Μία καρδιά για τους αναποφάσιστους ταξιδιάρηδες,
που πετούν από δω κι από κει,πάνω απ'τις πόλεις του κόσμου,
μέχρι να διαλέξουν που προτιμούν να προσγειωθούν:
Printable View
Μία καρδιά για τους αναποφάσιστους ταξιδιάρηδες,
που πετούν από δω κι από κει,πάνω απ'τις πόλεις του κόσμου,
μέχρι να διαλέξουν που προτιμούν να προσγειωθούν:
Μία καρδιά για τους εναλλακτικούς οικολόγους,
στα πλαίσια πρότασης για ένωση δυνάμεων των κομμάτων μας...
http://www.heartsinathens.gr/hia10.jpg
Αφήνω και μια ακόμα ξέμπαρκη,
για όσους θέλουν να ρίξουν λευκό ψηφοδέλτιο...
http://www.heartsinathens.gr/0149.jpg
Μία για όλους όσους μας ματώνουνε...
Εμείς τους αγαπάμε κι ας μας πληγώνουνε...
http://www.heartsinathens.gr/0296.jpg
Και τελευταία και σπουδαιότερη η καρδιά για τα παιδιά όλου του κόσμου!
http://www.heartsinathens.gr/0545.jpg
Δεν υπάρχουν λόγια...οτι και να πω θα είναι λίγο γι'αυτο σιωπώ.
Τι ονειρεμένες καρδιές !!!!!!! Τρελοκόριτσο μας τρέλανες πάλι "ευχάριστα" με τις απίθανες καρδιές σου, και εμείς για αντάλλαγμα σου στέλνουμε τη δική μας..... που κάνει τίκι τάκα....
Να'σαι καλά Αλαλουμένια μου κι εσύ Ντορέτα μου!Η καρδιά μου είναι και δική σας εξάλλου εδώ και καιρό...
Έχουμε από καιρό συντονίσει τις καρδιές μας να χτυπούν στην κοινή διαδικτυακή μας εδώ συχνότητα...
Κάποιες ακόμα καρδιές,οι περισσότερες για όλους μας,"χτυπούν" στην --->"ART GALLERY" μας...Φιλάκιααα!!!!!
το βλεπετε αυτο?
http://i287.photobucket.com/albums/l.../hearts004.gif
απο εμενα στη ναταλιτσα που δεν αφηνει κανενα παραπονεμενο
Ποιό; Αυτό,Μπάρμπυ;
http://i287.photobucket.com/albums/l.../hearts004.gif
:) Σ'ευχαριστώ πολύ,καρδιά μου!
ναι και με βαμενο νυχακι παρακαλω !!!!!
ματς-μουτς.....
Nadine σε ευχαριστω πολυ για την υπεροχη καρδουλα! Τι πεταλουδες ηταν αυτες???
Πιο τελειες δεν εχω δει! Μηπως μπορω να το βρω και για wallpaper??
(δεν ανηκω στην ομαδα reductil, απλα οταν αισθανομαι οτι εχω να πω κατι, που ισως βοηθησει ,το κανω ανεξαρτητως του τοπικ)
Φιλια! Ευχαριστωωωωωω! Απο τις καλυτερες καρδουλες ever!
Πεταλουδοκόριτσο,σου το δίνω στην "καθαρή από τοπίο μορφή του"
και μπορείς πατώντας πάνω του είτε να το αποθηκεύσεις σε αρχείο σου
είτε κατευθείαν να το ορίσεις ως επιφάνεια εργασίας στην οθόνη του υπολογιστή σου...
oh thanks!!!!!!
φιλια!
και γω θελω μια καρδουλα :P
Μα έχεις κι εσύ την καρδούλα σου, πανικογουρουνίτσα!Είναι στην προηγούμενη σελίδα...
Είναι δυνατόν να μην είχε καρδούλα το κορίτσι του πιο πολυδιαβασμένου τόπικ αναφορικά με τα χάπια μας
του "Καλώς ήρθες γουρουνίτσα...Ας μιλήσουμε για τα Reductil"; Aν είναι δυνατόν!Για ψάξε!Για ψάξε την καρδιά σου!
για να δω ty :)
Quote:
Originally posted by NADINE
Πολύτιμε μου ήλιε,βασιλιά μου,εσύ και λίγο νεράκι
και δε χρειάζεται τίποτ'άλλο η πλάση να βλαστήσει
Αυτή η καρδιά είναι για σένα:
http://www.heartsinathens.gr/0197.jpg
thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx this is for you...
http://fc24.deviantart.com/fs36/f/20..._by_Dobina.jpg
http://fc24.deviantart.com/fs36/f/20..._by_Dobina.jpg
Σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση,ήλιε μου!Η επιλογή σου ήταν πολύ σοφή,καθώς η εικόνα αυτή εκτός από αισθητικά υπέροχη,
περικλείει κι όλη τη σοφία της φύσης!Η καρδιά αυτή έχει άμμο,(δηλαδή γη)μύδι(δηλαδή θάλασσα)και πασχαλίτσα,που πετάει(δηλαδή ουρανό)!
Αποτελείται από τον τον κόσμο όλο!Ήταν το μύδι κάποτε σφαλιστά κλειστό στον εαυτό του,αλλά μόλις ερωτεύτηκε άνοιξε στα δύο,
σχίστηκε,κι ας ζορίστηκε,για να δεχτεί τον άλλον,να τον βάλει στον κόσμο του,να εξοικειωθεί και το ίδιο με τις νέες συνθήκες συνύπαρξης,
παραμένοντας ωστόσο πάντα ανοιχτό,ώστε η ελεύθερη πασχαλίτσα να μένει από επιλογή κοντά του και να έχει επίγνωση πως αν ποτέ του φύγει,εκείνο
όσο κι αν θελήσει πάλι να σφαλίσει τα φύλλα του,τίποτα πια δε θα είναι πλέον ίδιο...Χιλιάδες κόκκοι άμμου γύρω τους με όλη τη διαβρωτική τους ενέργεια,άνθρωποι,προβλήμα τα,αποπροσανατολισμοί,κάπο ιοι πιο σκοτεινοί από άλλους,ευτυχώς οι λιγότεροι,γήινα ζητήματα για μια αιθέρια καρδιά,
έχουν ωστόσο εισχωρήσει και σ'εκείνη,αλλά ευτυχώς ο πλεονάζων ζωτικός χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος και δεν απειλείται ουσιαστικά από δαύτους...
Γλυστρούν σιγά σιγά τα προβλήματα από τη σχισμή και μένουν από κάτω της...Το εσωτερικό του μυδιού έχει όλες τις αποχρώσεις της ψυχής
σε κάθε διακύμανση του μελαγχολικού της μπλε,από το πιο φωτεινό μέχρι το πιο σκοτεινό,έρμαιο στα κέφια του έρωτα κι αυτή...Ενώ ο εκείνος,
η πασχαλιά,έχει το κατακόκκινο χρώμα του πάθους με κάποια σκοτεινά σημεία,καθότι παραμένει πάντα μεγάλο μυστήριο κι ελάχιστο άσπρο,
έτσι για την ελπίδα,ακόμα και τη φρούδα...Η πασχαλίτσα βρίσκεται στη μέση του μυδιού κι αυτό υποδηλώνει πολύτιμη ισορροπία!Μέσα στην αδιάφορη ομοιομορφία
είναι η αγάπη εκείνη που τραβά την προσοχή του ματιού μας,κι αν είναι εφήμερη,κι αν μας πληγώνει,πάλι θα υποκύψουμε στον γλυκό της πειρασμό!
Γιατί όταν σ'έχει τυλίξει στα πλοκάμια της όλα τα έξωθεν σου είναι εκπληκτικά όμοια,ανούσια,αδιάφορα,ασή� �αντα,τόσο όσο ένας τοσοδούλης κόκκος!
Nadine μου σ'ευχαριστώ για τις όμορφες καρδιές που μου χάρισες. Η ευχή της δεύτερης μ'άρεσε περισσότερο και είθε να πραγματοποιηθεί γρήγορα. Όσο για το ξύπνημα στις 6:10 να είσαι σίγουρη ότι τις τελευταίες μέρες γίνεται και νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι σας χρωστάω πολλές καλημέρες όμως δε σας ξεχνάω... αλλα περνάω δύσκολες μέρες. Ψυχολογικά έχω πέσει πολύ.... έχω εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια δίαιτας-διατροφής ενώ παλεύω να μην εγκαταλείψω και το καθημερινό περπάτημα. Τα φιλιά μου σ'όλες.
Μα γι'αυτό ακριβώς άρχισα τα καλοπιάσματα,πριγκίπισσα μου
κι όχι για τις ευχαριστείες σας και τις καλοδεχούμενες ασφαλώς ανταφιερώσεις...
Επειδή εισπράττω πως κάποια μέλη δεν είμαστε και στα καλύτερα μας,επειδή έχουμε αποδιοργανωθεί
κι επειδή αυτό είναι πάνω απ'όλα το νόημα της ομάδας!Στα δύσκολα,εκεί που πας να τα παρατήσεις...
Ωραίο το ανάλαφρο κλίμα(ειδικά μεταξύ μας,έτσι για αλλαγή,βρε αδερφέ!),η πλακίτσα μας,το παρεάκι,
όλα αναντικατάστατα!Αλλά ως προς την προσπάθεια του καθενός μας θα έχουμε κάτι κερδίσει,αν εκεί
που πάμε ν'αφεθούμε,κάποιο χέρι μας σηκώσει ή μας ενθαρρύνει με καθε τρόπο να σηκωθούμε μόνες μας!
Σε παρακαλώ μη χάνεσαι τώρα που κινούμαστε οριακά...Είτε εδώ είτε προσωπικά με όποιον νιώθεις κοντά σου
συζήτησε τι νιώθεις,τι σε κούρασε,τι χρειάζεσαι,πού λυγίζεις,τι αντιμετωπίζεις και μαζί όλο και κάτι θα κάνουμε!
Σε φιλώ γλυκά γλυκά και περιμένω πάντα τις καλημέρες σου κι όχι μόνο...Καλό περπάτημα!
Ναντινακι να εισαι καλα..Και αυτη απο μενα..
Μαγισσακι μου σε ευχαριστω παρα πολλυ για τις καρδουλες που μου αφιερωσες, αυτες οι εκπληξεις σου με εχουν κανει σκλαβα σου!!! να ξερεις οτι με ενοχλει που δεν πιστευεις τα αισθηματα μου αλλα που θα μου παει? θα σε πεισω απιστε Θωμα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_dwPp...eature=related
στο χαριζω... ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ιωάννα μου σ'ευχαριστώ για την πολύ ερωτική εικόνα,αν και στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί...
Θα προσπαθήσω να μην υποπέσω στη σκέψη πως ακόμα και η θάλασσα ερωτοτροπεί με τα βράχια με πάθος,
αλλά στο ότι πρόκειται απλά για ένα ψηλό κύμα που έσκασε πάνω στον ψηλότερο βράχο κι όλα καλάαααα :)
Όσο για σένα,καρδιά-αγκινάρα,νομίζω πως ο παραλληλισμός που έδωσες σου δίνει και τη λύση να με πείσεις...
Ο άπιστος Θωμάς πείστηκε μόλις είδε τα σημάδια από τα καρφιά στις παλάμες του Χριστού.Νομίζω πως κι εγώ
θα είχα τελικά πειστεί άμα έβλεπα τατουάζ με το όνομα μου,πλαισιωμένο σε καρδιά κάπου στο σώμα σου...
Δε σου ζητώ στο μέρος της καρδιάς τατουάζ ούτε να απεικονίζει εμένα ως εικόνα.Όπως βλέπεις δεν είμαι παράλογη!
Σ'ευχαριστώ πολύ και για το τραγούδι που ΜΕ ΑΓΑΠΗ μου χάρισες"τα λόγια κομμάτια,καπνός οι στιγμές,
τα λόγια αν μείνουνε λόγια,άλλα λόγια δεν θες"Βέβαια,η λανθάνουσα γλώσσα σου μίλησε πάλι...
Κοινώς,έβαλες τα χεράκια σου κι έβγαλες τα ματάκια σου,μικρό μου Μαρικάκι...Ο χρόνος θα δείξει...
Κι επειδή πολλή νέκρα πάλι έπεσε εδώ μέσα τις πρώτες πρωινές ώρες,ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! !!!!!!!!!!!!!
http://tera-amou.pblogs.gr/files/98427-112-1286_IMG.JPG
Καλημερούδια και καλό μήνα,
πήζω τρελά αλλά δεν μπορώ να μην πω και ένα γεια !!! Λοιπόν κορίτσια (γιατί τα αγόρια μας τελείωσαν) 2,5 εβδομάδες για το Πάσχα, για οργανωθείτε (και εγώ μαζί) να χάσουμε κανένα κιλάκι (για τα κακά κορίτσια το λέω) !!!!! Γιατί μετά ξέρετε έρχεται καλοκαίρι, μαγιό, παρεό και τα σχετικά?. Σας άγχωσα ε, ωραία αυτό ήθελα?. Φιλάκια πολλά !!!
πηγα στη διαιτολογο χθες αυτη την εβδομάδα εχασα 100gr.........σκ..........τα
δεν απογοητευομαστε, λιγο πιο δυναμικα αυτη την βδομάδα και θα καλυφθει και η προηγουμενη....
το παν ειναι η αποφασιστικοτητα
κρατα γερα....
Καλημέρα!!!!! Ναντίν μου συγνώμη για το αργοπορημένο της υπόθεσης αλλα σήμερα είναι ημέρα απεργίας, οπότε είχα τη πολυτέλεια να σηκωθώ λίγο αργότερα. Αύριο όμως υπόσχομαι ότι θα είμαι πουρνό πουρνό, καθότι μέρα ζύγισματος. Το ότι δε σας γράφω συχνά δε σημαίνει ότι σας ξεχνώ ....θα επανέλθω μόλις σηκωθώ λίγο - λίγο! Την καλημέρα και τα φιλιά μου σ'όλες!!!!!
Kαλημερα κοριτσακια μου γλυκα και πανεμορφα!Ναντινακι σ'ευχαριστω πολυ για την καρδουλα μου!Βλεπω ειχαμε την μεγαλη επιστροφη της Γουρουνιτσας,πολυ χαρηκα!Συγνωμη που εξαφανιστηκα,αλλα με εχουν παρει τα γεγονοτα και δεν προλαβαινω καθολου...Απο στιγμη σε στιγμη ερχονται οι φιλοι μας απο τη Σουηδια...χαμος!Περασα πολυ ομορφα με την αδερφουλα μου,χαλαρωσα!Α ρε Ναντιν που διαβασες σκι!Ολα καλα πανε,αν και εχω μια πολυ παραξενη αισθηση,απροσδιοριστη...Α,α� �τη την εβδομαδα δεν εχασ γραμμαριο,παρολη την ιππασια,τα καθαρισματα σταβλων,τους περιπατους στην εξοχη,και φυσικα μετα με τις απιστευτες δουλειες καθε μερα στο σπιτι.Και δεν αλλαξα και κατι στη διατροφη.Υποθετω οτι ηρθε η στιγμη που κολλησα.Τεσπα,θα σας ξαναγραψω αργοτερα αν προλαβω γιατι χτυπαει κουδουνι!!!!!!!!!!!!Φιλακια!!!!!!!! !!!!
Καλημέρα,κοριτσάρες μου,όμορφες και τσαχπινογαργαλιάρες και καλό μας μήνα,που λέει και η Αλαλουμένια μου!
Εγώ δεν αγχώνομαι πάντως από μαγιό,παρεό κλπ,γιατί εκεί που κολυμπάω,όταν κολυμπάω(το πάω ανάλογα με τη χρονιά)
η παραλία είναι σχεδόν πριβέ(έχω ελέγξει και για παπαράτσι,όλα οκ)οπότε για μένα πρέπει να βρεις κάτι άλλο να με αγχώσεις...
http://www.artandliving.com/wp-conte...ith-dog434.jpg
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,δε θέλω αχαριστίες...Τρέχα στην κουζίνα σου και κοψε 100 γρ. βούτυρο και πες μου άμα το θέλεις μέσα σου κι αυτό!
ʼσε που ακόμα και μ'αυτήν την εβδομαδιαία απώλεια,είμαστε στα 25 κιλά ετησίως!Δε μας χαλάει νομίζω,ε;Όχι πως εκεί θα περιοριστείς
και τις επόμενες εβδομάδες,αλλά αναλογίσου τα χρόνια που πέρασαν,που τα παρατούσες,που έπαιρνες κι άλλα κιλά...Ακόμα χαλιέσαι με τα 100 γρ;
Και μην τρελαινόμαστε με τα νούμερα και το ζύγισμα...Οκ,όλοι έχουμε ανάγκη να το βλέπουμε για να πέρνουμε κουράγιο να συνεχίζουμε,
αλλά μην υποτιμάμε εντωμεταξύ την όλη προσπάθεια...Εγώ σε συγχαίρω που συνεχίζεις να είσαι συνεπής στο στόχο σου και το αποτέλεσμα έρχεται στο ρυθμό του!
Αυτά είναι στο πρόγραμμα και το ξέρουμε όλοι καλά!'Αντε,να σε χαρώ,λάμψε μου και πάλι!
Πριγκίπισσα μου,είσαι απίστευτη περίπτωση λούφας!Πρώτη φορά ακούω κάποιον να χάνει λόγω ασθένειας τα μαθήματα,αλλά να εμφανίζεται στο διαγώνισμα!
Παρασκευή πρωί πρωί απίκο η απουσιολόγος μας!Μωρέ,μπράβο!ʼντε,συγχωρ εμένη για τους ύπνους,για την απουσία,για την έλλειψη κεφιών...
Σου επιτρέπω,αλλά όχι για πολύ ακόμα,οκ;Μην καταχράσαι την ανεκτικότητα μου,καλά;Γιατί μετά θα φωνάξω την Ξενιαφέντρα να σε περιλάβει!
Χανελέλι μου!!Για να αργείς θα ήταν κάποιος αξιόλογος στην πόρτα!Ελπίζω να είναι το τεκνό που σου παράγγειλα!Τι δώρα,σας κάνω ,ε;Τα καλύτερα!
ʼντε,καλά να περάσετε και με τους καλεσμένους σας!Να μας βγάλετε ασπροσπρόσωπους στην Σκανδιναβία,ε;Μην πάω εκεί πάνω και φάω πόρτα...
Τ'άλλα τα ομορφοκόριτσα τι κάνουν;Μια Σαμπίνα δεν είχαμε κάποτε;Αααααα...Ξένιααααααα αα,ανάλαβε τη δασκάλα σου,να δούμε και τι έμαθες!!!!!!!!!
chat se 10 leptakia?
την καλημερα μου κοριτσακια
ολα καλα σημερα και σημερα? εγω εκλεψα μια ημερα και ζυγιστηκα απο σημερα. ειμαι μειον 300 γραμμαρια και πεταω....300γρ σε 4-5 εβδομαδες, καλα παω. Μου φαινεται οτι κατα τα 69 μου κι εγω θα γινω 69 κιλα. τελος παντων
αυτες τις μερες εχουμε ενα θεμα στο γραφειο με καποιον πελατη και ζοριζομαι πολυ. ελπιζω να λυθει συντομως και να σας γραφω και 2-3 λεξουλες παραπανω
καλημερα και απο εμενα ....γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν!
σημερα ειναι μια φοβερη μερα...ανοιξιατικη ..ζεστη...σε γαργαλαει παντου......(ναι αυτο ηταν πονηρο...χαχαχαχαχα)
λοιπον σημερα αδιαθετησα αλλα ζυγιστηκα κιολας....εδειξε 100.7.....ελπιζω να μαι 1 κιλο κατω τουλαχιστον....αν αφαιρεσεις το πρηξιμο απο τα βυζακια μου και την κοιλια μου....την αλλη βδομαδα θα ξερω!
χανελακι χαιρομαι που εισαι κλαυτερα!μην απογοητευεσαι για το κολλημα της ζυγαριας!θα ξεκολλησεις συντομα και θ χορευεις παλι ...μικρο μου ξανθωπο μπαλαρινακι...
klm......μην το βαζεις κατω ουτε εσυ....συνεχισε την προσπαθεια...θα τα καταφερουμε!ολες εχουμε τα πανω και τα κατω μας!
αυριο θα παω στην αθηνα να δω τις φιλες μου.θα γυρισω την τριτη..θα μου λειψετε!θελω οταν γυρισω να σας βρω ολες με ανεβασμενη διαθεση!
αλαλουμακι.χρυς,μαρικακι,β� �σια ολες οι υπολοιπες να συνεχισετε ακαθεκτες την προσπαθεια!νιωστε λιγακι την ανοιξη και αφηστε την να σας ζουζουνισει!
ναντιν φανταζομαι τι σχολια εχεις να κανεις για το ''ανοιξιατικο'' αυτο μηνυμα μου!ετσι ειμαι ..αμα με πιασει η ζουρλια μου!ευτυχως με πιανει που και που και με σωζει!
θα σε ''δαμασω'' εσενα που θα μου πας!
οσο για την σαμπε..χαθηκε πραγματι!που εισαι σαμπε να της '' μαστιγωσουμε'' ολες εδω μεσα?...σπανκινγκ!
θα σας αφησω τωρα..ισως τα ξαναπουμε μεχρι ναφυγω...
σας φιλω εκει που καιγεστε πολυ!
ματς μουτς!
Τι να πει κι η δόλια Ναντίν;Τρέμει τι μας περιμένει στη συνέχεια,άμα ξεκινάμε έτσι τον Απρίλη...Ακουσ'εκεί : "σας φιλώ εκεί που καίγεστε πολύ!"Quote:
Originally posted by XENIA!
σημερα ειναι μια φοβερη μερα...ανοιξιατικη ..ζεστη...σε γαργαλαει παντου......(ναι αυτο ηταν πονηρο...χαχαχαχαχα)
....αν αφαιρεσεις το πρηξιμο απο τα βυζακια μου και την κοιλια μου....
νιωστε λιγακι την ανοιξη και αφηστε την να σας ζουζουνισει!
ναντιν φανταζομαι τι σχολια εχεις να κανεις για το ''ανοιξιατικο'' αυτο μηνυμα μου!ετσι ειμαι ..αμα με πιασει η ζουρλια μου!ευτυχως με πιανει που και που και με σωζει!
θα σε ''δαμασω'' εσενα που θα μου πας!
οσο για την σαμπε..χαθηκε πραγματι!που εισαι σαμπε να της '' μαστιγωσουμε'' ολες εδω μεσα?...σπανκινγκ!
σας φιλω εκει που καιγεστε πολυ!
ματς μουτς!
Θεέ μου επίπεδο!Μου ξύπνησες θύμισες από τον βιασμό των αφτιών μου,που αμάν έκανα να ξεπεράσω με --->το αδύνατο σημείο της ʼντζυ Σαμίου ΈΛΕΟΣ!
Και τι είπες;Θα με δαμάσεις;Μην αλλάξεις πλευρό όσο κι αν πιαστείς!
Κοίτα...δε θέλω τέτοια...είμαστε και συνομίληκες,άρα θέλεις να μου φας τους άντρες,που θα φάω από τις άλλες!Αμ,δε;Quote:
Originally posted by BARB
Μου φαινεται οτι κατα τα 69 μου κι εγω θα γινω 69 κιλα.
Για πλακώσου στο διάδρομο κι όλα εκείνα τα τηλεμαρκετόργανα που πρόσφατα κατέβασες από τη ντουλάπα και ξέχασε αυτά που ήξερες!
ʼσε που στα κιλά,που τώρα είσαι και με εβδομαδιαία απώλεια 300-400 γρ,καθόλου δε με απειλείς,αλλά λέμε τώρα...Κουβέντα να γίνεται...
Όμως,τόσα χρόνια δε μιλάω,δε μιλάω...Σας επιτρέπω να γκομενιάζετε με τον έναν και τον άλλον,να παντρεύεστε,να κάνετε παιδιά...
Ακούσατε άχνα από το στόμα μου; ΟΧΙ! Αλλά τα 69 είναι η δική μου χρονιά και ούτε το διαπραγματεύομαι! 2041 σου'ρχομαι!!!!
Δεν λάμπω ειμαι θυμωμένη γιατι δεν ήρθες στο chat :PQuote:
Originally posted by NADINE
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,δε θέλω αχαριστίες...Τρέχα στην κουζίνα σου και κοψε 100 γρ. βούτυρο και πες μου άμα το θέλεις μέσα σου κι αυτό!
ʼσε που ακόμα και μ'αυτήν την εβδομαδιαία απώλεια,είμαστε στα 25 κιλά ετησίως!Δε μας χαλάει νομίζω,ε;Όχι πως εκεί θα περιοριστείς
και τις επόμενες εβδομάδες,αλλά αναλογίσου τα χρόνια που πέρασαν,που τα παρατούσες,που έπαιρνες κι άλλα κιλά...Ακόμα χαλιέσαι με τα 100 γρ;
Και μην τρελαινόμαστε με τα νούμερα και το ζύγισμα...Οκ,όλοι έχουμε ανάγκη να το βλέπουμε για να πέρνουμε κουράγιο να συνεχίζουμε,
αλλά μην υποτιμάμε εντωμεταξύ την όλη προσπάθεια...Εγώ σε συγχαίρω που συνεχίζεις να είσαι συνεπής στο στόχο σου και το αποτέλεσμα έρχεται στο ρυθμό του!
Αυτά είναι στο πρόγραμμα και το ξέρουμε όλοι καλά!'Αντε,να σε χαρώ,λάμψε μου και πάλι!
Mα δεν ήμουν μέσα το μεσημέρι που έκανες την πρόσκληση...Το σώζω κάπως άμα μπω τώρα;
Τώρα να σου θυμώσω εγώ,που μπαστακώθηκα στο τσατοδωμάτιο να σε περιμένω και δεν έρχεσαι;
Καλά,ήλιε μου,ήλιε μου,που δεν είσαι πια ο βασιλιάς μου!Κι εγώ σ'έβγαλα από το τοπίο μου,να μάθεις!
http://3.bp.blogspot.com/_-67CdhXjxT...0/WEATHE~1.JPG
Καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Ολες καλα? Φυσικα... μα τι ρωταω? Ανοιξη μπηκε που λεει και το Ξενακι μας και θα αρχισει να ανοιγει η ψυχουλα μας!!! Εγω τις τελευταιες μερες τυγχανω μεγαλης ψυχολογικης πιεσεως στη δουλεια απο κατι κομπλεξικους που ουτε το ονομα τους δεν ειναι ικανοι να πουν αλλα ξερουν να κανουν την ζωη των αλλων ΚΟΛΑΣΗ...
Τους γραφω λοιπον κι εγω κανονικα(οσο μπορω τουλαχιστον) και συνεχιζω να φροντιζω τον εαυτο μου, τον γιο μου και τον πασα μου!
Συνεχιζω να μετραω ποντους και παω αρκετα καλα απο θεμα διατροφης, ξεκινησα και περπατημα, περιπου για 2 ωρες την ημερα και ελπιζω να εχω αποτελεσματα.
Αυριο ειναι ημερα ζυγαριας για πολλα κοριτσια απο την ομαδα μας και ειμαι σιγουρη πως θα τα παμε σουπερ!!!!! γιατι ειμαστε η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ R
Καλη συνεχεια σε ολες μας!