθω στο ικα μαζι σου να μη δωσουν επιταγη να τους πω οτι δεν πας καλα......................................
τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζ μου καψε τη φλατζα παλι πανω που χαλαρωνα τεχνητα
Mlk σε έχει γαμήσει....Έτσι σου λέει;;Ότι δεν πας καλάς και θέλει να το πει και παραέξω;;Καλά οκ...Παραιτούμαι από τον αγώνα..Παίρνω διαζύγιο από τη μάνα μου και δεν πληρώνω διατροφή ένα πράμα....Χαλάρωνες τεχνητά ε;;;Καλό αυτό.....Ρε γράψε ένα χ στη μάνα σου..Μιλάμε κάνεις βήματα μπροστά και σε πάει πίσω με την συμπεριφορά της....
Μου ξαναέρχεται το Γιατρέ βιώνω μια 24 ωρη απόρριψη..Πρέπει να βγουν και τα διαζύγια γονέων...Κακώς δεν προμελετήθηκε αυτό......Μια αναθεώρηση των νομοσχεδίων.....
Πώς να χωρίσετε από τη μάνα σας σε λίγο καιρό..
Πείτε της πόσο την αγαπάτε.
Πείτε την επαναλαμβανόμενα μαμά.
Πείτε της πόσο φταίει που είστε σε αυτό το χάλι.
Σούρτε της σε μορφή μπούμερανγκ όλα αυτά που σας έχει σούρει από καιρού...
Ξακατινιάστε την εν ανάγκη στο σόι,σε κοινούς γνωστούς για το πόσο θεσπέσια σας φέρεται.
Πείτε της όταν αν υπήρχε πτυχίο για μαμάδες θα προτιμούσατε να το δίνατε στην πεθερά σας.
Ξοδέψτε τον αξόδεφτο.....Κοινώς φαλιρήστε την.
Αν τα παραπάνω δεν πετύχουν υπάρχει η έσχατη λύση της τεμαχιτοποίησής της αλά αλλαντικό με γαρνιτούρα όπου θα υποστηρίξετε ότι στην αλλοφροσύνη σας την περάσατε για φαγώσιμο.....
Συμβουλές από το Νο1 περιοδικό Psychopolitan...
Ως πότε παληκάρια μαζί με την μαμά;Να βλέπουμε φεγγάρια,να πλέκουμ κεντητά;
Καλύτερο μιας ώρας πνιγμένοι στην μαστούρα παρά σαράντα χρόνια στης μάνας την μουρμούρα...
Τι σ\'ωφελεί αν ζήσεις στης μάνας την ποδιά;Φαντάσου πως σε ψήνουν του Χάρου τα παιδιά...
λολ..ρε μλκ λολ κ ελεος μαζι με τις μαναδες μας.μανα-κορη καθημερινο ντερμπι απο τη μια εμεις με τις χ κακιες που δικαιολογημενα βγαζουμε επειδη ο,τι ειμαστε δικο τους δημιουργημα ειμαστε στο φιναλε ας βαζανε καποτα, η αφου εγινε το γεννητικο ατυχημα να δινανε τη δεουσα σημασια.μαλλον ειμαι τυχερη που εκανα αγορι γιατι το σηριαλ θα κατεληγε σαπουνοπερα!!!!!!
απο την αλλη βλεπω φιλες μου να εχουν πολυ ζηλευτη σχεση με την μανα να πηγαινουν για καφε σινεμα,ψωνια...εμει το μονο που κανουμε μαζι με την μανα μου ειναι ο αντιλογος..
μπηχτη δικια μου:μη μιλας ετσι στο γιο μου,δεν θελω να βγει οριακος κι αυτος..
- ειδες αν εκανα λαθη εγω εσυ που εισαι οριακη κ σταματα τελος παντων με τα ορια γιατι εχω κι εγω τα δικα μου φαντασου τι εχεις κανει στο μικρο!!!!
η δε σχεση μου με τον γιο μου πλεον ειναι αριστη!μιλαμε,συζηταμε...
η μανα μου ειναι σαν υπενθυμιση κινητου:Η ωρα ειναι 3,ειναι ωρα να φατε
φαγατε?αντε χεστε με τωρα
βεβαια μετα την επισκεψη-ενημερωση στο δρ μου ταπραγματα ειχαν αλλαξει τις 2 πρωτες μερες κ αλλαζουν οποτε τις υπενθυμιζω τι ειπε ο δρ μου!!!!!α ρε δρ
-σε εχω κανει θεο
γμ τον Αυγουστο
κολυμπας κ δεν μπορω να αναλυσω
σε χω κανει θεο
στις 20 θα σε δω
κ δεν ξερω απο που να αρχισω........
Ωραίο αυτό..Μη μιλάς έτσι στο γιο μου..Δεν θέλω να βγει οριακός..Η απόλυτη μπηχτή στην μάνα.....Την ισοπέδωσες...Σαν να της είπες δεν φτάνει που είσαι τόσο σκατά που με έκανες οριακή είσαι τόσο σκατά που μπορείς να κάνεις και το εγγόνι σου οριακό.....Η μάνα σου πάντως αντίλογος κι αυτή ε;;Όχι..Εγώ με την μάνα μου ψωνίζω και κατά καιρούς έβγαινα για σινεμά..Τώρα για καφέ δεν θα το έλεγα..Χαχα.....Και κατά καιρούς την πιάνει το τρυφερό της αλλά στο παρελθόν μου άλλαξε τα φώτα και τώρα εν μέρει το κάνει....απλά αλλιώς..και πιο ήπια.....Πάντως εξαρτάμαι πολύ από την γνώμη της που δεν είναι καλό....Με μισώ που καμιά φορά πασχίζω να διεκδικήσω την αποδοχή της.....Να φανταστείς πάντως πως και η δικιά μου μάνα με την μάνα της δεν τα πήγαιναν καλά......Εγώ με την γιαγιά ταιριάζω απόλυτα....Δηλ η αποδοχή που δείχνει μια μάνα στην κόρη της παίζει και με το κατά πόσο την αποδέχτηκαν αυτή σαν κόρη..........Έχουμε κάνει το γεννεαλογικό δέντρο των αλύτων...
Κι εγώ το έκανα αυτό παλιότερα.Ηθελα να την κάνω να συμφωνεί με τις επιλογές μου και προσπαθούσα πολύ γι\'αυτό.Περνούσα ώρες να συζητάω μαζί της και να της αναλύω τις σκέψεις μου και το τι ήθελα να κάνω.Εκείνη πάντα διαφωνούσε,τσακωνόμασταν κι εγώ στεναχωριόμουν και τα έπαιρνα κατάκαρδα ότι μου έλεγε.Τελικά κατάλαβα ότι είναι τζάμπα κόπος και χαμένη ενέργεια να προσπαθώ να την κάνω να αποδεχτεί τα δικά μου \"θέλω\".Quote:
Originally posted by kassi_21
Πάντως εξαρτάμαι πολύ από την γνώμη της που δεν είναι καλό....Με μισώ που καμιά φορά πασχίζω να διεκδικήσω την αποδοχή της.....
Άσε ενώ εγώ το καταλαβαίνω ότι είναι βλακεία πάλι εξαρτάμαι και υποσυνείδητα ακόμα....Μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη πενήντα φορές και τελικά να συμφωνήσω μαζί της...για δικές μου επιδιώξεις..π.χΘα δουλέψεις εκεί;Και τι μέλλον θα έχεις εκεί;Και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα έχω παραιτηθεί...Τι πράγμα είναι αυτό;Μιλάμε χάλια......Ασκεί τρελή επιρροή υποσυνείδητα.....
διαβασα ξανα σημερα κατι..το ειχε γραψει ο kanenas
ακυρωση των συναισθηματικωβ εμπειριων των παιδιων..αυτο νομιζω τα λεει ολα!
κατι που μου ειπε ο παιδοψυχιατρος του παιδιου μου\"πανω απο ολα πρεπει να εισαι σταθερη σε ο,τι λες στο γιο σου.
κ κατι που μου ειπε ο δρ μου
η μαμα σου σε γεμιζει αντιφασεις.Τωρα που εισαι 30 τις διακρινεις αλλα οταν ησουν παιδι μπερδευοταν ολος ο ψυχικος σου κοσμος!κ για να γινω πιο σαγης θα πω τι του ειπα
μανα μου: ειμαι μεγαλη γυναικα πια,κουραστηκα,ολα στο σπιτι τα κανω εγω,ψωνια εγω,δουλευω,κοιταω το γιο σου εσκασα πια(γεμισα ενοχες)
εγω: ρε συ μανα μη δουλευεις αλλο αφου δουλευω θα τα κουτσοκαταφερουμε
μανα μου: τι λες τωρα?να μην πηγαινω στη δουλεια να τρελαθω με 2 αρρωστους κ ενα μωρο?εκει ξεφευγω!
( ε,τοτε τι παραπονιεσαι?αντιφαση!κουρ αστηκα που δουλευω αλλα το προτειμω απο το να ειμαι με 2 αρρωστους κλεισμενη στο σπιτι κι ενα μωρο??????)
επανωτες μικρες κρισεις σημερα
κρατιεμαι να μην συμβει η μεγαλυτερη
κατι σαν σεισμο μετασεισμο
πηρα ενα χαμστερακι στον μικρο
τρελλαθηκε απο τη χαρα του για 2 ωρες
τωρα το χει κανει το ζωντανο....θα νομιζει οτι παιθανε κι πηγε στην κολαση το καημενο
το φτυνει,το ταρακουναει επειδη δεν χαιδευεται!!!!
σκεφτομαι οτι τελικα δεν μπορω να του δωσω καμια ολοκληρωμενη χαρα..
σαν να με εκδικειται που δεν εχει πατερα,σαν να σκοτωσα εγω τον αντρα μου!
τι το θελα η γυναικα το κατοικιδιο???
ολα για το παιδι μου
ΟΛΑ
οχι δεν περιμενω καμια ανταποκριση
δεν τον αγαπαω με ιδιοτελεια
ειναι το παιδι μου
ειναι κομματι μου
κ δεν μπορω να τον κανω να χαρει
κι αυτο με σκοτωνει πιο πολυ απο το οτι ειμαι μονη μητερα.
ολες οι προσπαθειες μου πιανουν πατο.
ενα ευχαριστω του που μου δινει ζωη εχει διαρκεια 1 ωρα
μετα μου τα φερνει τουμπα
λεω στον εαυτο μου οτι θα αντεξω
εχω αρχισει να τα βαζω με θεους κ με δαιμονες
εχω αρχισει να νιωθω χαρτινη κ ατσαλενια ταυτοχρονα
σαν να καιγομαι αλλα να ανπλαθομαι καθε λεπτο....
σαν να καταρεω κυριολεκτικα κ να αναγεννιεμαι δυναμικα
κατι σαν τον κακο απο τον Εξολοθρευτη που ελιωνε κ επεστρεφε δυνατος
τα νευρα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση
κι ομως με την αγωγη μου θα επρεπε να ειμαι αρνι..
αλλα δεν φταιω εγω πια.το ξερω..ο,τι κ να κανω το κενο κ η θυμηση του πατερα του θα ειναι μπροστα μου,αναμεσα σε εμενα κ το γιο μου..δεν ξερω πια...ξερω οτι θελω ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ
Και ποια είναι η ολοκληρωμένη χαρά?Υπάρχει ευτυχία που κρατάει συνέχεια?Αυτές οι μικρές χαρές είναι σημαντικές.Κι εσύ σήμερα του έδωσες μία.Τι πειράζει που κράτησε μόνο 2 ώρες?Παιδί είναι.Ενθουσιάστηκε,έπαιξε μαζί του,μετά έφυγε ο ενθουσιασμός.Δεν σημαίνει αυτό ότι ακυρώνεται η χαρά που ένιωσε επειδή κράτησε λίγο.Ούτε ότι το κάνει επίτηδες για να σ\'εκδικηθεί.
α ρε Dalia καμια φορα αναρωτιεμαι αν πραγματα που διαβαζω εδω μεσα κ με ενθαρρυνουν τοσο ειναι τυχαια
πραγματικα ειναι ο,τι θα χρειαζομουν για να καλμαρω οταν με περνει η κατηφορα