Τα παιδια στο σχολειο ειναι σκληρα.Εγω στο σχολειο δεν ειχα πολλα κιλα αλλα ειχα απιστευτη ακμη και γυριζαν και μου ελεγαν οτι και σε σενα loukoumaki.Οτι ετσι οπως εισαι σιγα μη τα φτιαξεις ποτε με κανεναν.Και οντως δεν ειχα καμια σχεση μεχρι τα 18.Αυτο που λες loukoumaki καλυτερα να με λενε χοντρη μπροστα μου παρα απο πισω το εχω ζησει στο πετσι μου.Γιατι οταν παχυνα καποιες δηθεν φιλες μου μου ελεγαν μπροστα μου οποτε ελεγα πως θελω να αδυνατισω οτι ειμαι μια χαρα και απο πισω εριχναν τρελο θαψιμο με βαση το ποσο μπαζο και χοντρη ειμαι.Και μαλιστα επειδη ειμαι χοντρη οτι τις ζηλευω και και και...απιστευτα πραγματα που οταν τα εμαθα κλειστικα στον εαυτο μου για παρα πολλους μηνες.Εχω χασει κατα πολυ την εμπιστοσυνη μου στους ανθρωπους αλλα η pennou εχει δικιο.Αν δεν ηταν αυτοι δε θα ειχα πεισμωσει τοσο τωρα.Τελικα παντως μετα απο παρα πολλα χαστουκια που εφαγα στο θεμα φιλια, συνειδητοποιω οτι οι ανθρωποι ακομα κι αν τα εχουν ολα, θελουν να κοροιδευουν καποιον, για να νιωθουν ανωτεροι του και να αυτοεπιβεβαιωνονται...