χα χα χα.... αποτελεσματα ομως δεν βλεπω... μαγικό ραβδί είδα...
Printable View
χα χα χα.... αποτελεσματα ομως δεν βλεπω... μαγικό ραβδί είδα...
οχι marilou ούτε παίρνω ούτε θα πάρω. Γενικά με τα χάπια δεν τα πάω καλά , ούτε ντεπόν στο κρύωμα δεν παίρνω! Εξ' άλλου έχω πολύ καλό μεταβολισμό , όλα μου τα κιλά είναι από το ποτό το γλυκό και το φαγητό, και ασκούμαι και σχεδόν καθημερινά. Τα φοβάμαι τα φάρμακα, η γιαγιάκα μου λέει όπου φάρμακο= φαρμάκι...
Σημερα αλλαξα το τικερακι μου..αντε να δουμε..
tora blepeis ta ticker mas???
Kαλή μας ημέρα.
Για 20 ημέρες περίπου, η ζυγαριά στο σπίτι τα είχε φτύσει.
Δεν είχε μπαταρία και εγώ όλο ξεχνούσα να αγοράσω.
Απο τα Χριστούγεννα που είχα βάλει 4 κιλά προσπαθούσα να μπω σε ένα πρόγραμμα για να ξαναγίνω άνθρωπος! :D
Tέλος πάντων εδώ και 20-25 μέρες το πήρα απόφαση και είμαι μια ...κυρία.
Ζυγίζομαι μετά από 15 μέρες και αφού επιτέλους αγόρασα μπαταρία και η ζυγαριά δείχνει -3,600.
Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά πραγματικά πρόσεχα πολύ και δεν ξέφυγα καθόλου από το πρόγραμμά μου.
Συνέχισα ακάθεκτη και σκέφτηκα ότι δε θα ζυγιστώ ξανά πριν το τέλος του μήνα.
Χθες τρώω μια φλασιά και πάω στη ζυγαριά. 5 μέρες μετά το τελευταίο ζύγισμα και τα μείον 3,600, με δείχνει 3,100 πάνω.
Πράγμα το οποίο δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, διότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έβαλα 3κιλά μέσα σε 5 μέρες, αφού ακολουθώ το πρόγραμμα με ευλάβεια.
Το παράδοξο είναι ότι σήμερα το πρωί με δείχνει λίγο παραπάνω από χθες το βράδυ που είχα φάει κιόλας!
Η αλήθεια είναι ότι τσατίστηκα πάρα μα πάρα πολύ και αποφάσισα να μη ξαναζυγιστώ μεχρι τα μέσα του Απρίλη.
Ακόμα και αν είναι αλήθεια ή συμβαίνει κάτι άλλο, τα συχνά ζυγίσματα δε βοηθούν καθόλου στη ψυχολογία μας. Περισσότερο κακό κάνουν παρά μας ενθαρρύνουν, τελικά.
Πολυ πιθανο να προκειται για κατακρατηση υγρων σουγκαρ!..Εχεις σκεφτει να αλλαξεις κ ζυγαρια?Τι εχεις..αναλογικη η ψηφιακη?Κυκλοφορουν στο εμποριο καποιες που μετρουν τα παντα !(λιπος.. μυικη μαζα κλπ)Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω την μαρκα ειναι πασιγνωστη σε ολους!
Καλο ειναι επισης να ζυγιζεσαι 1 φορα την εβδομαδα την ιδια ωρα με τα ιδια ρουχα αν ειναι δυνατον κ εχε υπ'οψιν σου οτι οταν περιμενουμε να αδιαθετησουμε η ζυγαρια μπορει να δειξει μεχρι κ 3,5 κιλα επανω!..
φιλια
Καλημέρα......
εγώ με το παράπονο μου.... εδώ και ένα χρόνο η ζυγαριά έχει κολλήσει στα 75 και δεν κατεβαίνει παρακάτω...όσες φορές έγινε αυτό... πήγε μέχρι τα 73,5 το πολύ κ τέλος...
απο τον Δεκέμβριο χρειάστηκε να πάρω κορτιζόνη αλλά ευτυχώς πρίν μισό μήνα την έκοψα... κιλά παραπανίσια ευτυχώς δεν έβαλα μου φτάνανε τα προηγούμενα... είμαι σε απόγνωση...τι να κάνω πιά; και γυμναστήριο που ξεκίνησα πάλι τα ίδια με τα κιλά, μα είναι δυνατόν;;;;;; θέλω να τα χάσω!!!!!:(
πρεπει να ζηγηζομαστε νυστικοι χωρις ρουχα κοριτσια τα ρουχα κ το φαγητο δειχνουν 2 κιλα περιπου παραπανο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έβαλα 3 κιλά σε 5 μέρες.
Καμία όμως.
Η ζυγαριά είναι ψηφιακή.
Εννοείται πως σήμερα το πρωι ζυγίστηκα νηστική και με έδειξε περισσότερο από ότι φαγωμένη.
Δεν περιμένω να αδιαθετήσω, αλλά είμαι στις γόνιμες μέρες που παρατηρείται κατακράτηση.
Το θέμα, βασικά δεν είναι ο λόγος που δείχνει παραπάνω (ή μάλλον δεν είναι μόνο αυτός). Το θέμα είναι το ζύγισμα.
Αν είχα τηρήσει αυτό που είχα πει...να τελειώσει, δηλαδή, ο μήνας και να ζυγιστώ, τώρα δε θα τη κάναμε αυτή τη συζήτηση. Θα συνέχιζα απτόητη το πρόγραμμά μου, χωρίς να έχω επηρρεαστεί. Και αυτό ειναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και οι περισσότεροι τα παρατάνε.
Και εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν.
Σκεφτόμουν πως έκανα προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα.
συμφωνώ sougar! κάνω χημική δίαιτα με ελάχιστους υδατάνθρακες εδώ και 6 μέρες και ζυγίζομαι..καθημερινα! Μέγα λάθος. Επειδή είναι χημική και μου έχει υποσχεθεί τρελά αποτελέσματα, νομίζω ότι πρέπει να ελέγχομαι καθημερινά. Σήμερα με έδειξε 200 γραμμάρια παραπάνω από χτες, και για λίγο ήμουν αποφασισμένη να την σταματήσω να φάω τους αγαπημένους μου υδατάνθρακες (γκλάστερς με γάλα.. γιαμ γιαμ...) ευτυχώς είδα το ποστ σου και θυμηθηκα ότι πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον την εβδομάδα για να δούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας.
αν μπορούσα θα ζυγιζόμουν μια φορά στις 20 μέρες
εως τώρα δε τα έχω καταφέρει
σήμερα εκνευρίστηκα τόσο πολύ που δε θέλω να τη δω τη ζυγαριά
Queen, σου προτείνω να εκνευριστείς και εσύ μαζι της
άντε να δω μέσα σε μια εβδομάδα πόσο θα ζυγίζω πια :(
baby20 εισαι και ψιλη ομώς.Αλλα επειδη εισαι πολυ μικρη και δεν εχεις γεννησει 8α επρεπε να εισαι πιο αδυνατη.Εγω ειμουν στα 19 μου 54 κιλα.Αχ τι ευτιχησμενα χρονια.......
:(:(:( ας φτάσω ξανά στα 65... μετά στα 63.... κ μετα βλέπουμε χεχε...
Μια χαρά και δυο τρομάρες... ενώ υποτίθεται ξεκίνησα δίαιτα την Παρασκευή... τα χάλασα όλα...
Γκρρρρρ....
Ελπίζω από αύριο να τα καταφέρω... με εκνευρίζει αφάνταστα όταν δεν μπορώ να κρατήσω κλειστό το στόμα μου!!!!
εγω ρε παιδια σταματησα τα reductil και η ορεξη ευτιχος δεν μου ανοιξε ακομα.αντι8ετα δεν εχω κα8ολου ορεξη δεν παει τπτ κατω ενω ολα μ πανε μια χαρα στην ζωη μου ουτε ανχος ουτε ερωτευμενη ειμαι.....ευτιχος περνω τις βιταμινες και στεκομαι στα ποδια μου
gorounitsa ποιές βιταμίνες σου έδωσε ο γιατρός?
oupsaton kai kai lofostin alla 8a ta stamatisw giati eimai poli kala.
γιατί να τις σταματήσεις, βιταμίνες είναι δεν νομίζω να σου κάνουν κακό.....
oxi alla afou eimai kala.
Gourounitsa πως τα πας αγαπη μου?
66,3 Σήμερα !!!
Αντε και εις κατώτερα !!! lol
Ελπίζω σε λίγο καιρό να μοιάζω σε αυτές τις κοπέλες που χάζευα χθές στο γυμναστήριο.
Και φυσικά.... φέτος το καλοκαίρι να μπορώ να φορέσω κοντό μπλουζάκι, απο αυτά που αφήνουν κοιλιά και μέση να φαίνονται, χωρίς να ντρέπομαι για τις "πατσές" μου.
ετσι ετσι.........:)
τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτήν την ζυγαριά; ανεβαίνω πάνω, 86,2 , τελεια λέω. Ξαναανεβαίνω με το αριστερό πρώτα 87,0 έλεος λέω, ξανακατεβαίνω, ξαναανεβαίνω με το δεξί 86,6 , ξανακατεβαίνω, ξαναανεβαίνω 87,2 δηλαδή , ζυγαριά είναι αυτή ή ο τρόπος για να σου σπάσουν τα νεύρα πρωινιάτικα; Εϊναι και ηλεκτρονική υποτίθεται... Λέτε να αλλάξω μπαταρίες;;
Μήπως να αλλάξεις ζυγαριά, αυτή παιδάκι μου θα σου κάνει τα νεύρα κρόσια κάθε πρωι......
Μάρω συγχαρητήρια και εις κατώτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Queen, τα ίδια έπαθα κι εγώ με την ζυγαριά μου.Την ίδια μέρα, με τα ίδια ρούχα και με 10λεπτά διαφορά,, του φαρμακείου με έδειχνε 80 και η δικιά μου 82,3.Έλεος.Τώρα την έχω κρύψει και θα την χρησιμοποιήσω ξανά στις 31 του μήνα, δηλαδή 10 μέρες μετά το τελευταίο ζύγισμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!
Queen, και η δική μου ζυγαριά τα ίδια έκανε (όταν ζυγιζόμουν δηλαδή γιατί το έκοψα πια, δεν το άντεχα) !!!! Την κούναγα 5 πόντους αριστερά... άλλαζε, 5 πόντους δεξιά... επίσης άλλαζε. Αφού είχα βάλει σημάδι την γωνία στα πλακάκια του μπάνιου με την γωνία της ζυγαριάς !!!!!!! ʼσε που είχε διαφορά με την ζυγαριά της διαιτολόγου μου 2,5 κιλά (η δικιά μου έδειχνε το περισσότερο αντί να είναι με το μέρος μου, χαχα).
Γι' αυτό και εγώ την τιμώρησα... την έκρυψα τελείως !!!!!!!!!
H DIKIA M EINAI PSIFIAKH KAI DIXNEI KAI TA GRAMMARIA :)
Εγω ενα διάστημα ζυγιζόμουνα καθημερινά και ειχα απελπιστεί..
η ζυγαριά δεν ελεγε να κατέβει!
antigonh sou apadaw edw gia ta xapia.alou rotises alou apadhsa xexe.pernoume ena ka8e proi nistikes.
δεν πειραζει καλέ το διαβασα εγω ..... παντως το θεμα ειναι οτι μου απάντησες!! χιχιχιχι
66 στρογγυλά σήμερα, αλλά είναι και 1η μέρα απο τις περίεργες. Ελπίζω αύριο-μεθαύριο να ξεφουσκώσω λίγο ακόμα και να πέσει λίγο ακόμα η ζυγαριά.
kala re marw posa kila exases?32 kila exases apo tote pou xorisate ?h kai apo prin?kai pws exases tosa kila?
bravo pados.:)
@ gourounitsa
Τα 32 κιλά συνολικά τα έχω χάσει κι απο πρίν.
Δηλαδή είχα χάσει με πολυ καλή διατροφή 26-27, τις γιορτές είχα ξαναπάρει 8 και με το χωρισμό ήρθα κι έχασα τα 8 (απο τις γιορτές) + άλλα 4,5. Δηλαδή με το χωρισμό έχασα 12,5 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα.
Με έχει τσακίσει αυτό το θέμα...
Τώρα έχω κάπως αρχίσει να σταθεροποιούμαι και να γυρίζω στον παλιό μου ρυθμό, αλλά χωρίς να κρατάω καλή διατροφή, γιατί το σφίξιμο στο στομάχι συνεχίζεται.
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φάω κανονικά 5 γεύματα την ημέρα. Είμαι στη φάση του 1 σαλάτα ή 1 φρούτο όλη μέρα. Κι αυτό δηλαδή το τρώω αναγκαστικά, γιατί με έχουν πάρει είδηση στη δουλειά και μου λένε οτι αν δεν τρώω θα έχει επιπτώσεις στην παραγωγικότητά μου, και έχω αρχίσει να ψιλοφοβάμαι τις επιπτώσεις. Παρ' όλα αυτά δεν χάνω πιά βάρος.
Ισως να είναι το γυμναστήριο. Γιατί πηγαίνω κάθε μέρα 2,5-3 ώρες και κάνω γυμναστική. Εχω ακούσει ότι με τη γυμναστική δεν χάνεις βάρος, απλά σφίγγει το σώμα.
Μάρω μου επειδή το έχω πάθει παλαιότερα, όταν αρχίζεις να τρως πολύ λίγο και είσαι και λίγα κιλά, θα χάνεις πολύ αργά. Θα πρέπει σιγά σιγά να αυξήσεις την ποσότητα σου και να κάνεις υπομονή. Εγώ είχα κολλήσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στα 65 κιλά γιατί έτρωγα ελάχιστα και τον Αύγουστο στις διακοπές λιγοθύμησα σε μία καφετέρια και παρακαλούσα να πάω σπίτι μου. Τελικά άρχισα να τρώω ένα κάρο βλακείες όσο ήμουν διακοπές και επέστρεψα τα ίδια κιλά αλλά άλλαξε ο μεταβολισμός μου και άρχισα πάλι weight watchers και τελικά έφτασα 59 κιλά για μία και μοναδική φορά στη ζωή μου. Ολα αυτά βέβαια πριν 15 χρόνια. Μπράβο για τα κιλά που έχασες, προσπάθησε να συνέλθεις και να αρχίσεις πάλι να κάνεις σωστή διατροφή και να δεις ότι θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν τα κιλά......
bravo maraki modelo m egines makari na eixa ta kila sou.....
Μάρω
Συγχαρητήρια κοριτσακι μου που τα καταφέρνεις και συνέχίζεις είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου !!!!!!!!!!!!!!
Να ρωτήσω κάτιιιιιιιιιιιιιιιι;;
γίνεται να κάνεις δίαιτα 2 μήνες
ξέρω έχω δύσκολο μεταβολισμό και χάνω αργά
αλλα στη ζυγαρία φαίνεται μισό κιλο περίπου τη βδομάδα αλλα εγώ νιώθω πολύ ξεφουσκωμένη;;;; τι γίνεται
2 μήνες από μισό την εβδομάδα ίσον 4 κιλά, δεν είναι λίγα, λογικό είναι να είσαι ξεφουσκωμένη......
και αυτά που χάνεις αργά είναι τα καλύτερα δύσκολα ξαναπαίρνονται....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...Z9c/weight.png
Εγώ είμαι βέβαια στην αρχή ακόμα κ έχω πολύ μέλλον ακόμα..